Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 015
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета, пожелавам ви лека нощ с това страхотно видео > https://youtu.be/KB3uEc9Wol8 Heart

nrgmama, да - това ни е най-високият рейтинг, дори в АВС1 бяхме с почти 10-ка. Абсолютно заслужено, разбира се - 11 епизода чакахме това “лудо влюбен съм в теб” признание на Серкан Болат. Определено това е най-гледаният епизод. Ето рейтингите в отделните групи за него:

Така че вярвам, щом сме имали такива резултати някога, пак можем да ги имаме. Simple Smile

# 421
  • Пришълец
Тъкмо изгледах 18 еп. Развълнува ме на няколко пъти и категорично потвърждавам думите на Алекс, че роботите не са това, което бяха!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Добре, че беше Еда, за да се разплете случая. Реагира по-адекватно и от самия Серкан, който без дълго да му мисли се примири, че вината е негова. Ок, за разлика от слабохарактерния си баща, той е готов да поеме отговорност за случилото се, но как пък никакво разбиране и окуражаващо отношение не срещна от Енгин, Пъръл, другите от екипа, родителите си... тези хора всичко приемат за чиста монета. Серкан Болат затова се чувства неразбран и самотен, дълбоко в себе си неуверен. В случая по отношение на работата, а по-рано беше несигурен в чувствата на Еда и се питаше кога ли ще ѝ омръзне... Но тя поне, за разлика от всеки друг еднакво добре се справя с това да преобърне мислите и представите му, но и да му ги подреди. Нейна грижа са и реда, и хаоса Stuck Out Tongue Winking Eye (за столовете и сам може да се погрижи)

СелинА според Еда е подозрителна и още как. След като решава да си продаде изневиделица акциите на някакъв случаен, без да го познава и да е наясно с намеренията му, да се замисли кой е тоЯ и за какво се бори... Смесва личен и професионален живот, ама иначе е всепризнато колко е добра в работата си...
Хапливата реплика към Еда, че е просто служител май е някаква подсказка за нататък. Съществува вероятност акциите на Ефе да попаднат у Еда, той да е човек на бабката, тя чувства, че не ѝ остава много време и иска да подсигури внучката си.. Разсъждавам си, съдейки по характера ѝ не би приела току-така нещо без да си го е заслужила. (Изрази обидата си от това, че Серкан ѝ предложи да плати образованието ѝ, като той в отговор получи шамар Joy).

В спора се ражда истината. Серкан едновременно чу което иска и изрече каквото трябва: никога не е обичал Селин, оттам и присъствието ѝ няма защо да го смущава.

Един от любимите ми моменти в епизода Books

Уж разделени, но винаги заедно, огън и жупел са Nature Fire Тя му говори за емпатия, той готов да ѝ затвори устата с целувка...

И един от най-красивите сред всичко излъчено към момента

”Истинска есенна вечер. Вали дъжд, листата са окапали. Всичко е свършило.
           Всъщност е обратното. Дърветата, чиито листа са окапали, остават силни. За да се събудят отново, по-силни.
...това което ти приемаш за тъжно, всъщност е чудо. Не е край, а ново начало.
           Тогава, може би, нищо не е каквото изглежда…”

Друга впечатляваща ми е сцената на Серкан с Айдан преди той да си тръгне, просълзи ме направо.

ПП дано да нямате проблем със скролването, ако е така се извинявам Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 02:47 от Маргарита Н.

# 422
  • Плевен / София
Здравейтемомичета,

Аз " преговарям" и съм до сватбата на Селин😏

Бъдете здрави ...

# 423
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви ден изпълнен само с положителни емоции Hug

# 424
  • Варна
Добро утро момичета. Не може без вас. Силно се надявам да ни сързва сериала поне до пролетта.
Едно клипче за настроение от мен.
https://www.youtube.com/watch?v=ZMIKh3RAUa8]

# 425
Добро утро снимките са започнали

# 426
Ако сте любопитни как е конкуренцията, без нас в сряда вечер, ето я:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 09:38 от mi_si

# 427
Добро утро в четвъртък Flowers Hibiscus Може би днес имаме шанс за озет или ще е утре ? Thinking
Браво за рейтинга на ДЕК, значи и за нас очаквам минимум 6 в събота Wink определено се е отразила липсата ни Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Цитатите за днес ще са малко повече, затова ги слагам в скрит текст Blush
Скрит текст:
Знам какво си мислите: ама че задник. Имате право. Но почти никой успешен човек не става задник впоследствие.  Такива сме си по начало.  Именно така сме станали успешни.
...
Аз съм егоист, ти го научи рано. Веднъж майка ти се разкрещя, че не съм възприемал хората като равни , а само като такива над мен , от които искам нещо , и такива под мен, които тъпча. Имаше право. Продължих напред, докато над мен не остана никой.
...
Ужасно е да признаеш пред себе си , че не си човекът , който винаги си вярвал, че си. Всички вие , нормалните, бихте опитали да спасите едно дете , ако можете, нали? Естествено,  че бихте. Така че щом жената със сивия пуловер отвори вратата на стаята,  част от мен бе съкрушена,защото се оказа , че съм по -нормален , отколкото  си мислех.  Бутнах жената,  издърпах папката от ръцете й и побягнах. Все едно бях като вас.

Из "Сделката на живота ти"

Сложното при добрите и лошите хора е, че повечето от нас могат да бъдат и двете едновременно. "Ние срещу всички"

Сузи, страхотен клип , определено ме зареди с добро настроение, благодаря ти Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 09:37 от mikipoli

# 428
  • София
Добро утро! Kissing Heart
Любопитна съм и още как, mi_si. Феновете не ДЕК и Демет трябва да ни благодарят. Тези високи резултати не са съвпадение. Wink Дано и нашето сериалче в събота се представи добре! Искам да видя другата сряда Фениксът как ще е... Аз още не съм гледала 18 еп. с превод, оставих си го за десерт. Сега и аз преговарям. Simple Smile Желая ви усмихнат ден! Ето един робот за настроение, най-романтичният на света:

п. п. И аз мисля, че черни дрехи много му отиват. Чок секси е. Heart Eyes

# 429
Бърборанке, те ще върнат жеста в събота (работата е уговорена Wink) Благодарение на нас сериала на Деметката е на първо място. И феновете едни на други си благодарят. Simple Smile

Скрит текст:
Според феновете двата сериала са така:
Ето и "Феникса" на Фокс (повторение)
Тotal
27 #Zümrüdüanka TKR 1,87

AB
88 #Zümrüdüanka TKR 0,63

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 09:46 от mi_si

# 430
  • София
Е, че Фениксът не е толкова зле за повторение. В тотала е почти 2. Аз очаквах под 1 във всички показатели. Значи има шанс все пак. Ще го видим другата седмица. Simple Smile Аз доколкото разбрах от предишен твой пост, феновете на Демет са се активизирали в Туитър с молба към феновете на нашия сериал. Тоест уговорката е по-скоро за социалните медии. Не знам дали те влияят на рейтинга на телевизиите - защото знаем, че него определя турският зрител. И все пак, като гледам покачването в рейтинга на ДЕК, си мисля, че нашият сериал и ДЕК е имал общи фенове, на които сега не им се налага да избират кой сериал от двата да гледат лайв в сряда. Затова се надявам и при нас в събота да има покачване, но да е повече от пункт, пункт и половина. Много ми се иска да си върнем резултатите от лятото. Но Айше и компания ще трябва да помогнат за тази цел. Време е за разкрития и нови интриги покрай нашите. Simple Smile

# 431
  • Кърджали
Момичета, найг накрая седнах да напиша преведените въпроси?(не бях забравила, просто се разсеях много) Ще ги кача тук, ако искате, да седят на разположение. Може някое от момичетата разбиращи езика да хвърлят поглед, дали съм ги превела както трябва (оказа че от български на турски писмено ми е много по-трудно, явно защото сама съм го учила, и ме затруднява леко граматиката)
Два от въпросите не съм ги превела още, ще ги допълня после като ги донаглася. Ако съм пропуснала някой въпрос кажете, напълно възможно е да съм пропуснала. Уж си ги записва, ама познавайки се...

Скрит текст:
Детска мечта ли ви беше да бъдете актьор / актриса?
Oyuncu olmak sizin çocuk hayali mıydı?
Има ли роля, която бихте искали да изиграете?
Oynamak istediğiniz bir rol var mı?
Любим романтичен филм/сериал
En sevdiğiniz romantik film ya da romantik dizi?
Има ли рол, която е преобърнала кариерата ви?
Kariyerinizi donup noktası olan bir rol var mı?
Ако бхте продуцент, коя книга бихте искали да превърнете във филм?
Siz yapımcı olsaydınız, hangi kıtaptan film yapmak isterdiniz?
Любим актьор /актриса?
En sevdiğiniz oyuncu kim?
Любим филм?
En sevdiğiniz film hangisi?
Любима книга и автор?
En sevdiğiniz kitap ve yazar?
Има ли рля, която не бихте искали д изиграе те и зшо?
Asla oynayamam dediğiniz rol var mı ve neden?
С кой световно известен актьор/актркаа бихте искали д снимате?
Hangi dünyaca ünlü oyuncu ile film çekmek istiyorursunuz?
Какво означава за вас "оглупял от любов?"
Sizin için "deli gibi aşık olmak" nedir?
Искрена ли обичта на Айдан към Еда? Aydan'ın Eda'ya karşı olan sevgisi içten mi?
Сега Айдан кого обича повече - Еда или Селин?
Şimdi Aydan kimi daha çok seviyor - Eda mı, Selin mi?
Защо Серкан не харесва Ефе? Само от ревност ли?
Serkan neden Efe'den hoşlanmıyor, sebep sadece kıskançlık mı?
Какъв е този Мардински чай? И ние бихме искали да го опитаме?
Bu Mardin Çayı nedir, biz de denemek istiyoruz?
Има ли общи черти между Керем и Серкан? Има ли общо между Еда И Ханде?
Kerem Bürsin ve Serkan Bolat arasında ortak noktalarvar mı?
Hande Erçel ve Eda Yıldız arasında ortak noktalar var mı?
Любимо ястие?
En sevdiğiniz yemek?
Незабравим спомен от детството. Çocukluğunuzdan unutmadığınız bir hatıra var mı?
*Серкан не разбира ли, че и Еда и Селин са влюбени в него? Защо се съгласи Селин да остане при него и така обърква и двете?
Serkan, Eda ve Selin'in onda aşık olduğunu anlamıyor mu? Ve Selin'in onunla kalmasını ve ikisinin de kafasını karıştırmasını neden izin verdi?
Кои черти от характерите на Серкан и Еда да причина за неразбирателствата между тях?
Serkan ve Eda karakterlerinin hangi özellikleri aralarındaki yanlış anlaşılmalara sebep oluyor?

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 17:16 от Aлекcандрa

# 432
Привет и от мен в слънчевия четвъртък, момичета! Идвам само да кажа здравейте! Днес до обяд съм вкъщи, за кафето си щракам дистанционното между каналите на тв и какво виждам - дават "Горчиво и сладко", а офиса на Арт лайф цъфна(оказа се офис и на друга фирма Wink )  Така е, всичко ми напомня за нашето си дизи! Heart Eyes Nature Sunny

# 433
Ха добър ден и от нас, мен и Керем😍❤

# 434
Е, че Фениксът не е толкова зле за повторение. В тотала е почти 2. Аз очаквах под 1 във всички показатели. Значи има шанс все пак. Ще го видим другата седмица. Simple Smile Аз доколкото разбрах от предишен твой пост, феновете на Демет са се активизирали в Туитър с молба към феновете на нашия сериал. Тоест уговорката е по-скоро за социалните медии. Не знам дали те влияят на рейтинга на телевизиите - защото знаем, че него определя турският зрител. И все пак, като гледам покачването в рейтинга на ДЕК, си мисля, че нашият сериал и ДЕК е имал общи фенове, на които сега не им се налага да избират кой сериал от двата да гледат лайв в сряда. Затова се надявам и при нас в събота да има покачване, но да е повече от пункт, пункт и половина. Много ми се иска да си върнем резултатите от лятото. Но Айше и компания ще трябва да помогнат за тази цел. Време е за разкрития и нови интриги покрай нашите. Simple Smile

Основно, да. Става въпрос за соц. мрежи, където допреди седмица сериала на Демет не беше на челните места. И сега благодарение на нас води в класацията. Но на местно ниво турските фенове (и на двата сериала) се организират да трупат гледаемост и рейтинг на съответния канал (вчера на ТВ8, а в събота на Фокс).
П.С. Не закъсняват ли продуцентите с пущането на озета и ребуса .....

Общи условия

Активация на акаунт