Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 000
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Аз видях това клипче: https://twitter.com/i/status/1329404645073055745
Мисля, че Пъръл е облечена с официална рокля, Фифи и Джерен също са нагласени:

Версиите са няколко:
1) празнуват успешен проект или сделка
2) празнуват годежа на Енгин и Пъръл
3) празнуват заминаването на Ефе
4) отишли са на събитие организирано от Айдан и приятелките й.

# 496
Снимат в същия хотел от 19 еп. Fuat Paşa Yalisi, сега са на 20, дали няма да ни изненадат този път....

Айдан като нищо да е насрочила дата за сватба Wink

# 497
Много хубав подарък са направили бразилците. Най-важното е писмото, в което истински оценяват работата на нашите любимци. Явно наистина им е харесало, за да го споделят Gift Heart

Благодаря за превода на озета. Не разкриват нещо съществено ново. Иначе от двата фрага съм доволна. Както и преди писах - очертава се силен епизод, което е важно, за да се осъществи успешно смяната на деня на излъчване. Предполагам, че това е наклонило везните за взимане на толкова мълниеносно решение от страна на Фокс. Знаейки, че с признанието (макар и неизречено от Серкан) се започва нов период в сериала, какво по-подходящо време за "миграция". Дано ни е на късмет!

# 498
Керем е 4-ти в месечната класация на SOMERA

# 499
Керем е 4-ти в месечната класация на SOMERA

Ама тези в Турция имат нужда от профилактика на очите си, как може тоз ми ти Енгин да е преди нашето прекрасно момче🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Значи нито на външен вид, нито на погледи, нито на игра, нито на нищо не може да му стъпи на Керем😒

# 500
  • Пришълец
Ох, пак ми приповдигнахте настроението! Sweat Smile
Още от сутринта се хиля с видеото, което беше постнала Сузи. Първи епизод го гледах с мишката, така и не се върнах повече на него затова навярно съм пропуснала това. Чакайте да онагледя Joy Joy Joy

Също е странно как ремонтират покриви за половин ден , цели къщи за 1 ден , а домът на Селин не могат Joy целият Арт лайф да отива да ремонтира при Селин, кризис вар Joy

Мики, а де, няма ли да се сетят да ударят едно рамо на Селин. Винаги са така експедитивни от Арт лайф, досущ като Бригада Нов дом Satisfied

Налбантова, не ми се сърди ама много си щура, почитателка съм на чувството ти за хумор Joy Още се смея, викаш нещо нашенско да им изпратим, примерно лютеница Joy

Сега сериозно, много мил жест от бразилците. Нашите хора са го оценили.Heart Eyes

# 501
Ами то не е по красота, а по обсъждане. А Дъщерята на посланика е много гледан сериал.
По отношение на подаръците - фен група на Джан Яман направиха дарение за лечението на едно дете, за което той лобираше. Даже бяха постнали снимка на бордерото.
Маргарита, смешна е ситуацията от първи епизод, но абсолютно невъзможна. Лоста за течността е от дясно на волана и за да се пусне се придърпва напред към водача. Няма как при това прехвърляне да бъде задейства по грешка.
Би могло да се включи радиото или отвори покрива, защото копчетата са там, където гази Серкан. Ма нейсе, майтап да става.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 17:33 от dariVale

# 502
super_katia точно днес си мислех,  че отдавна не съм чела твои постове , отбивай се по-често Wink  
Може би ви се струва,  че стана доста пренаселено в темата и няма смисъл да пишете, защото постовете ви се губят между другите, но не се притеснявайте , пишете, всичко четем Heart
Марги баш като Бригада нов дом,  как не се сетих по -рано Joy как може да не си гледала целият 1 еп., та той ми е сред любимите,  срамота! Отивай да се срамуваш в ъгъла Joy

Ако хипотетично Еда свали пръстена,  това за мен ще означава,  че тя е приключила с тази връзка. А наш Роботчо ще трябва да я спечели наново. Той неговият пръстен няма да го свали до края на сериала . Мога да се обзаложа на това. Stuck Out Tongue Winking Eye

