Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 539
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
А 19ти епизод си го гледаме в Сряда, нали? А след това се местим в събота?
Аз така мисля, защото в противен случай много рано пуснаха фраговете....

# 76
А 19ти епизод си го гледаме в Сряда, нали? А след това се местим в събота?
Аз така мисля, защото в противен случай много рано пуснаха фраговете....
След рейтина сутринта е станало нещо. Официално нищо няма

# 77
  • София
Аз съм тъжна, че ни сменят деня. Cry Както неведнъж съм писала, сряда си е нашият ден. А сега го отстъпваме на други сериали, все едно са по-добри от нашия. Може да имат по-висок рейтинг в Турция според странния им начин на измерване, но това за мен не е показателно нито за успеха, нито за качеството на сериала. От друга страна, се радвам, че Фокс ни дават този шанс. Дано рейтингът ни се вдигне в събота и си гарантираме един пълнокръвен, дълъг сезон от 40-50 епизода. Simple Smile Знае ли се обаче тази седмица кога ще се излъчи новият епизод - в сряда или в събота? Ох... тъжно ми стана и доста тъпо... Не съм си свалила розовите очила, ама плача. Те нека си стоят, за да ми крият сълзите, обаче... Имам нужда от надъхваща терапия, момичета. Давайте, вие сте, моля ви!!! Hug Heart

# 78
🤦‍♀️😱Че ние до сряда едва ще издържим, представете си до събота🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Оффф бееееее.. А ако наистина ни сменят с Феникс, много странно... аз загледах няколко клипа, въпреки че харесвам Алп, хич не ми допадна... А и като гледах рейтинга им не е чак толкова по-добре от нашия🤦‍♀️
Редактирам се... Бърборанке, недей да плачеш скъпа😘

# 79
  • Плевен / София
🤦‍♀️😱Че ние до сряда едва ще издържим, представете си до събота🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Оффф бееееее.. А ако наистина ни сменят с Феникс, много странно... аз загледах няколко клипа, въпреки че харесвам Алп, хич не ми допадна... А и като гледах рейтинга им не е чак толкова по-добре от нашия🤦‍♀️
Може би него ще го приключат. А на мен няма да ми се налага да избирам какво да гледам на онлайна...

# 80
Какъв им е рейтингът?
Аз си мисля, че може и от тази седмица да е промяната, може да има фрагменти, но не са ни пуснали емотикони, озет и снимки?

# 81
И аз заради Алп гледам Феникса, но сериала сериозно забуксува. Даже се учудих на рейтинга му мислех, че е доста по-нисък, а то има увеличение в една от категориите. Но в сряда няма да издържи със сигурност.

# 82
Все още се чака потвърждение за MF YAPIM ...

# 83
Ами то този рейтинг в Турция никой не го разбира🤦‍♀️ Ама нейсе.... Няма как да е само на база гледаемост... хич да не ми обясняват.... Според мен някакви измислени агенции следят тези неща и пишат рейтинги на база кой колко пари им дава под масата...
Хайде като има мачове е ясно, че мъжете са изгонили жените и това се гледа, едва ли има много домакинства с повече от 1 телевизор, ама като няма мачове защо пък да ни е нисък рейтинга...

# 84
  • София
Според мен, който и сериал да сложат Фокс в сряда, няма да си повишат рейтинга кой знае колко. Освен, може би, с Доктор Чудо. Но надали ще рискуват. Защото другият вариант е да си съсипят някой иначе гледан сериал. Например, на Доктор Чудо да му падне рейтингът. Така че по-логично ми се струва или да е грешка, или, ако нас ни местят в събота, то да е, защото Фениксът приключва и сме на негово място. А в сряда да започне някой нов сериал. Но те май нямат готов. Единственият готов е планиран вече със старт 22.11 (неделя) на мястото на Учителя. Странна работа... Да почакаме и да видим дали ще излязат продуцентите с официална информация. Това да пуснат чисто нов сериал в сряда си е нож с две остриета, да не стане като с Дума на честта, просто с тази конкуренция ще им е адски трудно. Те в момента нямат някой кой знае колко силен и гледан сериал, че да сложат него в сряда. Дори тези на първите им две позиции по рейтинг са със 7-8%, което е бая под Неверен и Осман - Основателят. Не знам... чакаме. Simple Smile

Thebursin, благодаря ти, мила! Heart

# 85
  • София
Привет момичета, новините които нося няма да ви зарадват, но тази сряда няма да има епизод! Официално местят излъчването на сериала в събота, както вече сте писали! Еп. 19 ще го гледаме в събота, на 21 ноември 2020 г. (но все още се очаква наистина официално потвърждение)!

Ще трябва да се въоръжим с много търпение, розово настроение и да се надяваме, че това преместване ще се отрази положително на така важните за спонсорите на сериала рейтинги!

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 15:50 от nrgmama

# 86
В инстаграм и фейса има ли нещо? В Туитър е някакво затишие - всеки чака официална информация. Феновете се разделиха в мненията дали е добре да се местим. Повечето са - "За".
Неофициално потвърждение от Ханде. Харесала е:  “sck fandom making entrance into new day"

# 87

Съвсем като гледам си е официално, в програмата в сайта на фокс за сряда е сложен Феникс, а в събота сме ние... Така в сряда Рус Робот ЙОК🤬🤬🤬🤬🤬

# 88
В инстаграм и фейса има ли нещо? В Туитър е някакво затишие - всеки чака официална информация. Феновете се разделиха в мненията дали е добре да се местим. Повечето са - "За".
Неофициално потвърждение от Ханде. Харесала е:  “sck fandom making entrance into new day"

И аз съм "За" събота. Щом рейтинга на ИФеникс се вдигна в събота, при условие, че сценария е тотално взел-дал, значи за нашите успеха е доста по-добър. С тая конкуренция в ден сряда, много зор майка. КОлят се, бесят се, прелюбодействат - все теми дето да се кълнат, нареждат и вдигат солидно нивото на Босфора с пролетиите сълзи. Joy

Споко... всичко ще бъде наред. Как викаше писарката - продължаваме Purple Heart

Черпя нещо любимо Blush

# 89
  • Пришълец
Може би него ще го приключат. А на мен няма да ми се налага да избирам какво да гледам на онлайна...
Именно. Сигурно има доста други като теб, които избират измежду два-три сериала от излъчваните в сряда. Може пък това преместване да окаже положително влияние върху нашия.

Каквото-такова, да не бъдем черногледи, поне ще си завършим с един пълен сезон от минимум 25 епизода. Мен рейтинга не ме вълнува, решаващ е знам ама .... Ако започна да се напрягам заради него отиде ми удоволствието...
Погледнете от друг ъгъл, през уикенда ще е. Тези, които гледате онлайн и почти осъмвате на мониторите поне на другия ден няма да сте недоспали на работното място.Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърборанке, ти поне не сваляш розовите очила. С такова впечатление съм останала. Я, по-ведро! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт