За лека нощ....
„Щастлив е този, който може да види красотата в обичайните неща, там, където, другите не виждат нищо!”
Камий Писаро
Любима песен с Еда и Серкан....
https://www.youtube.com/watch?v=lvaBHk8rkpc&list=RDlvaBHk8rk … t_radio=1&t=0
Заслужава си да се гледа дори само заради Керем, ако питаш мен. В този сериал няма цензура и имаш целувки и кекс сцени на поразия.
Керем често е гол до кръста, отива му да е лошичък. Какво повече може да иска човек?! Аз харесвам подобен жанр - обичам филми за митични създания и т.н. Вещици, вампири, русалки... дайте ги насам! Но съм и доста претенциозна. Рядко има качествени такива продукции. Повечето са или доста фейк откъм изпълнение, или като ефекти си ги бива, но сценарият куца. По НВО гледах няколко наистина добри продукции. Та, така. Ще го изгледам и ще споделя мнение после.
Дано им се получи, защото на досегашните фенове едвали ще им се понрави... Или на нас ни дават подсказка на къде ще хване действието, съгласно легендата?
Дано им се получи, защото на досегашните фенове едвали ще им се понрави... Или на нас ни дават подсказка на къде ще хване действието, съгласно легендата?

Не са заедно. Не искам такъв финал - да се гледат отдалече и той да гори в любовта си 

потърсих я в гугъл, има я , но сюжетът е съвсем различен от разказания и пак е трагична накрая 
Нито за 1 ден може да се влюбиш в някого , нито за 2 дни да го забравиш.

Хем ми навява меланхолия, но още вчера в поста на Сани си го харесах 
Познато чувство!

Препоръчани теми