Съгласна съм за писмото , хем 2 в 1 . Може да се приложи дигиталната рисунка от Али, тази със Серкан и Еда , ако е завършена. Blush

# 503
  • Пришълец
Дари, така е. Невъзможна, но комична ситуация и не е единствената такава, ама филм да става. Понеже в началото сериала нещо не ме грабна и превъртах това съм го пропуснала, та се посмях как се напъха Серкан Laughing

Бърборанке, отива ти новото аватарче. Аз пък съм си набелязала една Еда Heart Eyes

# 504
  • Варна
Маргарита и аз се позабавлявах с този клип, даже на няколко пъти го гледах.Стойките на Серкан и физиономиите на Еда са един път.
Когато Серкан и слагаше белезниците на Еда, гледаше да не допусне същата грешка, така че да кара тя.
Оооо нямам търпение вече да е събота. Не знам какво да си мисля и какво да очаквам, само не ми се иска още дълго да са разделени, а на тая кокошка такъв бих и вкарала, не я дишам вече.

# 505
  • София
Маргарита, не знам дали си обърнала внимание на моите писания по темата как започнах да гледам сериала ни... ама специално заради теб ще се повторя. Grinning Абсолютно на шега беше. След като изгледах "Навсякъде ти", си затвърдих убеждението, че имам нужда точно от такъв жанр сериали в момента. И понеже по Нетфликс и НВО GO сериалите са много кратки (един сезон е от макс 10 епизода), а и ми липсваше романтиката, която я има само в турските сериали (може би се дължи именно на техния СЕМ, не знам), реших да потърся друг ромком, който да е повече ром, отколкото ком. Simple Smile И така реших да пробвам първо "Ранобудна птичка", но нещо не се зарибих. Пробвах още няколко, но също не ме грабнаха. (Гледала съм преди нашия само "Навсякъде ти" и "Любов под наем" от/до с интерес.) Заради Фуркан загледах новия му летен сериал, но не беше моят. Имах големи очаквания от Мистър грешен, загледах го и него. Случайно попаднах на нашия, викам си - я да видя за какво става дума. Изгледах първо трейлъра на сериала - нито Керем, нито Ханде ме грабнаха от пръв поглед. Обаче си пуснах първи епизод и на десетата минута вече бях турбо зарибена. Не знам дали е в следствие на химията помежду им. Но сериалът ми хареса повече от всички турски дизита, гледани до момента. Не че са много, но не са и малко. Simple Smile Стори ми се един такъв бонбонест, розов, лек, приятен и много, много красиво заснет. Не усетих как минаха два часа. Много ми харесва балансът в емоционален план. Красивите и талантливи актьори. Колко убедително всеки от тях си играе ролята. И още на трети епизод бях убедена, че това ще е летният сериал на 2020. Признавам си, че настройката ми беше друга. Но, гледайки сериала, си промених мнението. В началото бях сама в това приключение. После започнах да чета тук и в един момент не издържах. Регистрирах се и започнах да пиша в темата. И така до днес. Сега и аз като вас си превъртам любими сцени, гледам отново епизодите и не ми омръзва, дори напротив. Ако филмът беше заснет и го гледах като краен продукт, съм сигурна, че грешка нямаше да му намеря. Та, всичко това беше, за да кажа, че сцената, която си споделила и мен ме накара да се смея с глас, още първия път като я видях. Grinning

п. п. Не знам дали забелязахте, но моя милост може да се похвали с нов аватар. Simple Smile Не можах да си избера снимка, имат толкова много и толкова красиви. Затова се спрях на гиф, отразяващ моя любима сцена. Heart Толкова любов, нежност и искреност има в нея, че идеално допълва бърборанката с розови очила в мен. Simple Smile

# 506
Ами то не е по красота, а по обсъждане. А Дъщерята на посланика е много гледан сериал.
По отношение на подаръците - фен група на Джан Яман направиха дарение за лечението на едно дете, за което той лобираше. Даже бяха постнали снимка на бордерото.
Маргарита, смешна е ситуацията от първи епизод, но абсолютно невъзможна. Лоста за течността е от дясно на волана и за да се пусне се придърпва напред към водача. Няма как при това прехвърляне да бъде задейства по грешка.
Би могло да се включи радиото или отвори покрива, защото копчетата са там, където гази Серкан. Ма нейсе, майтап да става.
Ами тогава как Ханде е първа, Керем да не участва в друг сериал и аз да не съм разбрала🤦‍♀️Тея рейтинги никога няма да ги разбера и това си е🤷‍♀️

# 507
  • Плевен / София

п. п. Не знам дали забелязахте, но моя милост може да се похвали с нов аватар. Simple Smile Не можах да си избера снимка, имат толкова много и толкова красиви. Затова се спрях на гиф, отразяващ моя любима сцена. Heart Толкова любов, нежност и искреност има в нея, че идеално допълва бърборанката с розови очила в мен. Simple Smile
Няма ка да не ви се видят новите тематични аватари ....Честито....На mikipoli като го видя и ми се завива свят като гледам как върти Еда...На suzi_a и Thebursin са като картина на изложба...със здраве да си ги ползвате...

# 508
Изгледах първо трейлъра на сериала - нито Керем, нито Ханде ме грабнаха от пръв поглед. Обаче си пуснах първи епизод и на десетата минута вече бях турбо зарибена. Не знам дали е в следствие на химията помежду им. Но сериалът ми хареса повече от всички турски дизита, гледани до момента. Не че са много, но не са и малко. Simple Smile Стори ми се един такъв бонбонест, розов, лек, приятен и много, много красиво заснет. Не усетих как минаха два часа. Много ми харесва балансът в емоционален план. Красивите и талантливи актьори. Колко убедително всеки от тях си играе ролята. И още на трети епизод бях убедена, че това ще е летният сериал на 2020.

Момичета мислех си - много от вас имат супер хубави коментари относно сериала и актьорите - може да пратим някаква компилация с коментари и части от коментари (може да ги преведем на англйски - май е най-лесно) - не знам дали може да се принтира или пък по имейл да си изпратим писмото.
Хрумна ми следната идея:

някакъв стандартен увод -
Скъпи Ханде, Керем и целият екип на Почукай на вратата ми,
Изпращаме ви поздрави от България. Сериалът и актьорите имат много почитатели и много ни харесва работата ви.

после да им пишем, че:
В най-популярният български форум за жени на всяка възраст, има посветени вече близо 50 теми на Керем Бюрсин, всяка от по 50 страници и всяка страница със средно с по 20 коментара. Може да пишем колко са потребителите...

И после няколко коментара цитата, като този на Бърборанка горе  Smiley

Може би така бързо ще съберем съдържание за едно писмо Hug

А и поздрав за рождения ден на Ханде може да се включи.

# 509
Кадънки, аз нещо искам да кажа, понеже хиииич не сме го обсъждали (както Серкан вика - тц и врътка глава докато Еда е в басейна с онзи учител) 😂Относно рейтингчето, от утре влизат бая сериозни мерки в Турция за излизането. От 20.00ч до 10.00ч. на следващия ден за уикендите. Което значи, че драгият зрител, негово височество Турско око, ще трябвя да си седи у тях, в хола на дивана, да чопли семки и да щрака каналите. Та силно се надявам, че докато превключват ще попаднят на Сърната Бамби и Робот Болат, ще си кажат - "Ей, таз Ханде чок гюзел, чакай да ги видя какво правят" и точно на следващата серия ще има хем забавно, хем драма на края, тааа дай Боже да се загледат и да ни вдигнат акциите до небесата, за да нямат основание да ни свалят от екрана.
Марги, хич не се притеснявай, някой път дори си мисля, че няма да ме разберете, защото предимно саркастични шеги говоря, когато съм с приятели, но тук стискам зъби да не се изпускам много и да не досаждам 😂
Иначе като се заговорихме сега, одеве разглеждах кой прави доставки до Турция. Освен DHL, MBM също доставят, но май имаше условие да знаят какво изпращаш или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт