Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 992
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Малеее, както и предполагах! Cold Sweat
Ще завърши серията със змията! Animal SnakeИ ще се наложи да чакаме другата събота за развитието и последствията!!!!! Е не ... най-интересното за накрая...TriumphWeary
Благодаря и на двете Ви за превода и че сте бързи HeartFlowers Hibiscus

# 451
Все се надявам,че ще спрат да показват последната сцена в трейлъра и че всъщност няма да завърши така...
ConfusedConfused

# 452
  • Плевен / София
Последният разговор на Еда и Серкан приключи, когато Еда каза на Серкан, че сега ще се среща и с други хора.  Серкан се чувства наранен, че Еда може да го забрави толкова бързо и от една страна се чувства обречен да плати за грешката, която баща му е направил .  Той смята, че Еда ще се изплъзне от ръцете му завинаги.  Цветята, които идват за Еда от мистериозен мъж, само сипват сол в раната на Серкан.  Серкан се опитва да разкаже на Еда за случилият си преди години инцидент, причинил смъртта на родителите ѝ.  Това, което Серкан иска да каже на Еда, е достатъчно трудно и също така е важно как го е научил.  Серкан иска да създаде среда, в която да могат да останат насаме и да говорят дълго, и където никой няма да ги безпокои. На сутринта след нощта, която прекарват заедно, ужасна изненада очаква Еда- пристигането на Селин в дома на Серкан.  Какво ще реши Еда, след като научи истината?  Ще превъзмогне ли любовта всичко?

Александра, няма за какво, като за научила езика сама е супер!
Аз съм за "да"....иначе гответе кърпичките....
Али, Александра благодаря ви HeartHeart за бързия превод....
Много се радвам, че "разделиха" двата сериала, които следя в момента и в събота отново ще бъда с вас на онлайна...Разкъсвах се, но Демет ми е стара тръпка, а за Ибо да не говорим....

# 453
Те май в последните два епизода не са давали финала да се надяваме и сега да не е това края

# 454
Ха, цял епизод Серкан ще страда, ревнува и ще се чуди как по най-добър и безболезнен начин да разкаже на Еда.
И за нещастие, всичките му приготовления ще отидат по дяволите. Imp
Искал бил да остане насаме с Еда, да има спокойна атмосфера, да могат да говорят надълго и нашироко.....
Да, ама не. Селин ще съсипе всичко.Scream

Ама на Серкан идеята да разкаже на Еда в домът си - не е много добра... - все пак и Селин живее там, има ключ - може по всяко време да се появи. Confounded

В началото нали обясняваха, че никой не може да ходи у Серкан без да е предупредил, че Серкан не обича гости и т.н.
- Тези правила май никога не са важали за Селин, Neutral Face или както Ередем някога каза "г-н Серкан и Селин са много близки"
Толкова близки, че Селин се появява без да пита и държи сметка на Серкан без да мисли, без да се интересува нито от чувствата на Серкан, нито от тези на Еда. Broken Heart SobSobSob

иде ми да й кажа на Селинката "абе моме, къде се бъркаш, кой те е канил, кой те е питал, в качеството си на каква държиш сметка, ако е искал да ти каже на теб, щял е да ти го каже "

# 455
И аз съм "за" - истинската любов преодолява всичко.
Но съм удивена от нахалството и наглоста на онази дето не и споменаваме името, от къде на къде ще му държи сметка какво крие и премълчава по отношение на Еда, защо се бърка дето не и е работа. Как вбесена нахлува в къщата му, все едно нея някой я е излъгал, наистина не разбирам защо?
Крайно време е Серкан да я сложи на мястото й, за да престане да се бърка с нейните 5% където трябва и не трябва.  Rage

# 456
Алекс, Али много благодаря за бързия превод! Невероятни сте Hug
Очертава се интригуващ епизод Simple Smile Така че, мили дами "въоръжете" се с напитки и шоколад и в събота на онлайн купон Sunglasses
Само си пожелавам карантинираната да не ни лази много по нервите ...

