Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 038
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Мики
Скрит текст:
ако си харесала другите му разказщетс, Сделката на живота ти ще ти хареса много. Уве си е Уве, той си ми е специален, макар че за мен най- доброто му е Бьорнстад и продължението му. Знаеш ли, има още едно разказ че "Себастиан и тролът", беше пуснат в лимитирана бройка и вървеше заедно с "Нещата, които...." само в онлайн книжарницата на Сиела. Отделно не се продаваше. Та специално заради това си я бях поръчвала онлайн, защото това разказче го бях чела на английски и колкото да съм скарана с езика, идеята и историята много ми харесаха.

Алекс ,
Скрит текст:
не съм видяла  този разказ, който казваш , явно не се продава вече.  Прочетох "Сделката  на живота ти" , наистина  е страхотен.  Сега съм на "Нещата..", прочетох половината и ще направя пауза, че плача от смях , няма толкова забавна книга Joy но трябва да се чете само от родители , другите не биха я разбрали толкова добре Joy Уве я четох електронна, но сега я  купих с твърди корици,  да не я смачкам много като я препрочитам през годините Wink Бьорнстад ми дойдоха тежки на мен , и при двете книги от първия  ред се разбра, че някой ще умре и това цялото напрежение ми дойде в повече,  рядко се случва да направя пауза за книга , обикновено ги чета за два дена на екс. Ако не ми хареса , зарязвам я. Тук и на двете книги направих пауза , четох половината  книга , пауза една седмица  и дочетох останалото. И при двете,  харесаха ми , но просто на можах да ги изчета на един дъх , емоциите ми дойдоха в повече Joy Докато при Уве имаше баланс, имаше и весело и тъжно Simple Smile

Всеки ден , навсякъде , ние поемаме по един или друг път. Забавляваме се , стоим си у дома , влюбваме се и заспиваме едни до други. Откриваме, че имаме нужда от човек , по когото да си загубим ума,  за да осъзнаем какво представлява времето. "Сделката на живота ти"

Миси , голяма  простотия от страна на Фокс , аз мислех  , че имат готов епизод за излъчване от Феникс и затова така са направили . Ужасно , значи феновете на този сериал са по -прецакани и от нас като време Joy

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:36 от mikipoli

# 361
  • Варна
https://www.instagram.com/p/CHtoX-GIQPr/

Малко е лошо качеството, но така се забавлявам с тия двамата.

https://www.instagram.com/p/CHoJXfQonKV/ - А тук Керем е уау . Много го харесвам с тъмни дрехи.

P.S. Специално си направих Инстаграм заради Керем.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:58 от suzi_a

# 362
  • Плевен / София

И още нещо - Фокс не рекламират, че ще има нов епизод на Феникса днес. Май тази седмица ще има дупка без сериал. Възможно ли е?
Може да не са готови с новият епизод...Все пак трябваше да бъде готов за събота, а не за сряда нали?
Благодаря на Галка за новия линк на Неживите. Heart

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 13:59 от gostenka68

# 363
В момента това е най-споделяното в Туитър от феновете за нашите:
ВООМ
Wednesday, 18 of November

Clock face eight oclock 9 PM Turkish time

Round pushpin On YOUTUBE

Някой да е попадал на някаква информация, защото в официалните канали на сериала няма нищо конкретно.

Това е сцена от началните епизоди. Серкан и Еда слизат от самолета след годежа на Селин и папараците ги чакат, защото се е разпространила новината за техния "годеж". Явно видео с дрон. Така или иначе снимат от много ъгли и после режисират епизода.

# 364
  • Кърджали
Часа си остава 20 тяхно време. Няма как да го направят 21, защото това означава да сложат нещо за 1 час, а те толкова кратки ни филми имат, ни предавания. Та събота 20 часа (19 наше време) е новото ни време за онлайн купон

# 365
От продуцентите Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1329027693531308032

П.С. Феновете искат трети фраг или едноминутен откъс от епизода в събота.

