🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 386
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 365
Важно е да се отбележи, че Калоян, описвайки ролята на жената, я сравни с кучето и даде пример как кучката ражда и си гледа кучетата, а мъжкия си вее байряка.

Разбира се. Той Калоянчо цъфнáл и вързáл финансово, та може жена с няколко дечѝня да издържа.
Мразят кариеристки момчѝнята, жената - да ражда и до печката, във възторг съм от тези мъже - млади и съвременни хора.

# 1 366
  • Варна/Амстердам
След целия епизод, който отделиха на Даяна и като цяло честото й присъствие в ефира последните седмици, изходът за нея е ясен. Тя ще бъде на дуел и вероятно ще излезе. Въобще не й вярвам на Марето, че е мислила да номинира Стоян. Тя обича да си приказва с Калоян врели-некипели, но според мен за миг не й е хрумвало наистина да направи мъжка битка. На този етап от играта е съвсем резонно да си изчиства пътя към финала Simple Smile
Въпросът е кого ще избере Даяна за втори дуелист и ще плаче ли Данчо за нея, ако евентуално излезе. Simple Smile

# 1 367
  • Варна
Скрит текст:
Сега като не се бута м/у двама годеници пак е виновна по същия начин. Ето това е смешното. А е досадно да се вменяват някакви анадолски схващания, че независимо, че двама човека правят едно и също, виновна е жената, защото е жена. Мъжа, все невинен, все предизвикан, все  го накарали нещо си да направи, а това категорично не е вярно. Ако мъж флиртува, дори по-далеч да стигне, всечко си е в реда на нещата. Не е така обаче за свободна жена, която няма на кого да се отчита за поведението си. Ето това казвам, а не, че на Даяна поведението е еталон за благоприличие

Кое им е еднаквото на Даяна и Петър? 😂 Той също ли цял сезон се е натискал със сгодена жена? Брей, пък аз мисля, че го следя това предаване...😲😁

Не се е натискал със сгодена жена, ама не му мигна окото да покани Даяна, въпреки че му е напълно ясно, че Данчо си пада по нея. В известен смисъл се намеси в двойка. Не че го укорявам, просто констатирам.
Реално нямаше коя друга. Беше казал че не иска да кани Мария и Надя, защото били женени. Милена и тя, макар че и да беше свободна едва ли щеше да я покани. Ванчето категорично отпада. Остава Даяна.

Аз си имам едно наум, че изборът му е бил продиктуван или внушен от продуцентите.

# 1 368
Кустев избра с Пепи да гледа мача.
Можеше и Пешо да покани мъж. Що пък трябва да е непременно жена?
Щяха да хапнат, да пийнат, танците отпадат и ефирно време колкото щеш за другите фермери.
Е, за И и А паричките ще са по - малко, но това е друга тема.

# 1 369
Тайно е искал да покани Калоянчо.

# 1 370
  • London
Пратил ги, в смисъл повече  няма да им свири.
Така го разбрах аз.
Иначе и аз се замислих сериозно дали не симулира. Първо ръката, после крак.
Ако беше нещо сериозно все си мисля, че медиците нямаше да го  върнат толкова  бързо.

Може да е неврологично, някой нерв да е прещипал. Ако е така е напълно нормално да изтръпва ръка, че и по крака да слиза.....

# 1 371
Ма, каква латино-вечер ще е без танци. И нищо режисирано няма, нищичко, нищо че латино-танците били на Дая любимите. Trollface
То пак добре, че нямаше рекламка на някое лекарство против киселини на вечерята, че с тия пасти за зъби и колагенчета, очаквах и на вечерята да изрекламират нещичко от аптеката или поне от месо/винокомбината.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:10 от Смиляна

# 1 372
Мен ми е чудно в промото защо Марчето така крещи на Милена. Вероятно е нещо свързано със Стоян. Според мен заради тази контузия и Милена е искала да го защити, предпазвайки го от дуел.

# 1 373
  • Варна/Амстердам
Е, да, няма казачок да играят Grinning

# 1 374
Гледам повторението. Ей на Дайчето много и беше важно да говори с Ванчето. Като че ли и е много зор за Ванчето.
И с Петър малко преигра преди срещата.

# 1 375
  • София
На мен оправданието, че не можеш да поканиш на вечеря жена, която е омъжена, ми се струва доста несъдържателно. Нима омъжената жена не се храни или пък не може да танцува с друг, различен от съпруга си?! Абсолютни и тотални глупости! Но понеже днес съм бяла и добра, за снощния епизод ще кажа само - Ванчето се държа най-нормално от всички участници в трагикомедията.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:27 от Reinа

# 1 376
  • SF
Гледам повторението. Ей на Дайчето много и беше важно да говори с Ванчето. Като че ли и е много зор за Ванчето.
И с Петър малко преигра преди срещата.

Въобще не й беше важно. Данчо от безсилие й го внуши. Той изведнъж се загрижи  как би се почувствала Ванчето, когато разбере. Weary

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:22 от Esmee

# 1 377
  • Бургас
Мале, мале, какъв беше тоя епизод, направо не знам...
Даянке, Даянке, дъно си, дъно...
Беше ми неловно и неудобно през целия епизод..
Да бяха дали повече за обичая, за размяната на ролите между Калоян и Милена милион пъти по-добре, щеше да е.
Айде да я правят 1ви дуелист и да се маха вече тая....., че баят я сърбят гащите вече, горката.
Ужас.. Бетер ББ станаха, задминаха ги отдавна, отдавна... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 1 378
  • Тра-ла-ла
То пак добре, че нямаше рекламка на някое лекарство против киселини на вечерята, че с тия пасти за зъби и колагенчета, очаквах и на вечерята да изрекламират нещичко от аптеката или поне от месо/винокомбината.
Как не изпраскаха една реклама на презервативи Durex. Тя му бърка в джобчето и опаааа!...Какво хванала там?! Един кондом Joy Бръкне в другия джоб - хоп! втори кондом. А той прошепва вълшебните думички "Винаги готов за повторение!!!" Добра автореклама за потенциала на Петър Joy В това време обаче Даяна смутено навежда глава и казва, че днес е "от онези дни на месеца" и камерата показва леко загатнат пакет дамски превръзки в рекламна чантичка до стола й Joy

# 1 379
Важно е да се отбележи, че Калоян, описвайки ролята на жената, я сравни с кучето и даде пример как кучката ражда и си гледа кучетата, а мъжкия си вее байряка.

Разбира се. Той Калоянчо цъфнáл и вързáл финансово, та може жена с няколко дечѝня да издържа.
Мразят кариеристки момчѝнята, жената - да ражда и до печката, във възторг съм от тези мъже - млади и съвременни хора.

Калоян не каза ли, че кой е луд да работи при жива и здрава жена (нещо такова)? Явно търси шугар мами.

Общи условия

Активация на акаунт