Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 016
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Дари, така е. Невъзможна, но комична ситуация и не е единствената такава, ама филм да става. Понеже в началото сериала нещо не ме грабна и превъртах това съм го пропуснала, та се посмях как се напъха Серкан Laughing

Бърборанке, отива ти новото аватарче. Аз пък съм си набелязала една Еда Heart Eyes
Благодаря ти! Hug С нетърпение очакваме да я видим тази Еда. Heart Eyes А моето аватарче ми е 2в1 - в него виждам колкото Еда и Серкан, толкова и Ханде и Керем. Heart

# 511
Момичета, честити ви нови аватари ... Simple Smile

# 512
Бърборанка😍😍😍😍 Чок гюзел е аватара❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 513
Гости не че е от голямо значение , но на моят аватар са Ханде и Керем зад камера, затова го сложих , тук са 100% натурални   , а не са в образ Wink
Ето цялото клипче
https://youtu.be/yQVzjZeE9Ig

Бърборанка супер е , как да не сме забелязали Heart Eyes

# 514
Ново:
https://twitter.com/i/status/1329463240657612802

П.С. Малко ако му намалят перчема ще е по-добре , ама карай ...

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:46 от mi_si

# 515
Ново:
https://twitter.com/i/status/1329463240657612802
П.С. Малко ако му намалят перчема ще е по-добре , ама карай ...
Той за да му пази сянка, заради това е такъв 😂 Еда си е с пръстенчето, но само как се "кикешка" накрая.. Ама съдейки по дрехите на Еда - това е от ресторанта, когато бяха с на Айдан дружките.
Това от преди малко:

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:01 от Nalbantova

# 516
  • София
Привет!
Да се изкажа и аз за ревността на Серкан..

Вярно, че Еда го заплаши, че ще живее друг живот, ще се среща и с други...но аз си мисля, че инициативата за предизвикване на ревност у Серкан е на лелята и момичетата...съдя и по букета, който очевидно е от тяхната цветарница...а може да са в съюз и с Айдан...

# 517
  • Плевен / София
Гости не че е от голямо значение , но на моят аватар са Ханде и Керем зад камера, затова го сложих , тук са 100% натурални   , а не са в образ Wink
Ето цялото клипче
https://youtu.be/yQVzjZeE9Ig

Бърборанка супер е , как да не сме забелязали Heart Eyes
Аз нали си направих преговор.....и такова нещо не видях и мислех да започвам отначало да видя къде съм придремала.... Stuck Out Tongue Winking Eye
И в този ред на мисли, последен цитат от преговора - 18 серия..." Цветята и храната на -г-жа Айфер изглежда са много популярни. Дори Серкан Болат си е нарушил диетата" В десятката е и Айдан с репликата"Какво прави Селин в къщата на детето ми?"
Честно да си кажа, не вярвах, че такъв път ще извърви Айдан....от снахата мечта-Селин....до това....какво прави в дома на Серкан...неведоми са пътищата господни....Готова съм...материалът е преговорен...няма да казвам за кой път....но съм готова за събота....А вие?

# 518
  • In the light side of the Moon!
Сладури... кикоткат си се  !

На момичетата с новите аватари, нека са ви честити!

# 519
Стайлингът не е ли един и същ Simple Smile
19 еп

20 еп

Може и да не свърши с карантинираната Wink

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:17 от mi_si

# 520

Оххх че са сладки😍  Пу пу пу, да не са им уроки и да не ги стигат лоши кокошки.. исках да кажа очи😋

Семейство Бюрсин Sparkling Heart ..... ОПС ... Болат Wink Gift Heart
Ето това е...Бюрсин❤❤❤❤Това е истината.Според мен те ,често забравят,ме играят Еда и Серкан.Ханде и Керем взимат превес❤

# 521

Относно подаръци, според мен само писмо е достатъчно. Керем и Ханде на няколко пъти вече отправят апел към феновете да не си харчат паричките за тях да им пращат шоколади и цветя, а да зарадват или помогнат на близък, който има нужда в момента.
Пък и от личен опит знам, че такива подаръци не винаги се приемат с вълнението и ентусиазма с който са подготвени. Smile
Мисля си, че Ханде ще я зарадва и би отразила всеки включил се в кампанията й, която организира за подпомагане на деца болни от рак!

Според мен би било хубаво всеки, който иска да се включи в някаква кауза, и да представим това на Ханде. Или поне обяснение, че я подкрепяме по този начин. Това наистина би я зарадвало и докоснало. Другото ще е част от многото подаръци на някой рафт, който може и да не е нейния.

# 522
  • София
Всички сме отличнички. Преговорили сме всичко и сме готови за новия тест в събота. 🤓 Гледах им аз видеото. Алекс или Али, ще преведете ли за нас какво казват, моля? Simple Smile Много са нахилени нещо. Май и двамата са пили от чая на лелята. Joy Верно перчемът много е пораснал. Като гледах сега първите епизоди повече ми харесва Серканчик с по-къса брада и по-късо подстриган. Ама и така няма да го върна де. Grinning

paterina, страхотно предложение!

Вижте - Гамзе (сестрата на Ханде) си е споделила на стори клипчето:

Браво на нея! И тя подкрепя сериала и най-вече сестра си. Така се прави. Нали е блогър, дано последователите й да гледат в събота. Heart

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:15 от Бърборанка с розови очила

# 523
  • Кърджали
Ама са ми усмихнати. Иначе какво казват - че вече ще излъчват сериала в събота, нямат търпение, харесали били новия си ден

# 524
И Селин днес е била на сета Simple Smile

И за баланс Wink Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт