ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 389
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро ,Скруби 😀 Аз не мога да заспя от адреналина и емоцията ,чакам с нетърпение да се съмва вече 😁😁.Знам че сега трябва да спя ,че после съня ще е мираж ,но нямам търпение за този момент вече 😍😍.

# 631
Дани разбирам те. Адреналинът е голям. Това е нов вид радост, която не си усещала до сега. После ще се чудиш как въобще си живяла преди появата на беба.

# 632
Тонет честита двойна радост
Дани да е здрава и щастлива девойката❤️
Еххх, че хубав бебевалеж си спрягаме😊
Хелинор честито и на теб, ама много хубаво име сте избрали. Рядко засичам адашки😁 С гордост и здраве да си носи името.
Форевър страховете са неизменна част, най-важното е да не им даваме да ни съборят, а само да ни помогнат да израстнем. И мен от много неща ме е страх, старая се да се се вглъбявам , защото не искам да разваля хубавата емоция, която предстои. А и ти самата си се справила с толкова в живота, сега заслужаваш щастие и спокойствие 💙

# 633
Честита Елина, Хелинор! Нека много да ви радва, да е здрава, радостна и да й се случват само хубави неща в живота. На теб скорошно възстановяване 🍼💖🍀🎊🎉🌞

# 634
Добре дошли и от мен на новите ноемврийски бебенца!:heart: Да са здрави и силни! Тонет, Даниела, Хелинор, бъдете здрави и вие, за да се грижите пълноценно за малките душици.Flowers Four Leaf Clover
И аз се стягам за болницата днес за планов прием. Изобщо не мога да осъзная, че вече се случва най-голямото събитие в живота ми. Blush

# 635
С голямо удоволствие и радост прочетох за всички бебоци, които са се родили през изминалите два дни! 🥰 Честито на всички мами! Да са ви много здрави и щастливи! ❤️

# 636
Честито на мамите!Нека да са живи и здрави малките бебоци !

# 637
Еха, Елина си е избрала часа и дата,перфектни мерки!💖💖
Ставам и стягам багажа,уж планови секцио пък изненади.
Даниела,напълно те разбирам,първия път броех часовете в реанимация,мърдах в леглото и чаках да се кача в стаята и да го гушкам.Докато го донесат ...видяха ми се часове.Много прегръдки и целувки на всички ангелчета.Нов ден и нови животи започват!

# 638
Малага стиснати палчета и на теб Flowers Four Leaf Clover

# 639
Честити бебчета , Хелинор и Даниела ❤❤

Да са много здравички и много да ви радват 💝

Тази тема се запълни за нула време само с хубави новини ... все така да сме 🙂

Малага , успех и чакаме новината 🙂🤞🥰

# 640
Момичета да ви се похваля.
В 5.15 тази сутрин (английско време) се роди и моето момче Ангел- малко над 3.500

# 641
Лелеее, ще останат ли бебенца за декември, ей, бързаци!!! 😬

Честит да ти е Ангел, много радост и щастие да внесе в живота ви, sladkata2! Дано раждането е било леко! Simple Smile

Малага, стискам палци всичко да е ок и при теб днес! 🍀

# 642
Мале , момичета ... истински бебе валеж ... права съм била , че мъниците ще започнат да се появяват по 2 на ден 😁

Сладката , честито момченце 💙 Много здрав , щастлив и да радва цялото семейство ❤

# 643
Ехееей, някой ще остане ли за декември?

Стискам палци за днешните бебета, да минава бързо и леко.

Еха Хелинор, чакаме подробен разказ, няма да се измъкнеш.
Честита  радост! Здраве и все така да ви изненадва приятно! Кажи сега с тези хубави мерки излезна ли лесно,  имаш ли шевове?

Форевър, от опит ти казвам, че устни молби не се признават никъде. Подайте писмено заявление до директор на болницата със желание мъжа ти да присъства,  не от лиготия, а от нужда. Така ще е от помощ и за персонала по време на раждането.  Нищо не пречи да  пробвате да сте подали,  с прикрепени даже медицински документ, че не чуваш, и ПСР тест на мъжа ти им пишете че ще осигурите, и мисля, че няма кой до откаже на подобно запитване писмено....Писаното остава!
А ако откажат, ще знаете че сте пробвали поне. Така с устно питане на лекар, няма кой да го разреши това нещо. Wink

# 644
Тонет, Даниела, Хелинор, честита радост! Да са здрави бебчетата HeartBlush
Деси, успех на теб!
Аз така се впечатлих от бебевалежа, че набързо написах един списък за родилното, а терминът ми е чак на 27.12.
Хем искам да се гушкаме вече с малчо, хем вярвам, че е по-добре да изчака. В петък съм на консултация с кардиолог и анестезиолог, тонове и преглед. А после почва финалното броене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт