Алекс ,
но трябва да се чете само от родители , другите не биха я разбрали толкова добре
Уве я четох електронна, но сега я купих с твърди корици, да не я смачкам много като я препрочитам през годините
Бьорнстад ми дойдоха тежки на мен , и при двете книги от първия ред се разбра, че някой ще умре и това цялото напрежение ми дойде в повече, рядко се случва да направя пауза за книга , обикновено ги чета за два дена на екс. Ако не ми хареса , зарязвам я. Тук и на двете книги направих пауза , четох половината книга , пауза една седмица и дочетох останалото. И при двете, харесаха ми , но просто на можах да ги изчета на един дъх , емоциите ми дойдоха в повече
Докато при Уве имаше баланс, имаше и весело и тъжно
Всеки ден , навсякъде , ние поемаме по един или друг път. Забавляваме се , стоим си у дома , влюбваме се и заспиваме едни до други. Откриваме, че имаме нужда от човек , по когото да си загубим ума, за да осъзнаем какво представлява времето. "Сделката на живота ти"
Миси , голяма простотия от страна на Фокс , аз мислех , че имат готов епизод за излъчване от Феникс и затова така са направили . Ужасно , значи феновете на този сериал са по -прецакани и от нас като време