Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 083
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Пришълец
На мен промяната в деня не ми пречи ни най-малко, едно, че не гледам в реално време и второ, че не ми е пораженческо. Знам само, че им дават възможност да си завършат по план без да обявят преждевременен финал и да се чудят как да наблъскат всичко в един епизод.

А рейтинга, интерес буди у мен единствено като число, ама не ми е важен. Дразни ме това, че не мога да схвана смисъла. Ако има такъв в цялата работа Whistling Как така рейтинга е средна хубост, а в социалните мрежи ври и кипи, кажи-речи все по първите места, отделно и фрагманите достигат средно по 2-3 млн. за денонощие. И какъв е интереса зад граница, грабят го като топъл хляб... Тц, нищичко не разбирам. Не отчитат всички показатели за успеха на една продукция и я свалят за нищо от екран... За телевизиите е важен, но на мен рейтинга не ми е фактор.  Sweat Smile

# 166
Kissing Heart Включване в отговор на nrgmama, заради Мело.
Скъпа, направо съм ти дала клавиатурата си, точно като мен разсъждаваш!  Същото си го мислех, но ти го написа първа! Отначало Мело ми беше симпатична, но след сравнението с кокошката - това не може да са думи на приятелка! Няма такова предателско приятелство! Някак образа се губи в последните серии и ненапразно написах преди, че не ми липсва героинята. Как ще сложиш на кантар най голямата си приятелка и шефката си в службата? Искат да покажат, че Мело е службогонка? Нали знае какво получи Еда от тази гъска? Ох, сега пък я издигнах в класациите - гъската е по умна. Нищо, и този епитет става!

Kissing Face Бърборанка с очилата в розово! Нали ти правиш доставките за розови очила в групата? Сега защо така?! Как се вълнуваш, скачаш като японско петле, а в същото време разсмиваш до сълзи! Миличка, ти си нашето любимо дете, винаги създаваш настроение, когато и да се включиш, за това, моля те, нека да ти минат ядните моменти! Само да ти кажа нещо, написано в библията " Най добре е това, което става " . Дори за момента да се ядосваш и не приемаш, след кратко време ще кажеш: " Добре, че стана така!" . Знам, че ще ти мине и дори ще започнеш да обичаш събота!

Благодаря Kiss на тези, които ме отразяват, но знайте, че това, което е в мислите ми не е заради мен, а заради нашата вълшебна приказка и заради самите вас! Любими сте ми, близки сте ми ... Не може да сте случайност в живота ми, всичко има смисъл!

Приятна вечер, сладури! Kiss

# 167
  • София
Меги, аз бях споделила информацията относно приложението на Фокс. Но помня, че имаше значение настройката за локация - трябва или да я изключиш, или да я настроиш на Турция.