# 457
  • Кърджали
Явно откка се запозна с Еда, Серкан много отпуснал правилата си ( в първите серии Селин казваше, че не може да повярва че Еда е за живяла при него, нали докато те двамата са имали връзка, Селин е можела да ходи при него само с предварителна уговорка, а да заживеят заедно не можело да става и дума.. Време е Серкан да си върне старите правила... Тия новите да си важат само за Еда.

Уф, хем да се зарадва човек, че Еда ще разбере истината (доживяхме), хем гадно е така бе. Момчето сума ти време ще се опитва да го направи по-без болезнено (сякаш е възможно), накрая тая ще смота всичко... Както винаги

# 458
  • Плевен / София

В началото нали обясняваха, че никой не може да ходи у Серкан без да е предупредил, че Серкан не обича гости и т.н.
- Тези правила май никога не са важали за Селин, Neutral Face или както Ередем някога каза "г-н Серкан и Селин са много близки"
Толкова близки, че Селин се появява без да пита и държи сметка на Серкан без да мисли, без да се интересува нито от чувствата на Серкан, нито от тези на Еда. Broken Heart SobSobSob

Мисля, че когато Селин и Пъръл си говореха относно факта, че Еда и Серкан ще живеят заедно Селин каза, че е ходила при него винаги с покана и тя си спомняше как Серкан и е казвал, че не може да живее с друг човек.....
Може би сега са и  "поникнали" крила, защото Еда е разделена със Серкан и тя временно му се е натресла в дома...та такива ми ти работи како Сийке... Smirk

# 459
Реално Селин и Еда, към момента са в едно и също положение.
И двете са бивши на един и същи мъж.
Т.е. всяка може да си ходи до къщата и да получава еднакво количество внимание. Пък която се докопа до "златния".
Така че, няма как някоя от тях да не е на мястото си. Тамън са си и двете.

# 460
От сета Керем и Ханде

. https://instagram.com/stories/thebursin/2445815041694423993?utm_ … shid=3b3mj83c3qqs
https://www.instagram.com/p/CHxTHovpB7a/?igshid=boafm0u86mok

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:34 от sani1212

# 461
Също е странно как ремонтират покриви за половин ден , цели къщи за 1 ден , а домът на Селин не могат Joy целият Арт лайф да отива да ремонтира при Селин, кризис вар Joy

Оказва се , че съм била много активна в туитър през пубертета Joy  изобщо не помня , ето нещо , което съм споделила "Una mentira es suficiente para poner en duda todas las verdades". - > "Една лъжа е достатъчна ,за да постави под съмнение всичките истини." Дано , дано да не стане така Hands Pray

Сани, имам чувството , че нарочно са сложили тези тагове там , да не може да видим другата ръка на Еда RageJoy
Едит: сега видях,  че е клипче,  няма пръстен цвете Disappointed Relieved
Ох, много ми е красива Ханде , радвам й се , все едно съм й майка Joy Heart

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:39 от mikipoli

# 462
mikipoli няма го цветето на ръката вижда се на клипчето
От сета

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:45 от sani1212

# 463
  • Плевен / София
mikipoli няма го цветето на ръката вижда се на клипчето
Може да го слага при започване на снимките....
При преговвора много ми хареса и това "Само ти можеш да ме хипнотизираш Еда...." Kissing Heart

# 464
Привееееет! Simple Smile
Цитат
Реално Селин и Еда, към момента са в едно и също положение.
И двете са бивши на един и същи мъж.
Аааааааа, не съм съгласнаааааа. Grinning Това все пак го решава Серкан, а той си признава, че не може да стои далече от едната. И не е като да не е казал на Селин кого обича. И тя е наясно, потвърждават го последните й думи в ресторанта. Ама ... не може да се примири - два пъти отхвърлена. Жестоко е, но пък човек в такива случаи се спира и лееекинко позабавя темпото на желанията.
Мики, по повод тази мисъл  - "Една лъжа е достатъчна ,за да постави под съмнение всичките истини." - от мен едно незабравимо стихотворение от Лиляна Стефанова:
Цитат
Аз искам да ти вярвам

Аз исках да ти вярвам.

И ти вярвах.
https://www.duma.bg/poeziya--n189663

Общи условия

Активация на акаунт