# 366
  • Кърджали
Гледам наново сериите, даже снощи висях до 3 часа... Все едно не знам какво ще стане, същият интерес ме държи. Но стигнах до 10ти епизод и до ето този момент. Ето това ме караше да си мисля, че Ефе е човек на Каан. В 10 ти епизод Каан нали тотално фалира благодарение на нашия умен Робот, продава фирмата си на Ферит, но за довиждане му казва че не е приключил със Серкан и ще се върне за да му осмъсти, но използвайки друг човек. И пуска на Ферит записа в който по телефона Ферит казва че Селин е изкъгала и е скрила че е Ферит е замесен в скандала с изтичането на договора за годежа между Серкан и Еда. И ако не иска Серкан да чуе този запис Ферит ще трябва да помогне на ФюКаан с плана му. Това е и този момент, тук Каан казва точно това
 "Ти ще ми помогнеш с този ход."
И колко интересно, Каан изчезва, Ефе се появява и кой е до него - Ферит.

Единственото, което ме разубеждавамот тази идея е, това непрекъснато оправдаване на Ефе по телефона след падането на покрива, че не е искал да бъде толкова сериозно. Ако е изпратен от Каан не би трябвало да се оправдава, дето се вика с тази омраза между двамата Каан би трябвало да е доволен, даже повече щеше да се радва ако покрива беше паднал върху главата на Серкан...

Все си кисля и силно се надявам, че довечера ще ни изненадат с нещо. Лайф не чакам, Керем вчера прави, но фрагман или сцена - защо не. Ще зарадват феновете си и ще поддържат интереса. И освен ако ПР не им е Селин би трябвало и те да се сетя за това

# 367
Simple Smile

Скрит текст:
По непотвърдена информация новият сериал на Стар ТВ ще започне в четвъртък, а не в сряда. За да избегне силната конкуренция. Фокс се прекараха ...

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 14:44 от mi_si

# 368
А може би Каан е проучил супер добре Еда, открил е бабата, представил е Алптекин в лоша светлина - и без това Каан се сърдеше, че Алптекин е разорил бащща му. Бабата и тя не храни топли чувства към Алптекин - и решават да се обединят срещу Алптекин. Появява се Ефе, препоръчан от Ферит (може Каан да му е подхвърлил идеята).
Ама тогава Алптекин влиза в болница и Холдингът минава в ръцете на Серкан. Бабата не иска да действа срещу внучката и зетя и решава да види дали биха могли да работят заедно.

# 369
Аз пък преди малко изгледах последната серия на ,,В очакване на слънцето" и веднага почнах ,,Въпрос на чест" таа.... не е добре положението, май няма да се спра, докато не изгледам и този, и Градът. Joy Май лекарство срещу Керемомания няма Joy

# 370
Пу пу... Алекс тя тази световно известна и най-добра  PR може да работи само за наш РоБо, защото само той смята, че тя върши някаква работа😒
Днес имам нужда от много красота

❤❤❤❤

# 371
# 372
Момичета, при мен вали - и навън, и в душата ми. Днес за пореден път изпратих ММ на плаване и винаги ми е толкова тъжно, толкова мрачно, толкова подтиснато, гледайки го как заминава и виждайки как малкото ми момченце плаче за него..
Но този път има нещо, което ме усмихва, освен детето, разбира се😀 Нашата темичка, толкова са зареждащи вашите размисли, клипове, снимки и информация, че няма как на човек да не му стане по-леко на душата. Днес тази тема ми беше като слънчев лъч в мрачния ми ден. Благодаря! ❤
Иначе.. надявам се днес да имаме нещо ново от нашите сладури, не съм гледала лайфа от снощи, но след малко ще поправя тази грешка. 😀 Дали ще ни пуснат трети фраг, за да компенсират с голямата пауза между епизодите, как мислите?

# 373
Олеее, тук има хора със слаби сърца😍❤😍❤
Есенна магия💐 💐 💐
Може за награда да ни пуснат онлайн версия на сцената под душа, за да се научим и ние как се правят Робофеи😍

# 374
Олеее, тук има хора със слаби сърца😍❤😍❤
Есенна магия💐 💐 💐
Може за награда да ни пуснат онлайн версия на сцената под душа, за да се научим и ние как се правят Робофеи😍
То сърца не ни останаха....Незнам как Ханде успява да устои на Керем🤗

Общи условия

Активация на акаунт