🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 427
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 245
Е, сега като изтрие хейт коментарите, то няма да останат никакви...😁

# 1 246
"Защо да свърши денят и всички да заспим? Ако не можем с теб да поговорим."

Данч ''Мъничко ме е срам
но ако имам късмет
да погледнеш насам
а не към някой самолет."

Пепи ''Имам много мечти
ти да летиш до мен, ще го запомниш ли?

Дайчето ''Тази вечер аз съм хубава
искам да танцувам със теб, само с теб."

Данч''Дори, ако всички спят
и ако имам късмет
ти да си до мен
но не на някой самолет.''

Дайчето''Не го правя за кинти
не го правя за евала
просто все някой
трябва да вдигне LeveL - а."

Всички"Издислав, Издислав, аааааааааааааа, Издислав."

Всяка прилика с текстове на песни не е случайна!

# 1 247
Ваялет, никой не ти казва, че нямаш право на мнение. Не само аз "се хващам за теб" както виждаш. Това, което и други ти казват, е че в начина по който изразяваш мнението си нещо не е наред. А не, че нямаш право на мнение. Не е едно и също, нали? Или се правиш, че не схващаш или наистина не го разбираш. И двете положения не водят до положителни изводи
Откакто съм ти и Смиялна все се хващате за мен. Защото първите ми коментари бяха за Даяна. Нарочихте ме за Камелия, та Камелия и вече като ми видите името й - пффф, ето пак тая Камелия ...
РАзбрах те. Само не разбрах защо и другите пишат доста гадни неща за нея, а вие двете все към мен. Пак казвам - чета доста негатив, но там вие не реагирате. Ами тогава нека не намесваме думата обективност, защото и вие не сте. И нека приключим този спор - стана ясно на всички, че не сме на едно мнение от морална гледна точка. И това е окей, различни сме. Но нека не досаждаме на другите с тези спорове за път пореден. Хубав ден и нека всеки се изразява свободно.

# 1 248
Добре, че досега Даяна мислеше все за другите, че веднъж като реши да помисли за себе си, и какъв хейт й се изля...

# 1 249
  • при късмета
Ваялет, никой не ти казва, че нямаш право на мнение. Не само аз "се хващам за теб" както виждаш. Това, което и други ти казват, е че в начина по който изразяваш мнението си нещо не е наред. А не, че нямаш право на мнение. Не е едно и също, нали? Или се правиш, че не схващаш или наистина не го разбираш. И двете положения не водят до положителни изводи
Откакто съм ти и Смиялна все се хващате за мен. Защото първите ми коментари бяха за Даяна. Нарочихте ме за Камелия, та Камелия и вече като ми видите името й - пффф, ето пак тая Камелия ...
РАзбрах те. Само не разбрах защо и другите пишат доста гадни неща за нея, а вие двете все към мен. Пак казвам - чета доста негатив, но там вие не реагирате. Ами тогава нека не намесваме думата обективност, защото и вие не сте. И нека приключим този спор - стана ясно на всички, че не сме на едно мнение от морална гледна точка. И това е окей, различни сме. Но нека не досаждаме на другите с тези спорове за път пореден. Хубав ден и нека всеки се изразява свободно.
Бъркаш много сериозно. Аз никога не съм казвала, че си Камелия. Дай цитат в който го твърдя. Мненията ми в темата не са редактирани и си стоят.  Да повторя, защото пак се оправдаваш, че не само ти хейтиш Даяна, а аз пак ти казвам, че може да си хейтиш колкото искаш. Коментирам начина по който го правиш. Наистина не го разбираш, нали

# 1 250
Данчо ще го хване запек 100%  ще му пуснат вечерта и той изгаря като клечка кибрит.Някой спомена ,пе в него всичко е угаснало към годеницата му,ами защо не е махнал ами седи до нея били като съквартиранти мъж си събирай си багажа и довиждане или се опитваш да преоткриеш човека до теб.Сега ще има да реве по цял ден а и Дая съм сигурен ще си легне до него за нея нищо не се е случило на латино вечерята .

# 1 251
  • На морето!
На мястото на Даяна и аз щях да трия коментари на стената си. Не е длъжна да ги чете и оставя. Както винаги моралната полиция на драгия зрител погна недопустимото поведение на едно младо, необвързано момиче и услужливо пропусна да отсъди и това на мъжките цветарки. Да си прави каквото иска Даяна, с когото си иска, проблемът на Камелия не е в Даяна, а в Данчо, а пък моя проблем е, че ми се гледа "Фермата", а не "Размяна на съпруги".

# 1 252
Ваялет, на всички новаци тук се гледа с подозрение.
Изобщо в целият форум.
И аз като такава не отговарям и ги прескачам.

# 1 253
  • SF
Есме, ти да не си Даяна, че така пламенно защитаваш с тези романи. КОнтра на всеки коментар, и така нападателно. ...
Спокойно, това е форум, не е ринг Simple Smile

Да, Даяна съм. Пламенна съм. И не се крия, че съм Даяна, нищо че вие сте анонимни, пък аз трябва да споделям коя съм. Не се чувствам дискриминирана.
И най ме нервира някой да ме зауспокоява и да ми заобяснява какво е това тук. Чети си Фейсбука, щом техните смешки те радват  и не спами тук с копи-пейст от други социални кръгове. Ти Надка ли си? Ако искам да чета във Фейсбук, ще чета във фейсбук.

И сега към всички: Много интересно и оригинално ли ви се струва, когато нямате какво да кажете, да копирате смешки от Фейсбук? Или да ни питате Даяна ли сме, Данчо ли сме, Петър ли сме.
Вайълет318, за да ме успокояваш, трябва да мога да ти се доверя и да се отпусна пред тебе и с тебе. Simple Smile

# 1 254
Не ми е жал за Даяна, отношението на зрителите е в резултат на изборите ,които направи, глупотевиците, които каза , възпитанието , което (не) показа, и т.н.
Ако продукцията я е взела за мезе, и Даяна се е светнала след като е излезнала -жалко.
Ако играе с продукцията,  и се резили за пари -жалко. 
Жалка картинка, дано излезе скоро , не ми се гледа повече мазната им свалка , без финес, без тръпка ... Не си подхождат с Петър според мен, твърде еднакви са, претенциозни , със самочувствие , съмнителни критерии за подходящ партньор.
Петър я покани, защото нямаше кой друг. А тя се почувства избраната 😁
Ако Калоян се завърти около нея, дали Петър ще мине в Б-група при Данчо...

# 1 255
Пепо е голям ръб! Толкова диспропорционално лице има, но, влага заучени действия, отиграни спрямо жените, но до тогава докато му се играе, после си става естествен - хитър, наблюдателен и злобен!
Абсолютен ръб . Самочувствие до небесата , а поведение на селски келеш .
 Не знам колко тъп трябва да си за да кажеш на жена  " Благодари , че си красива , защото иначе щеше да ядеш картофите на Стоян " . Ама той  за някаква световна знаменитост ли се взе  този човек . Някакво висше благоволение да прекараш вечерта с него .
Да се подиграваш зад гърба  на жена за това , че е залитнала по теб , нито е мъжкарско , нито е джентълменско.
Може да е добър в професията си  , но в отношенията си към жените му липсва елементарно възпитание .

# 1 256

.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:06 от Анонимен

# 1 257
  • На морето!
Не ми е жал за Даяна, отношението на зрителите е в резултат на изборите ,които направи, глупотевиците, които каза , възпитанието , което (не) показа, и т.н.
Ако продукцията я е взела за мезе, и Даяна се е светнала след като е излезнала -жалко.
Ако играе с продукцията,  и се резили за пари -жалко. 
Жалка картинка, дано излезе скоро , не ми се гледа повече мазната им свалка , без финес, без тръпка ... Не си подхождат с Петър според мен, твърде еднакви са, претенциозни , със самочувствие , съмнителни критерии за подходящ партньор.
Петър я покани, защото нямаше кой друг. А тя се почувства избраната 😁
Ако Калоян се завърти около нея, дали Петър ще мине в Б-група при Данчо...
Строго съдиш, почти всички млади, красиви, ухажвани момичета правят такива глупости, нищо нечувано и невиждано, явно ти не ги знаеш тези неща по някаква причина, но определено да флиртуваш не е престъпление, което заслужава публичен линч. Тя е свободна и може да флиртува с когото иска и да танцува както ѝ е кеф, всички обиди, които понася заради това са много по-срамни от нейните лутания.

# 1 258
Когато дори мъжете започнат да се възмущават от поведението на една жена, пак ли ще се говори, че жените злобеели? Не мисля... Но не одобрявам и грубите, грозни и цинични обиди из мрежата. Казваш си, не ми харесва, не е окей и чао.
Според мен Даяна е страшно красива жена в лице, но до там. Хайде телосложението често не е нещо, което можем да контролираме по ред причини, но поведението, възпитанието, моралът са неща, които се учат, градят... Изключително лоша изява в цялото предаване, а по-лошото е, че момичето дори не го разбира и намира за такова. Шанс. Нейно право си е. Аз, обаче, отдавна не искам да го гледам това в ефир..

Аз съм за женски дуел на 100 процента. Оставете го малко Стоян на мира сега. А Калоян, милият, влюбен, та загубен по Джепешко Joy

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:15 от Little Miss Ratatouille

# 1 259

Да, Даяна съм. Пламенна съм. И не се крия, че съм Даяна, нищо че вие сте анонимни, пък аз трябва да споделям коя съм. Не се чувствам дискриминирана.

Да кажем "Добре дошла" на Даяна Simple Smile
След това, което си написала за себе си по-горе:
"Няма нужда Даяна да играе роли, за да привлича мъжкото внимание. В обикновено кафене да влезе и главите на жени, мъже, на персонала са обърнати към нея. Тялото й не е кокалесто - слаба е "по модата", точно по вкуса на момчетата с плочките по коремите."

Не е ли малко странно така да се възхваляш самичка. Голяма самовлюбеност, изразена по грозен начин. Ако си толков акрасива остави хората да го видят, а не да пишеш подобни глупости как в кафетата персонала те гледал ... а и видяхме какъв ти е характера ... доста жалко наистина.
И между другото ... гордееш ли се с това, което виждаш в огледалото? Защото родителите ти със сигурност не се. И да знаеш, че красивите ОТВЪТРЕ хора не лъжат, не манипулират, не градярт щастие върху чужди нещастие и не казват едни неща, а да правят други. Като цяло това, което показа е грозно и недостойно.

Не знам как живееш със себе си.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт