Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 993
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен / София
Ninika честито и на теб ново аватарче....
За лека нощ....
Щастлив е този, който може да види красотата в обичайните неща, там, където, другите не виждат нищо!”
Камий Писаро

Любима песен с Еда и Серкан....

https://www.youtube.com/watch?v=lvaBHk8rkpc&list=RDlvaBHk8rk … t_radio=1&t=0

# 541
  • Кърджали
Уау.. Изненада...
Отивам да го видя и преведа

Ха ся де... Компилация от старите серии и легендата за Аполон, която разказват в 5та серия... Нищо ново...

# 542
  • София
Така като ви гледам аватаритв, ще ме накарате и мен да си го сменя...
Бърборанке, кажи после как ти се струва това "Неживите". Не харесвам такъв жанр филми и книги (единствено Дракула зар-зор се натиснах да прочета навремето). Та сега вътрешно се самонавивам да си го пусна да го изгледам и него. Ама още се самонавивам
Мисля да го изгледам целия, за да мога да да дам обективно мнение. 8 епизода са х 50 минути, така че бързо ще стане. Simple Smile Заслужава си да се гледа дори само заради Керем, ако питаш мен. В този сериал няма цензура и имаш целувки и кекс сцени на поразия. Joy Керем често е гол до кръста, отива му да е лошичък. Какво повече може да иска човек?! Аз харесвам подобен жанр - обичам филми за митични създания и т.н. Вещици, вампири, русалки... дайте ги насам! Но съм и доста претенциозна. Рядко има качествени такива продукции. Повечето са или доста фейк откъм изпълнение, или като ефекти си ги бива, но сценарият куца. По НВО гледах няколко наистина добри продукции. Та, така. Ще го изгледам и ще споделя мнение после. Simple Smile

# 543
Явно се целят в нови зрители, затова са направили този трети фрагман "преговор" Wink Дано им се получи, защото на досегашните фенове едвали ще им се понрави... Или на нас ни дават подсказка на къде ще хване действието, съгласно легендата?

# 544
  • Кърджали
Един ден край брега на едно езеро среща много красива жена. Влюбва се в нея. Аполон ѝ казва:
Серкан : Може ли да науча името Ви?след това жената...
Еда:  Това не е толкова лесно.
Аполон се впечатлява много от нея и решава че иска да се ожени. И се опитва да я убеди...
Еда: " Кажи ми поне една причина за да остана"
Серкан : Влюбен съм в теб до лудост
Жената накрая се съгласява. Но Аполон последния момент си спомня, че е безсмъртен
Серкан: Аз съм такъв, Еда
За да не я нарани ѝ казва "Чакай ме, един ден ще се върна" и заминава. Жената чака и докато чака.....

В края на легендата жената се превръщаше в слънчоглед.
Надявам се нас друг край да ни чака
След първоначалният шок... Добре е разказана накратко историята им. И мита си е хубав.

# 545
Явно се целят в нови зрители, затова са направили този трети фрагман "преговор" Wink Дано им се получи, защото на досегашните фенове едвали ще им се понрави... Или на нас ни дават подсказка на къде ще хване действието, съгласно легендата?

Ами според мен добре правят?

# 546

И аз си помислих, че се целят в нова аудитория. Няма лошо. Колкото повече зрители, толкова по-добре.
Но тази легенда е тъжна. Аполон се отказва от любовта си SobSobSob Не са заедно. Не искам такъв финал - да се гледат отдалече и той да гори в любовта си Sob

А за това клипче от хотела и аз мился, че Еда е скромно облечена - не е нещо Уау, но за сметка на това Айфер изглежда нагласена, за разлика от друг път.

За да грабнат публиката им трябва сцена като целувката в края на 1 епизод - неочаквана, емоционална, красива.

# 547
  • София
Кате, според мен и двете. Като гледам коментарите - доста положителни са. Феновете пишат, че това е най-красивата любовна история, най-романтичният сериал, приказка, която не искат да свършва. Така че са доста добри настроенията. Добър ход е. Все пак новият епизод вместо в сряда, ще е в събота. От друга страна, може наистина да има подсказка накъде ще поеме действието. Според мен да не издават нищо повече за предстоящия епизод. Имаме представа какво ще се случи, нека останалото е изненада. Чака ни силен епизод. Мисля, че и 20-ти ще бъде такъв. Стискам палци за високи рейтинги. Важно ни е! Simple Smile

# 548
Хора не виждам пръстени - някой който е гледал клипа в по добро качество да каже, ама май пръстен ще видим след 10тина епизода ако има нов годеж, официално ScreamSobSobSob

Скрит текст:

# 549
  • Кърджали
Може би ги свалят като не снимат. Щото от Еда честно казано очаквам да свали пръстена (както и по-рано писах), но Серкан не би го свалил. Няма причина. А и досега не го свали, та сега ли...

# 550
Върнах си 5 еп. да видя легендата пак , нищо не се разбира от нея Joy потърсих я в гугъл, има я , но сюжетът е съвсем различен от разказания и пак е трагична накрая Rolling Eyes
Друго забелязах , Серкан беше взел две чаши и пита коя иска , синя или червена. Тя взе синя , Mavi като племенницата на Ханде и синьо като развълнуван от магическата чаша , за Серкан остана червената - любов. Дали е бил влюбен още тогава? Определено. Дали го е осъзнавал? Едвали. Joy Нито за 1 ден може да се влюбиш в някого , нито за 2 дни да го забравиш.
Роклята, която Серкан подари на Еда също беше синя.
И друго, което щях да ви показва още онзи  ден , но забравих , кучето на Ханде се казва Azul (синьо на испански), случайност? Не мисля Simple Smile

# 551
Гости, благодаря ти Blush
Както писа блу, усеща се липсата , когато някоя от пчеличките в нашата темичка дълго  отсъства . Ирето писа, че е здрава, а НиМуКа ТеЙоКе, отдавна не се е влючвала, НиМуКа, дано всичко да е наред при теб Hug

Моля, слушайте внимателно Серкан какво обяснява, да няма после не разбрах Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/p/CHyNPRdB8-3/?igshid=xu5uz1u0yveo

Лека нощ Yellow Heart

# 552
  • Пришълец

Анчето, благодаря за линка. А на Алекс за превода.
Страхотна компилация, защо пък да не събуди тепърва интерес у нови фенове. Новият ден на излъчване е още един шанс, вместо край е едно ново начало Stuck Out Tongue Winking Eye
Каквато и да е легендата, Еда и Серкан ще я пренапишат заедно.... Ще станат по-силни, ще се преборят за любовта си. И си чакаме истинския годеж.

Айде и аз да не остана по-назад, захладня и се ”преоблякох” Stuck Out Tongue Winking Eye Хем ми навява меланхолия, но още вчера в поста на Сани си го харесах Heart Eyes

Нинче, така е, макар невинаги да отбелязваме, забелязваме липсата на някое от момичетата.

Мики, вярно ли, толкова много синьо в живота на Ханде, че и на екрана... още една леля, която обича безкрайно силно. Blue Heart Познато чувство! Blush

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:32 от Маргарита Н.

# 553
Ето ви малко материал за преди лягане, а клипчето ми е един от фаворитите 😂
https://www.instagram.com/p/CHqS3MwoZOw/?igshid=mlembxwtifig
Пеперудке да имаш нещо да ни казваш?!?!

# 554
Не обичам да се обяснявам, но за да не останете с погрешно впечатление - нямам нищо против промо видеото, което пуснаха преди малко, даже смятам, че е похвална инициативата, за да събудят интереса на още зрители за събота. Нооооо това, което видяхме в никакъв случай не е фрагман, защото не е част от новия епизод, а компилация от стари. Т.е. терминологията, която използват не е много правилна и смятам, че трябва да се отнасят по-сериозно към комуникацията като цяло, защото по-паметливите ще си спомнят какъв хейт отнесоха заради прословутата по-дълга версия на сцената с воалите, която беше ужким екслузивно само в интернет, но която не ни показа нищо по-различно от излъченото в епизода...Знаете за малките камъчета... На нашите не им отива нищо освен най-доброто, затова се впрягам в случая Wink

Общи условия

Активация на акаунт