Поради липса на профили в Туитър и Фейсбук, чета само какво се пише в Инстаграм и споделям с вас някои неща. Предимно феновете са доволни от смяната на деня. Смятат, че това ще се отрази положително на рейтинга и благодарят на Фокс. Друга част се опасяват, че това е временно спасение до Нова година и след това ще ни спрат. Има обаче още две мнения, с които не съм съгласна и не ми харесаха, но пък попаднах няколко пъти на тях и заради това ги споделям с вас. Някои “фенове” пишат, че в началото сериалът бил супер и го гледали с интерес, но после станал скучен (обвиняват Айше) и го зарязали. На “скучния” сценарий се дължал лошият рейтинг според тях, не на голямата конкуренция в сряда. Наричат го “poor scenario”, което буквално означава беден, лош, слаб. Другото, което се пише, е, че химията между ГГ се е изгубила. Че е имало много повече химия в началото, преди да си разкрият чувствата. Сега вече не били толкова интересни, защото нямало привличане между тях. Така... с това последно мнение хич, ама хич не съм съгласна и само реторично ще попитам - тези хора слепи ли са?? Относно “слабия” сценарий не знам какво да кажа... Разбирам какво имат предвид. Но според мен липсата на действие, динамика, развитие не трябва да се бърка с качеството на сценария. Можем да говорим за зацикляне и т.н. Но за слаб сценарий - не мисля. Освен това въпросното зацикляне го усещаме, защото гледаме в реално време и рейтингът, различните мнения, всичко това много ни влияе. Ще ви дам пример (слагам го обаче в спойлер):
Скрит текст:
Изгледах “Навсякъде ти”, след като вече го бяха приключили. Март месец тази година случайно попаднах на сериала по бТВ Лейди. Казах си: “Я, какъв хубавец е тук Фуркан!” И изгледах буквално 30 минути от филма. Стори ми се много лек, забавен, романтичен, подобно на нашия. Точно от това имах нужда. Обаче първо бях изпуснала началните епизоди по телевизията, второ нямах търпение да гледам 75 епизода х 45 минути и да чакам нов епизод всяка вечер от понеделник до петък, затова изгледах оригиналните епизоди в интернет. Буквално си направих маратон и за 3-4 дни го приключих. Имаше една нощ, в която не спах. Гледах от 21 часа до 7:30 на следващата сутрин... после трябваше да работя и си спомням как бях на една фотосесия да супервизирам и през цялото време гледах през телефона сериала, а обяснявах, че гледам нещо по работа... Joy Animal See No Evil Защо ви разказвам всичко това?! Защото страшно много харесах историята, сериала, страшно много харесах актьорите - отново млади, много талантливи, харесах как пресъздадоха образите си. Имаше едно-две неща, които ме подразниха в сюжета, но като цяло се влюбих във филмчето. Отново страхотна химия между ГГ и бях доста разочарована, че беше само 23 епизода. Имаше хляб за поне 30. Тогава се зачетох и разбрах, че Фокс са го занулили заради рейтинг. Първо са го преместили в събота, но това не е помогнало и после са го приключили набързо. Намерих тема за него тук и се зачетох. Също като нас сега доста от пишещите тогава (отново гледащи в реално време) споделят за минуси в сценария и всъщност коментират доста неща, които аз не бях забелязала, защото го гледах като краен продукт.
Точно това имам предвид. Имаме прекалено много време да задълбаваме и влизаме в детайл, защото гледаме от седмица за седмица. Само си помислете по колко пъти гледаме един епизод и после колко още пъти си превъртаме определени сцени. Следим какво се пише навсякъде. Интересуваме се от рейтинги. Всичко това ни влияе. Не съм гледала “Ранобудна птичка”, пробвах, но нещо не ме зариби, може да не му е било времето тогава, ще му дам шанс пак след време, но съм гледала “Любов под наем” и “Навсякъде ти” и то с голям интерес. И съм фен на Айбуке, Елчин, Баръш и Фуркан много преди да открия Керем и Ханде. Но въпреки това съвсем безпристрастно заявявам, че нашият сериал ги бие във всяко едно отношение. Лично мнение. Не ангажирам никого с него. Харесвам гореспоменатите сериали, гледала съм ги с интерес, едни от любимите ми са, но на първо място си поставям нашия, следван от Приливи и отливи, на трето място си слагам Инстанбулска невеста. На четвърто и пето вече класирам Навсякъде ти и Любов под наем. Simple Smile

Ако сте стигнали дотук, благодаря за търпението! Ще се радвам, ако всяка от вас сподели какви коментари е забелязала покрай смяната на деня, защото определено духовете се разбуниха, както се казва. Алекс, ти можеш традиционно да ни споделиш какво се пише в Ютуб от турските фенове. Hug

neorum, едно голямо гуш за теб! Обожавам да те чета и всеки път ми става едно такова топло, приятно, усмихнато на душата. Аз съм си такава. Емоционална и откровена. Ще ми мине. Просто трябва да си го изживея. Розовите очила са си тук, просто си мрънкам, както се казва. Имам нужда. Разочароваха ме донякъде, защото ни пуснаха два фрага с реклама за нов епизод в сряда и днес ни сервираха, че ни местят в събота. Отново са го съобщили на продукцията пред свършен факт. Това е непланирано и за мен е неуважение както към феновете, така и към екипа на сериала. Можеха да си излъчат еп. 19 в сряда и след него да обявят, че сменят деня. Сигурно затова се ядосах толкова. Но... права си. Дано е за добро! Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 22:30 от Бърборанка с розови очила

# 168
Е как няма да е скука!
Селинката я скриха последните епизоди, съвсем малко се изявяваше. А тя е много важна, за да раздухва огън и страст.
В момента, в който и дадът екранно време и реплики и Еда избухва като малък вулкан. Оттам почва едно гонене, обяснения. Съвсем малко му трябва на сериала.
Повече Селин, една баба, една не толкова мила Айдан - стана захаросано.

# 169
nrgmama ей това не го знаех за Мело, не съм гледала серията още с бг суб. Ама Мело, дето даваше мило и драго за нейната Дада.. За нейната най-добра приятелка и спореха с другите на кой е най-добра... Боже, още само при задаването на такъв въпрос и съм го отписала човека, какъвто ще да ми е.
Бърборанке даваш ли да ти казвам някой път Розованке, съчетание от почти цялото ти име, че докато напиша нещо и съм забравила другото, което искам да казвам 😂😂
Пускам нещо, което ЯВНО и на други им се иска:

Явно на повечето фенове на сериала идеята за бъдещ сценарии е един и същ 😂😂
Ох, айде още една 😂

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 22:42 от Nalbantova

# 170
  • София
За бабата съм съгласна. Време й е да се появи и дано оправдае очакванията ни като персонаж в сериала. За Селин също отчасти съм съгласна - колкото и да ни дразни, тя е нужното зло, както се казва. Движи действието и провокира Еда, но според мен това с ревността на Еда от Селин и чувствата / мераците на Селин към Серкан отдавна се изчерпа и дразни зрителя повече, отколкото да му харесва / да му е интересно. Могат да предложат по-добро развитие на образа според мен. За Айдан обаче не съм съгласна. Супер е тя. Много ми допада развитието на героинята. Никак не ми е захаросано. Напротив. Simple Smile Даже тя започна да ме дразни на моменти с това “Селин, та Селин” предвид колко неща направи за тях Еда. Така че се радвам на промяната в Айдан. Simple Smile
Е как няма да е скука!
Селинката я скриха последните епизоди, съвсем малко се изявяваше. А тя е много важна, за да раздухва огън и страст.
В момента, в който и дадът екранно време и реплики и Еда избухва като малък вулкан. Оттам почва едно гонене, обяснения. Съвсем малко му трябва на сериала.
Повече Селин, една баба, една не толкова мила Айдан - стана захаросано.

Налбантова, “Розованке” ми харесва, както и само “Бърборанка / Бърборанке”, не е нужно да изписваш цялото ми име. Hug

Маргарита: “Знам само, че им дават възможност да си завършат по план, без да обявят преждевременен финал и да се чудят как да наблъскат всичко в един епизод.” Точно това ме притеснява мен. Joy Не искам да приключим скоро (например до Нова година). Но... си права, че пак по-добре така отколкото като “Мистър грешен” или “Дума на честта”.

# 171
  • София
Привет!
Пишете за Ранобудна птичка. Аз изгледах всички 51 епизода с огромно удоволствие и с ...бърза мишка...Като се махне махлата и всякакви идиотизми се получават чудесни 20-тина серии...
Ще бъде жалко, ако наложат на Айшето да вкарва безумни нови образи, любими на турската публика...
Толкова плътни, интелигентни и завладяващи образи на Серкан и Еда е създала.
Дори Пилето е последователно натрапчиво и убийствено тъпо същество...
Ферит успява да излезе от слабоумието си и въображаемата си любов към Селин...
Айдан е покорена от Еда тотално...
За лека нощ си пускам "Великолепния тандем"...

# 172
  • Кърджали
Бърборанке, това което мернах като мнения на турски като цяло са положителни (е има и мрънкане), но основно се надяват и вярват, че ще се отрази положително на рейтинга.

Нали почнах да гледам отначало, мислех, че няма да ми е толкова интересно, все пак го знам наизуст. Но е интересно да видиш от къде са тръгнали и до къде са стигнали

2.серия.Еда за първи път в къщата на Серкан
"Интересно, тази къща не прилича на теб. Много е топла (приятна)

18 Серия. Еда за първи път в новия дом на Серкан...
Еда:" новият ти дом ти Подхожда, също като теб е.
Серкан: "Студена?"
Еда: "Не,  уникална, неповторима"

# 173
Само за протокола - веднага след коментара на Мело "Не искам да правя избор между теб и Селин", Еда я пита: "Какво ще стане, ако те помоля да направиш", Мело отговаря: "Без да мисля, веднага ще избера теб. Нито минутка няма да губя" Wink

# 174
  • Плевен / София
Само за протокола - веднага след коментара на Мело "Не искам да правя избор между теб и Селин", Еда я пита: "Какво ще стане, ако те помоля да направиш", Мело отговаря: "Без да мисля, веднага ще избера теб. Нито минутка няма да губя" Wink
Hands Plus1 Мело нали каза, че мъж не може да застане между двете, а какво остава за жена....олмаз

# 175
Бърборанка
Скрит текст:
абсолютно съм съгласна, че по различен начин се гледа , когато е краен продукт и когато е в реално време. Simple Smile Аз гледах Навсякъде ти в реално време до 14-15еп мисля,  след това заминахме в чужбина и там знаете колко са зле с Интернет, нямаше как да гледам , гледах само фрагманите и четях коментарите. Когато се прибрахме вече беше свършил и изгледах останалите с мишката, магията я нямаше... Любов под наем също гледах само 1 сезон , втория го заразях . А Ранобудна птичка още на 4 серия Joy Както разбираш аз съм голям фен на летните сериали, но да ги започвам , без да ги довършвам Joy

Никой друг сериал до момента не ме е вълнувал като този , не искам да се хваля какъв ми е стажа в гледане на сапунени сериали от всякакви националности Joy Не се е случвало досега да не искам да превъртя нито минута от епизода,  (само историята с Мело и Каан не ми хареса Joy) Сценарият според мен е прекрасен , толкова символики има ,имената на героите, картини, цветя, предмети по бюрата на героите , книги,  детайли,  неща,  които никога нямаше да забележа , ако вече го гледах като краен продукт. За хиляден път ще кажа , музиката е прекрасна , досега не знам да има турски сериал с толкова англоезична музика , направо ми пълнят душата Heart Освен от режисьора, който снима целувките  от 10метра, няма от какво друго да се оплача Wink Във всички епизоди 80% от екранното време е за главните герои, кажете ми в кой друг сериал се е случвало това ?? По - често се е случвало обратното, главните герои се губят между второстепенните Wink Ханде и Керем направо ги спукват от работа , но съм сигурна, че си заслужава и тепърва ще трупат много фенове извън Турция Simple Smile  Сериалчето е върхът и се надявам да задържат темпото така!  Heart

# 176
Така, върнах се да коментирам впечатленията си. Flowers Hibiscus
Признавам, че не знам къде да започна. Стигнах до извода, че лаптопа ме нервира и спешно ще купувам нов, този ми изгасва няколко пъти по време на сериала и се изнервих много сериозно. Издава фира Grinning .

АЙДАН
Вярно, съгласна съм, че това е епизода на Айдан, но за мен подейства много силен епизода.
Все още не съм майка, само на 22 години съм /живот и здраве, дано скоро имам дечица, че нямам никакво търпение!!!!/ , но я разбирам и ми стана много болно и гадно как тя се почувства "изоставена" и изведнъж сама Disappointed Relieved Старата любов я заряза, този който означаваше всичко за нея, ожени се за един страхливец Алптекин, който й изневерява и не вижда каква прекрасна и всеотдайна жена и съпруга има до себе си /но това си е негов проблем, Айдан не е глупава, ще му го върне с класа. Затова харесах нейните думи и погледа й./ И за капак и Серкан я остави, да знам, че не е хубаво да са заедно родители и деца, но тя наистина се почувства буквално самотна. За минути и аз се почувствах толкова самотна и ми стана ужасно зле Sad Това си е истинско проклятие ...
И се замислих, хубаво ще е да имам деца, но после? Какво ще правя като ме оставят сама и всеки си извърви неговия път по живота, който му е отреден. Както и да е, отклоних се от темата.
Айдан официално ми е любимата героиня! Много я харесах. Оценява хората, в случая Еда какво прави за нея, и отвръща. Тя е благодарна личност, в сравнение с много други, които каквото и да направиш за тях, никога не е достатъчно и вечно са неблагодарни.
Истински ли е този чай от мардин? Ако да, дайте да поръчаме, искам да опитам! Алекс , можеш да зададеш този въпрос на лайфа на Керем и Еда, от къде бихме могли да си набавим такъв чай?!
Разревах се истински и до болка, когато Айдан излезе, първо , че се зарадвах за нея, второ , че изживях и почувствах нейната болка и самота, когато Серкан й отказа да закусят заедно. А лицето на Серкан, когато видя майка си на прага на неговия нов служебен дом?  БЕЗЦЕНННО! ГОЛЯМ СМЯХ ОТ МОЯ СТРАНА!!!
Алптекин могат директно да го зачеркнат от сериала. Моля Ви, не го искам! Не му е там мястото!

Енгин и Пъръл
Съгласна съм с едно от мненията, където прочетох, че може връзката да не се получи.
Защото , за да се получи, не е достатъчно да се обичате и уважавате само. Трябва да има и разбирателство и компромиси.
Аз тук не видях компромис, всеки гледа на него да му е добре и просто да си има "компания" ей така да се отчетат.
Пъръл - има си своите навици, спазва си ги. Енгин също.
Аз лично разбирам чудесно Пъръл, тъй като съм като нея. Не обичам да ми е разхвърляно, да е хаос и т.н. Ако видя нещо, което не е на мястото си - просто откачам и изпадам в истерия ... Щом съм го привела във вид, така ще стои. Всеки е ДЛЪЖЕН да поддържа вида, аз да не съм слугиня в крайна сметка?!?!?!!?
Енгин от своя страна изобщо не изглежда сериозен. Той е просто едно недорасло хлапе лично за мен. Изобщо не може да мисли сериозно, да гледа в бъдещето...
Вярно е, ако любовта е достатъчно силна, биха могли да се съберат и да се оправят, да бъдат два остри камъка, които с времето ще се напаснат, но това ще е много трудно, много нерви ще се похабят. Но ако човека си заслужава, защо пък да не опитат?

Ердем и Лейля
Много се смях, когато всичко излезе на бял свят от камерите. Grinning За Лейля, Ердем и дори Енгин и Пъръл. Grinning
И много ми хареса как Лейля постави на мястото Ердем и го изгони. /отново много се смях на тая сцена/.  Как така той ще я излага пред всички, пред офиса , заради Фифи.
Хич да не си и помислят да ги събират тия двамата, въобще не ги виждам!

Мело
Аз също не разбрах, че нея я нямаше няколко епизода. Сега като се върна, осъзнах, че преди ме е дразнела и се чудех няма ли най-накрая да я махна, та сега ще се наложи отново да я гледаме! Днес страшно много ме изнерви!
Първо - какви са тези глупости , където бръщолеви? Какъв е този наивен човек? Каква е тази клюкарщина от нейната уста?!?!?!? Да пази Господ от такива индивиди в реалния живот, макар, че е по - добре един такъв добряк, да ти казва всичко, което му е на душата, отколкото подмолен човек. Но и двата варианта не се търпят!
Второ - Що за приятелка може да се нарече това?! Аз такава приятелка ако ми го каже, директно ще й кажа истината в очите й да си бие шута и я зачерквам от живота си ДО ДВЕ! Ще ми излиза тя с номера, че кой ще избира между нас двете... , ще ми излиза тя една неблагодарница /мръ......кла/ !!!! Ще я приютява Еда, а тя така й се отблагодарява!!!!  И не е само Еда.
Ами Джерен?!
Горкото момиче, направо супер болно ми стана!
Когато Еда имаше проблеми, любовни терзания и всичко останало - Джерен насреща.
Проблеми с Мело - Джерен насреща.
Кой какво прави - Джерен насреща!
А сега.... тя има нужда от подкрепа, приятелство, разбиране, насърчаване.. и какво получи насреща?!
Мело директно заяви не само пред Еда, НЕ САМО пред ДЖЕРЕН, но и през цялото си семейство, че ЗАЩИТАВА СЕЛИН на всяка цена!
Фифи и Айфер за сега ми се сториха неутрални относно Джерен, но ще разберем в следващите епизоди как ще е.

Селин и Ефе
Първо за Ефе. Чест му правя, че поне си призна, макар, че трябваше яйцето да му се опре отзад, че да го направи. Ако Серкан не блъфираше, едва ли щеше да признае вината си. И нещо ме съмнява, че тия епизоди Ефе няма да го има?!
Второ - Ефе е харесал Еда и мисля, че се опитва и ще се опита да я сваля. На вечерята, точно така ми се стори, когато дойде момента със сметката.
И да, ако Ефе си заминава, поне бабата да идва. Време е вече.
Селин ..? Много ме дразни тази птица, но бих казала, че Мело я бие по всички класации!
Опитва се да върне Серкан, не случайно ни показаха чашата. Убедена съм, че клишето ще се върне - Ефе и Селин , ще се опитват да се съберат с потенциалните, които обичат, докато нашите се съберат. Смисъл интрига да става. Дано имам нерви и търпение да я изтърпя тая перушина другия епизод, че ... и на нея съм й набрала.

И разбира се, на последно място оставям най-хубавото.
Еда и Серкан
Серкан - хареса ми, че е много умен и проницателен, но това е , защото Еда му вдъхна вярата и куража. Тя го накара да се усъмни, тя намери грешката в чертежите. Тя даде началото, Серкан трябваше просто да довърши започнатото. Но ми хареса как блъфира и веднага хвана натясно виновника, и чест й прави на Еда, че му призна.
НО СЕРКАН, страшно много ме ядоса и леко ми падна в очите с тази неговата Селин. Много правилно и на място му каза Еда, че отблъсква жената, която го обича повече от всичко и всички, която прави всичко за него, за сметка на змията.. и че ще приютява бивши. Добре, разбирам, че къщата е служебна. Мамка му, отиди в друга къща бе !
Че дори й позволява даже и да го пипа, да го гали, да му говори мило, да излиза с него на вечеря..
И върха на всичкото : злепостави Еда пред хората, за да защити Селин!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами права е Еда, и аз да съм и аз ще постъпя така, само дето, ще му кажа да си преосмисли приоритетите много хубаво .
И да, аз искам да видя тази различната нейна страна, защото тя ще му покаже и докаже, че той я ревнува /не й повярва, та ще му се наложи да слезе на земята/ , че не може да живее без нея . И че Селин няма място в живота му. Крайно време е да поставя хората на мястото им, а не да търпи от "добра душа и сърце".
Да, вярно е, че Еда сбърка в предположението си за Селин, но това не означава, че той трябва да я злепоставя и да защитава перушината. Можеше просто да каже нещо от рода: всеки може да е виновен, когато излезе наяве истината, ще се разбере.
Така никой не злепоставя, но и никой не защитава.

Този епизод много харесаха Еда и Айдан. Двете класни жени, уникални и прави! Heart

И за бога - време е вече да започват да разказват историите, стига вече от висящи неща!

Мисля, че засега това ми е мнението и няма да имам какво да допълня, поне не се сещам.
Дълъг е поста ми, извинявам се предварително и благодаря на онези от Вас , които стигнат до тук.

И благодаря ако ме отразявате Simple Smile)) Heart

# 177
Здравейте, феи, сърнички и работливи пчелички!
    Всеки ден съм с вас и ви чета като най-вълшебната приказка. Пристрастяващи сте.
    Не се ядосвайте за неща, които не зависят от нас и не можем да променим.
    Сряда вечер бе най-специалната седмична вечер, но сега ще си имаме още по-специална събота вечер. Можем да покажем, че сме много и обичаме този сериал.
     Да ви разкажа за моето търсене на книгата на Сабахатин Али. Отварям си сайт след сайт където се среща „Мадоната с коженото палто“ и попадам на независимата платформа за авторска журналистика „ Под Моста“. В раздел литература се мъдри статията „Какво четат архитектите“ ииии....на първо място нашата книга. Това съвпадение ме усмихна и развесели. Поръчах я от издателство „Авиана“, получих я преди седмица и вчера я прочетох. Като начало ви представям анотацията на младата архитектка  Зекие Емин.

„Тази книга влиза дълбоко в душата на човек. Изпълнена е с невероятни диалози и монолози, представя герои, които виждат света по много различен начин от всички останали, представя тяхното търсене за смисъла на света, но по един непознат за съвременния човек начин. Книгата смело изразява силата на изкуството и как то отразява човешката душа, постоянното търсене на дефинициите за приятелството и любовта.“

В най скоро време ще сканирам някои страници и ще ги кача.

А сега: Лека нощ! Приказни сънища! Обичам ви!

# 178
  • Пришълец
Неорум, прекрасен ”почерк” имаш, обожавам да чета тази твоя поетична проза. Пренасям се някъде другаде за момент. Ние тук до една сме романтични души все пак Sweat Smile

Особено ми хареса тази част:
”Когато един мъж нарече една жена "Моя", какъвто и да е бил по рано, става друг. Серкан направи фалшив годеж ... по договор, но всяко негово действие, жест и поглед сякаш казва
 " Тя е моя ". ”

А преди самия годеж е пръстена. Еда искаше нещо съвсем семпло, едва забележимо, с което отново предизвика Робота. Уж в яда си и почти по принуда я заведе лично, за да избират пръстен достоен за годеницата на Серкан Болат.
Робот, бе, но тя не отстъпва лесно. При толкова пръстени не хареса и един, големи били и т.н., изборът се падна на него, но беше съобразен изцяло с пристрастията на притежателката му. Колко мил жест. Heart Eyes На всичкото отгоре беше заставен и да го постави на пръста ѝ. Очите му срещнаха нейните. Земята сякаш спря да се върти и нищо освен тях двамата не съществува. Енергията помежду им е огромна. Точно някакво вътрешно чувство за принадлежност, неосъзнато от разума, но разгадаемо за сърцето. Едно безгласно вричане. Пръстените са, за да напомнят за всичко онова, което човека не иска и не може да забрави Two Hearts

”Просто съдбата ги събра ... уж случайно.” - прозвуча ми сходно със стихотворението на Дамянов ”Среща”'. Случайността преобръща човешки животи...

# 179
Няма случайни неща, момичета Wink Не знам колко от вас вярват в прераждането на душите , но ще кажа нещо , което знам от сигурен източник Stuck Out Tongue Winking Eye Всички хора, с които свързваме живота си дълготрайно , са били свързани с нас в минали животи , например съпругът ти сега , в минал живот е бил твой брат или баща , душите ви просто се търсят във всеки следващ живот , някои имаме късмет да ги срещнем рано , а други може и на 70г Wink Също така децата избират родителите си , затова е писано много и винаги ми се е струвало много фантастично,  но вече съм убедена, че е така Heart

Абсолютно съм съгласна с Марги за почерка на neorum, както и на други потребители,  вече свикнах да ви разпознавам и без да чета ника Joy Възхищавам ви се, че може да се изразявате така поетично . Аз също искам да пиша такива красиви постове , ама тъй като не мога , вкарвам цитати от книги и пак ми се получава , нали? Joy

Обичате се, докато вече не можете да живеете един без друг. И накрая дори да спрете да се обичате за кратко, пак не можете... да живеете един без друг. "Тревожни хора", Бакман

Общи условия

Активация на акаунт