ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 372
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Минах на преглед, тонове добре, беба е 2.450 кг за 35 гс , кръвотока е добре. Малко мъничка била , но и аз и ММ не сме се родили над 3 кг.
Пуснаха ми секрет. И общо взето чакаме.
Елхата на Никулден. Иначе си купих книжка с Коледни приказки. А сега живи и здрави,  ще имам още една причина да харесвам Коледа и зимата.

# 676
  • София
rave , нямаш срама с тази торта ммммм... Frowning Честит рожден ден! Gift Бъди много здрава, щастлива и обичана! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Честито на всички мами с бебоци! Аз влизам редовно, но пак едвам изчитам всичко...Направо ми напълнихте душата! Бъдете здрави! Green Heart

Ще останат бебета и за декември, тук на някои от нас поспаливите бебета хич не са се разбързали... People Information Desk Person Аз от вчера обикалям квартала с кучето, че не искам по Коледа да лежа в болницата. Smiley

# 677
  • София
И аз обикалям, но максимум километър и ме заболява кръста и се прибирам. Animal Snail

ЧРД, rave!
С толкова бебчета няма да насмогваш да актуализираш инфото на първата страница! Yum

# 678
Rave, бъди жива и здрава ❣️

И на мен вече ми е коледно 💜 тази седмица или другата ще украся

Току що бях на преглед в мед. Център до нас. Не мога да я видя отново на 4d, срамежлива е. Станах и легнах, пак се криеше. Всичко й е наред. Наддала е добре. На 27 окт беше 1900гр., а сега вече тежи 2706гр
Имам си срамежлива мома

# 679
Честит рожден ден, Rave! Hug
Моето юначе вместо утре, избра да се появи на твоя ден днес. Димитър тежи 3440, 49 см.
Докторът ми го надвеси над главата преди да отреже пъпната връв и ми вика: "защо не ревеш?" , а аз не мога да се осъзная още... после ми показаха отблизо, че е момче Blush След това ми махна и серклажния конец и го прати за МБ. Ако бебето е с +резус фактор, ще ми поставят анти-Д гама глобулин.
В реанимация докторът ми донесе багажа и бебето и ни снима. Държах го върху мен на голо 15-на минутки, запознах го с гърдата и толкова засега.
Вече започвам да движа краката и усещам лека болка в корема.
Приеха ме за планово секцио в Шейново, но записът на тоновете показа силни контракции и родова дейност. За ваша информация, контракциите не бяха болезнени, но последните няколко дни осезателно втвърдяване предимно в горната част. Явно влияят и на бебето и не му е било добре. Повече хаотични подробности, утре Blush
Heart Д-р Иван Вецев - президент! Heart

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 17:36 от Малага

# 680
Малага, честито! 💙💙💙 Да е жив и здрав бебчо, да е палав и да има много късмет!🤗Бързо възстановяване!  😘🍀

# 681
Честит рожден ден, Rave! Hug
Моето юначе вместо утре, избра да се появи на твоя ден днес. Димитър тежи 3440, 49 см.
Докторът ми го надвеси над главата преди да отреже пъпната връв и ми вика: "защо не ревеш?" , а аз не мога да се осъзная още... после ми показаха отблизо, че е момче Blush След това ми махна и серклажния конец и го прати за МБ. Ако бебето е с +резус фактор, ще ми поставят анти-Д гама глобулин.
В реанимация докторът ми донесе багажа и бебето и ни снима. Държах го върху мен на голо 15-на минутки, запознах го с гърдата и толкова засега.
Вече започвам да движа краката и усещам лека болка в корема.
Приеха ме за планово секцио, но записът на тоновете показа силни контракции и родова дейност. За ваша информация, контракциите не бяха болезнени, но последните няколко дни осезателно втвърдяване предимно в горната част. Явно влияят и на бебето и нд д.з8звгтд7скгсгххе му е било добре. Повече хаотични подробности, утре Blush
Heart Д-р Иван Вецев - президент! Heart
Ехаааа!Честито момченце!Честит Димитър!Да е здрав,щастлив и късметлив!💙
Честит рожден ден Рейв!Бъди здрава,щастлива,обичана и скоро да гушкаш едно малко пухче!
Малага в Шейново ли си?
Бързо възтановяване!

# 682
Малага, честит син! Да бъде здрав и много щастлив.
Аз днес се понадигнах, но много ме боли. Цяла нощ не съм мигнала. Малкатата много ме изненада, но явно си беше избрала дата различна от плановата.
Роди се в 23 часа. Носиха ми я да я кърмя, но нямам още кърма, а по-скоро за стимулация. В момента спи до мен, че цяла нощ казаха, че е будувала и плакала.
Надявам се от утре вече да съм по-добре, защото ще си бъде при мен за постоянно.

# 683
Малага , честито момченце 💙 Да сте живи и здрави да се радвате и гушкате ❤

Много пъргави тези Декемврийски/Ноемврийски бебешоци 😁❤💙

# 684
Малага - честит Димитър Blue HeartBlue HeartBlue Heart да ви е жив и здрав, късметът навсякъде да го преследва и винаги много щастлив.

Rave - честит рожден ден Flowers Hibiscus с лекота да сбъдваш мечтите си  Simple Smile

Тези стрелчета като ги гледам със собствено мнение пу-пу, тичат да излизат преди плановите секциота...

Нашият срамежливко (forever_smile имам само 1 снимка на малчо и то от 7 месец - и той всеки път нарочно е скрит и не дава да го снимат) цял ден слуша коледни песни, даде всичко от себе си да участва и той в партито Grinning

# 685
Честит Рожден Ден Рейв..Пожелавам ти да си жива,здрава,много обичана и щастлива със семейството ти 💐
Бързам да се похваля с кошарата.. 🥰 направо се влюбих,много много ми хареса..

# 686
Малага, честито бебче! Много се радвам за теб - сбъдна се една дългоочаквана твоя мечта Simple Smile
Рейв, честит рожден ден! Всочко най-хубаво пожелавам и безпроблемно раждане.
Скруби, и аз завиждам за корема. Дано всички сме така Simple Smile

# 687
Ей момичета, какво направихте вие 🤭 Тук за 2 дни половината декемврийчетата се появиха скорострелно. Да са ви честити, здрави и с голям късмет момчетата и момичетата, бързо да се възстановявате и да се прибирате в уюта на дома за предстоящите празници ❤️😘
Рейв, честит празник и на теб, с най-прекрасни пожелания!
Форевър и нашия младеж е срамежлив, имам няколко снимки, но все са на половин муцунка, я се е врътнал да не го виждаме, я си е сложил ръчичките пред лицето.

# 688
Честити рожби на всички! (да не изброявам по именно, че сте много Grinning) да са живи и здрави и много да ви радват Heart

# 689
Ама какво става тук.....влизате за секцио, а раждате нормално.....
Честито Малага! Здрав и силен да е Димитър!

Рейв, честито Христова възраст!!!

Хюли, супер кошара....

Ние днес ходихме малко до гробища....после на 4. 12. Се пада 3 месеца на баща ми и няма да мога да ходя, че и сред това,та от него, през баба, леля,  и стана 1 час обиколка. Вече на края имах през цялото време стягане. ММ вика да не родиш тука, малко черен хумор. Та му викам аааааа няма Жанинче пето дете ражда имам един час,  все ще ме закараш.

Аз имам чувството че няма да родя скоро , хахах, дето лежах и треперих да го пазим, сега не му се излиза.... има 11дни да кротува до термин...

Хелинор, шевове ли имаш? Какво те боли?

Общи условия

Активация на акаунт