🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 117
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
Честно не разбирам какво дъно да е Даяна, мен ме кефи че ги върти двама. Нито има ангажимент към някой, нито нищо. Нито възприемам държанието й като предлагане или поне не в лошия смисъл.

Много е яко, налЕ! С това се занимават уважаващите себе си жени. Да въртят двама, единият от които сгоден. Мне, нищо лошо няма... Дано са малцинство мислещите по този начин.

# 3 241
Разбира се, ако се върне Дая при Даню - дъно, ако отиде при Пешо - дъно.
Явно за много хора флиртуването е дънно действие. Joy

# 3 242
Не виждам за какво неуважение говорим?
Жената си прави кефа, както казах, след като няма ангажимент към никой не виждам какъв е тоя другарски морален съд.

# 3 243
В Алманаха пише, че на Димитровден чорбаджиите се разплащат с ратаите и започват празниците.

# 3 244
  • София
Не, реално като се е изложила на н-та степен, па поне да се сети да не прави нищо повече, да се отдръпне, пък като излезе навън и не злепоставя толкова хора, наред със себе си - да прави каквото иска. Има си граници. Дори дъното. Кофти е като и тях започне да преминава.

Като няма ангажимент към никой, да не се бърка в отношения, в които другият има ангажимен към някой друг. И той си е виновен, без спор. Питам се колко егоист трябва да си, че да си правиш кефа на чужд гръб? Щото ако толкова ѝ беше приятел Даню, нямаше така да го злепоставя.

# 3 245
  • Варна
И аз с предложение към продукцията!

Във Фермата 7 - Иван и Андрей влизат като редови фермери - нека вдъхновят с действия или бездействия драгият зрител, предпочитам този тип зрелище, а не нечистоплътен сеир.

# 3 246
В Алманаха пише, че на Димитровден чорбаджиите се разплащат с ратаите и започват празниците.
това го знам от както съм апочнала да ходя,но защо двамата недоразвити водещи така постъпиха не ми е нещо оки Simple Smile.....Дана моляте пиши си ,коментирай си ти си една от нас и не се връзвай на някой аватари....

# 3 247
  • на село

То добре пише, ама защо ли от продукцията решиха,че е Петков ден...
За мен си действат, както им отърва.
Доста манипулативно.

# 3 248
  • при късмета
Това означава, че са порязали участник с точки в играта. Ама нали на продукцията няма кой да държи сметка.
Ти решила ли си за кого да гласуваш или искаш да видиш до края и тогава ще решаваш?

# 3 249
Направих една съпоставка между конкретни снимки от страницата на Фермата, която не е определяща, разбира се. Да уточня. 🙂 Сравних снимките на победителите от последните 3 двубоя - т.е. двете публикации за Стоян и на Калоян. Сещате се, за самата победа публикуват самостоятелна снимка с победителя от двубоя.
Та, за победата си Калоян е събрал над 3 хил. реакции (2 хил. положителни и хиляда отрицателни)
Стоян за победата над Кустев - 14 хил. реакции (13 хил. положителни и под 200 отрицателни)
Стоян за победата над Митко - над 5 хил. реакции (4 хил. положителни и хиляда отрицателни)

Определено Стоян буди реакции и хората са съпричасни със случващото се вътре. Аз лично съм на негова страна, по-симпатичен ми е, но би ми се искало оттук нататък да покаже повече характер и да не се огъва.

# 3 250
Заради теб и аз погледнах.
Петър Джисъса /предполагам Джизъса/ и Калоян Таксито.....
Защо Калоян Таксито? Идеи?
Май нещо с този клип на Божигол има връзка - Дон Коци, Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито...
Скрит текст:

# 3 251
Така е.. Иконата е Благо Георгиев заради татуировките..
А другите са:
https://gong.bg/football-sviat/legioneri/multimedia/video/yellow … ho-taksito-415362

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 21:56 от bobby_me

# 3 252
Заради теб и аз погледнах.
Петър Джисъса /предполагам Джизъса/ и Калоян Таксито.....
Защо Калоян Таксито? Идеи?
Май нещо с този клип на Божигол има връзка - Дон Коци, Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито...
Скрит текст:

Нинка направо ме разби с този клип определено ми повдигна настроението Purple Heart

# 3 253
Това означава, че са порязали участник с точки в играта. Ама нали на продукцията няма кой да държи сметка.
Ти решила ли си за кого да гласуваш или искаш да видиш до края и тогава ще решаваш?

Да, решила съм. Simple Smile

# 3 254
Гледам, че се правят предложения за правилата.. понеже 2-та гнома нямат акъл да направят ББ по американски, да вземат поне техните правила за Фермата..

- всяка седмица започва със състезание за фермер. Фермерът от предишна седмица няма право на участие;
- фермерът номинира 2-ма ратаи;
- прави се състезание наречено "право на вето" между 6 човека - фермерът, 2-мата ратаи и още 3-ма случайно избрани. Победителя има право да спаси един от ратаите (или себе си, разбира се, ако е ратай), като фермерът трябва да посочи смяна;
- с тайно гласуване, участниците избират кой от ратаите да отиде на дуел;
- дуелистът избира съперник и т.н
- победителят в играта накрая се избира между последните 2-ма от 9-те отпаднали преди тях.

Общи условия

Активация на акаунт