Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 103
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Кърджали
Nalbantova, ох, как ме разсмя с това клипче. Хиля се кат шашава тука...
Да, не казват какъв е чая .. Хем със субритри на турски си го пуснах в YouTube, да съм сигурна..

Иначе и аз идвах за китариста, ама ти ме изпревари.
Ох, още се смея

# 226
  • София
Не мога да не коментирам това!!! От сърце се смея. Точно такава е ситуацията. Онзи, който отстъпва, олицетворява всички хейтъри, които искат да ни спрат по някаква причина. Joy И btw, ей заради тези сцени обичам Чукур. Но най-вече заради Арас. Sunglasses

Трябва да си пусна пак серията, дали казват какъв е този чай да видя
До колкто помня, казаха че е само от билки, но не казаха какви.
Пускам един клип, който ме разсмя.. Ситуацията в момента била такава и дано повечето имате инстаграм 🤐
https://www.instagram.com/p/CHqierzoIh3/?igshid=qg9hqevuor03
И един китарист пак

# 227
Супер забавно клипче, Nalbantova  Stuck Out Tongue Winking Eye

Явно и други си правят онлайн купони, вижте на каква снимка попаднах Simple Smile Да не стане объркване ...

И една класика Gift Heart

# 228
Nalbantova, жестоко клипче, голям смях падна. Чичека на терасата се ошашави, гледа и недоумява какво се случва, бягай чичек, че сме много Hands Clap
Много обичам момента от втори епизод, когато Еда трябва сама да си купи годежен пръстен Flowers Hibiscus

А пък с избора си на пръстена цвете, Серкан ме спечели и до днес му симпатизирам Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, давай насам тази класика Joy

# 229
Относно чайовете, като дете баба ми правеше чай от джоджен, един ден ме преспа за почти цял ден 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 16:03 от dessince

# 230
  • София
Привет от мен момичета! Flowers Hibiscus

Отново сте написали кратък роман в темата, трудно ви догонва човек! Включвам се за кратко (между две срещи), за да дам предположение за въпросния чай от Мардин, който много ви развълнува! Определено е някаква комбинация от билки, но вероятно на основата на този чай:

Това е т.нар. Mardin Organic Zafaran Saffron Tea (Мардински органичен чай от шафран Зафаран). Не съм била в Мардин, но съм прекарала известно време в Safranbolu (Шафранболу), където от около 14 век се отглежда шафран (шафранът е подправка, получавана от цветовете на шафрановия минзухар с лат. име Crocus sativus), от който освен най-скъпата в кулинарията подправка шафран, се приготвя чай, характеризиращ се с изключително полезни свойства! От медицинска гледна точка шафранът има дълга история в традиционното знахарство със своите антимутагенни, имуномодулиращи и антиоксидантни свойства.

Повече по-късно! Хубав ден!

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 16:10 от nrgmama

# 231
Еееее, направо го взимам у дома само да подрежда Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.instagram.com/p/CHU3Hs6J7mA/?igshid=18kbkmf7a6c5g

# 232
  • Кърджали
Само да подрежда, нали..
Прати го после и в мойта къща да подреди. Че все ми пречат столовете, не за друго.

# 233
  • Плевен / София
Само да подрежда, нали..
Прати го после и в мойта къща да подреди. Че все ми пречат столовете, не за друго.

# 234
Алекс, веднага ти го изпращам, трябва да има ред Kissing Heart

# 235
Този хубавец след разрушителната сила на деца подрежда ли? 🤔😀

# 236
  • София

А-а-а, не! Този хубавец все още има алергия към децата! GrinningSatisfied

# 237
nrgmama, еее, думи нямам, още се смея Joy, ама да го пратим при есенна магия, да свиква, че с таз дива жена, кой знае какво го чака, какви ли сърнета ще му се народят Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за информацията за чая от Мардин Blush

# 238
По този повод много се надявам ,когато стигне края на сериала,да не покажат просто ,че са женени и с две деца*роботчета* GrinningGrinning,ами да отделят поне един,два епизода на моменти с тях,защото ще е много забавно.И от действителна бременност на Еда.Много искам да му видя лицето като й изтекат водите и отиде да ражда,не мисля,че той ще присъства SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 239

А-а-а, не! Този хубавец все още има алергия към децата! GrinningSatisfied

Joy Joy Joy
Тъкмо щях да коментирам , че аз имам най-спешна нужда от него , заради децата People Angel пуу значи нямаме никакъв късмет Joy
Клипът със сцената от Чукур е уникален Joy

Нещо ново от книгата, която прочетох днес :
Усетих непознато щастие — да бъда в нейната компания. Сякаш се бе отворила тайна врата и Кати мълчаливо ми е направила знак да прекрача прага и да се озова във вълшебен свят на топлина, светлина и цветове и стотици орхидеи в ослепително синьо, червено и жълто.
Имах чувството, че се разтапям в горещината, омеквам по краищата като костенурка, която изпълзява на слънцето след дълъг зимен сън, примигва и се събужда. Кати направи това за мен — тя беше моята покана за живот, която сграбчих с две ръце.
Значи това е любовта, помня, че си го помислих.
"Останалото е мълчание", Алекс Майкълидис (книгата не е любовна, но е много увлекателна )

Общи условия

Активация на акаунт