ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 413
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
Изгубен , почти 4 кг. в началото на
9 месец 😳 Браво на вас , ако няма разминаване и си кротува до термин ... 4 и нещо ще стане 🙂

# 211
Изгубен голям човек си отглеждаш 🤩
 Моя казаха 2700 преди 10дни, сега 2500, ама аз не вярвам на тия мерки особено с 22дни до термин.

# 212
Ние сме почти 3кг,което ми се струва малко. Иначе всичко е наред. Не можа да му направи снимка на лицето,че бил надолу и с ръка пред лицето. Аз днес отново се измерих и за 19 дни съм - 200гр

# 213
Здравейте на всички,
Днес бях на първите тонове при АГ. По принцип часът ми е 11:30, но дойде около 13:20, доста го чаках, много се бях изнервила Grinning
Чух сърчицето й. Подписа на листа, платих 15 лв таксата. Прегледа я за има няма 1 минута на видеозона, от 12 - сти ноември насам е главично, за което супер много се радвам и нека да си остане в тази позиция Grinning Записа ме на вторите тонове другата седмица.
Другата седмица съм на преглед за 4D и мерене на тегло в мед.център до нас, защото нали ви бях казала, че видеозона на АГ е стар и не мери тегло.
Нямам търпение да видя разликата от предишния месец и сега колко е наддала и да видя личицето й.
Ако искате да качваме снимки тук както правехме в по - старите теми да качваме бебчетата ни като мънички?
Поздрави.

# 214
Изгубен , почти 4 кг. в началото на
9 месец 😳 Браво на вас , ако няма разминаване и си кротува до термин ... 4 и нещо ще стане 🙂
Как в началото  бре, аз викам вече че съм към края.....още две седмици....
Ако продължава така да расте  незнам как ще излезне....каквато съм бъзла ще искам двойна епидупална ако може...хаха

Жанинче, ти направо ме шашна, то няма да му станат дрехите.....как излизат 4 кг нормално?
Аз каквато съм 55 кг небременна, сега съм 70, ама пак ми се види доста 4кг бебе.
Взимам комплекта с мен и ще меря, ако не стават ще ми донесат други.....хахах

# 215
  • Sofia
Изгубен, излиза - не го мисли Simple Smile аз също не очаквам мъж под 3800, така че хич и не питам Simple Smile
На мен ми остават 14 дни точно. Утре съм на тонове и мисля уикенда да се ориентирам за една кола маска..

# 216
Изказвам съболезнования на Бела от предната тема! Друго няма какво да кажа, нищо не би утешило такава мъка. Бъди силна, момиче!

Фифиана, честито момченце! Радвам се, че си доволна от екипа и че раждането е минало добре! Жив и здрав да ти е юнакът, много да ви радва, а на тебе скорошно възстановяване! Попаднала си на страхотен лекар, д-р Илиев преди беше в Токуда, само положителни мнения съм чувала за него! Много се радвам, че сте добре Heart

Мене ме изписаха във вторник, малчо ще си го вземем утре, че трябваше да наддаде малко повечко, иначе всичко си му е наред. Много ми е мъчно вкъщи без него, но успях да си почина, да подготвим с таткото някакви неща. Прекарах 6 дена в болницата, напълно сама, дори малчо първите 3 дена не ми го даваха, но после посвикнахме заедно. Утре вече ще сме си заедно Heart

На другите - леко доносване и раждане! Чета си ви, нямам много време да се включа, но ще се поправя тези дни Heart

# 217
Изгубен, не си много килограми - висока ли си и как е мъжът ти с мерките? Може да се е метнал на него. Не искам да подхвърлям темата за гестационния диабет, че веднага мен ме наплашиха с него, след като изключиха гените при мен и таткото (аз съм 1.64, бащата 1.80 - аз с леко наднормено тегло, а той едър и набит). Преди бременността бях 76-7 кг, което звучи стряскащо, но не ми личаха особено, а сега съм 84. Т.е май сме си добре като скорост на покачване - вие колко сте качили?

Днес бях на втори тонове - отново без почти никакви контракции, но моят бяс не спря да прави салта в корема и пулсът скачаше до 180 на моменти...добре че не ме върнаха да повтаряме тоновете, че сестрата така ме предупреди...

# 218
Габи, и моя днес на тоновете много се въртя, даже по едно време се и разхълца, ама нещо ми ги претупаха този път тоновете за 10мин. И аз нямам контракции на записа.
Аз съм към 20кг отгоре 😵 от 57 на 76, после дано сваля лесно, че ми тежат определено, коленете ми пукат яко.

# 219
Изгубен , айде по средата да кажем тогава 😁 на мен пак ми се вижда много голямо бебе за периода. Щом док е казал , дано бебока излезне нормално както искаш и ти 🤞

И аз пак бях на тонове вчера , бебко беше заспал и ме накараха да го събудя ... също нямам контракции , но пък си ме боли корема , което е странно 🤷♀

Аз съм + 8 може би вече ... но съм доволна , ако се разминем така ...

# 220
Преди бременността бях 76-7 кг, което звучи стряскащо, но не ми личаха особено, а сега съм 84. Т.е май сме си добре като скорост на покачване - вие колко сте качил
Аз съм минус 4.5 кг.

Вече повече от седмица лежа и пия но шпа и магнерот. Започна се онази нощ в която си събрах багажа. Много контракции, а още не съм влязла в деветия. С лежането и хапчетата малко се успокоиха. Не смея да свърша нещо из къщи. Останаха а ми малко дрешки за сортиране по шкафчетата. Надявам се тези дни да стана вече и да ги приключа.

# 221
Момичета, като чета колко малко ви остава, направо настръхвам. Някак си все си казвам, че има още време и се успокоявам (аз имам де, нали терминът ми е 29ти), но вече моментът си е дошъл. Аз вчера бях на първи тонове (34 г.с.), сега ще започна да ходя всяка седмица за преглед и тонове. Тоновете бяха супер, контракции нямаше. АГ не ми е мерилатаза, но пак я притеснява кръвното, което е високи дори с лекарства. Каза до другата седмица да го меря и да записвам, защото може би отиваме към секцио 😕. В крайна сметка важното е детето да е добре.
Иначе и ММ и близките му хич не взимат на сериозно вируса. Дори тези дни имаме големи разправии относно това кой ще идва да помага за детето, кой ще го види като се роди и тн. Свекито яко се натиска да помага, ама си ходи на работа, на танци и грам не се пази... изобщо не я искам. Тя осъзнава, че е опасно, но се тръшкала и ревала как няма да си види внучето и нямало да го къпе.. Вчера пък ММ ми обяснява как щяло да е грозно да не видят бебето сестра му и гаджето й, които само ходят по домашни купони и кафета, ей, побеснях.. Дай за кеф на сестрата, гаджето й и свекито, а и за да не ги обидим, да поставяме бебчо в риск.. безумни разсъждения, много ме разочароваха и те и ММ. Вие ще допускате ли хора да виждат бебето след изписването? Вече се питам в мен ли е проблемът и откачила ли съм от ковида, или просто хората около мен хич не осъзнават нещата..

# 222
Габи, и аз съм към 1,65
Иначе  мъжът ми е едър да, на него се  е метанал явно дундьото ни.....
Кръвната ми захар е  в норма..Явно си е едро бебе  като баща си.

Днес доктора  се учуди чак, че го питам за мерене на тас, вика ти си раждала нормално, нищо че е отдавна..... А пък и като каза, че ще пробваме, и като види, че не мога , тогава е най - лесно секцио. Вдъхва доверие и спокойствие. Което е важно. Каза че е много важна и моята нагласа.....та така. Решихме и ще опитам. Засега чакаме, но каза че няма да го оставяме да се преносва.

# 223
Уфи, сигурно и аз съм откачила, че разсъждавам така. Моите родители ще дойдат утре на изписването, за бързо ще го видят и ще си ходят. Няма да се качват в нас. На таткото родителите пък са болни и няма как. Мама е учителка, много е конктактна с всички деца и няма как. Но пък тя не настоява изобщо, защото я е страх.
Не знам кога ще се престраша да го видят за повече и вкъщи.. предполагам по празниците, но да видим.. нямам търпение да стане пролет и да поотмине малко цялото това нещо Confused
Пазете се много, момичета, че навън е страшно.. лекарите в болницата ми го казаха. Като ме изписваха моето АГ каза, че имат 7 положителни родилки. Те ги отделят от всички останали, но пак..
Бъдете здрави Heart

# 224
Изгубен Не сме коментирали нищо за цената, но не мисля че ще иска нещо отгоре. Той ми прави аборта в началото на годината с първата бременност и не е искал нищо отгоре. Не мисля че е редно при положение че ме следи  в частният си кабинет, а само ще раждам в Селена. Иначе с Пелев коментирахме Ковид ситуацията. Каза че единият етаж е приспособен само за жени с положителни резултати. На място ти правят тест при постъпване. Правели после тест и на бебето, но педиатрите решават дали да дадат бебето на майката или да е изолирано. Друго което коментирахме, че ако преносвам - секцио, ако има предпоставка за нормални ще го предизвика. Нямам идея как, чела съм че става медикаментозно. С ММ залагахме кога ще родя..аз съм заложила на 37-38 седмица, той твърди че ще е почти н термина.  GrinningGrinning
 Но относно цената мисля да си направя устата на другият преглед. Аз съм на 30ти пада се 38 седмица. На теб кога ти е другият преглед?

Общи условия

Активация на акаунт