ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 447
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
Мен ме предупредиха да не взимам огромни количества тип джъмпо пакети, защото понякога се случва така, че много бързо ги израстват и ще останат.. Та засега съм се заредила от една приятелка с по 15тина бройки от адски много марки, че тя милата пробва всичко на пазара хаха, така и аз ще видя кое е окей.. Като цяло засега съм се спряла на пуфис

# 256
О да и аз не искам да се презареждам, за това си купих само 1 пакет за родилното малък и един за вкъщи 50бр от софармаси. Особено като не знам колко ще се роди бебчо и колко време ще сме на 1 размер. Сега загледах, че в озон също има  доста промоции-- столчета, колички, техника и разни други нещица, също може да се разгледа.

# 257
Аз имам няколко пакета от Пуфис от лекциите (които ще са за около 3 дни), мисля да взема и на Памперс от Кауфланд, заради това, че даряват по 1 памперс за недоносени (не им правя реклама, бях склонна да закупя и оставя 1 пакет в магазина за тези малчовци).

Матрачето ни в Айко е намалено с почти 20% - еххх Heart Сега ще видя какво има и в озон - все се надявам, че ще намалят разни важни книги - като тази на Хедра или на д-р Спок, ама там няма все намаление, че не 2-3лв. ще ме направят богата Grinning Grinning Grinning Grinning

Ох, гледам, че в една немска аптека Лефакс-а е намален доста и сега се чудя дали да не поръчам с куриер. Много се надявам младежът да няма колики и само да се запасявам.... ама 1 опаковка само...

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:25 от KitKatty

# 258
https://m.emag.bg/label/vendor/emag/Pampers-BF-2020?ref=lst_left … XrAYySjI-bYgFVEcU
Оферта на Памперс в Емаг. Смятах 1цата като цена излиза 15лв и нещо за пакет. В Софармаси до края на месеца също има промоция на Памперс, аз от там си ги взех на 15лв и си ги плащаш за пакет, а не бокс. Другите не съм смятала.

https://emagbg.page.link/reXsh7ZDgpWcS3Cr6
Аз пък съм се загледала в 2-ката,все си мисля че 1-цата бързо ще ни омалеят. Blush
Момичета, внимавайте с памперсите от емаг. Аз преди месец поръчах от там, защото бяха на много добра цена, пратих ММ да ги вземе и той като един истински мъж просто платил и си ги взел. Чак вкъщи видях че са с изтекъл срок на годност.

# 259
https://m.emag.bg/label/vendor/emag/Pampers-BF-2020?ref=lst_left … XrAYySjI-bYgFVEcU
Оферта на Памперс в Емаг. Смятах 1цата като цена излиза 15лв и нещо за пакет. В Софармаси до края на месеца също има промоция на Памперс, аз от там си ги взех на 15лв и си ги плащаш за пакет, а не бокс. Другите не съм смятала.

https://emagbg.page.link/reXsh7ZDgpWcS3Cr6
Аз пък съм се загледала в 2-ката,все си мисля че 1-цата бързо ще ни омалеят. Blush
Момичета, внимавайте с памперсите от емаг. Аз преди месец поръчах от там, защото бяха на много добра цена, пратих ММ да ги вземе и той като един истински мъж просто платил и си ги взел. Чак вкъщи видях че са с изтекъл срок на годност.
Е тук ме уби... Аз попринцип от Емаг не поръчвам нищо, след като си поръчахме преди 2 години телевизор и го върнахме заради дефект на следващия ден. Споделих линка понеже доста хора все пак купуват от там, но това съвсем ми затвърди позицията, че Емаг не става за нищо. Все пак сигурна ли си, понеже на пакета е упомената дата на пакетиране обикновено и някъде пише колко години са годни(обикновено около 3г)

# 260

[/quote] Е тук ме уби... Аз попринцип от Емаг не поръчвам нищо, след като си поръчахме преди 2 години телевизор и го върнахме заради дефект на следващия ден. Споделих линка понеже доста хора все пак купуват от там, но това съвсем ми затвърди позицията, че Емаг не става за нищо.
[/quote]
Аз никога не съм имала проблеми с Емаг до този момент. Но повече няма да поръчвам от там, особено памперси. Намерих си жена от нашия град, която поръча от Англия и мисля да поръчам от нея.

# 261
Аз пък даже не знаех, че имат срок памперсите....какво може да им се развали?
Иначе също мисля да пробваме с обявите от Англия.....и тези в Лидъл ще пробваме , от Турски  склад и тнт.

# 262
Не знам, дали ще има проблеми. Срока им до 09/2020 мисля че няма да има проблеми, но все пак мисля да поръчам от Англия.

# 263
Не знам, дали ще има проблеми. Срока им до 09/2020 мисля че няма да има проблеми, но все пак мисля да поръчам от Англия.

Това да не е срока на производство ?Аз имам едни изостанали от предната бременност ,които са за недоносени под 2.5кг и на тях пише 2014г а аз родих 2015г тогава .Те са неотваряни и мислех да ги подаря на болницата ама ще ги питам дали може да им има нещо .🤷🏾‍♀️

# 264
Skrubi, Rave, прекрасни пеленки сте взели за вашите бонбончета 😍

И аз да покажа какво сме подготвили за изписването на нашето меченце... Вдъхнових се от моя снимка, на която съм с подобен тоалет 😅😁

А ето я и въпросната снимка 😊

# 265
По принцип ако са затворени и аз не виждам какво може да им има 🤔 Освен да са изветрели лепките, друго не се сещам.
Лина ако на печата пише 09/20 това е дата на производство. Търси някъде на пакета пише колко години са годни.
Аз да ви се похваля преди малко какво си взех като го видях това жълтичко и не се стърпях. По принцип е за количка, но мисля че може без проблем да го ползваме при изписването за допълнително, че нашето одеяло от комплекта е тънко.
 Ава много е сладурско това плюшче ❤️

# 266
Момичета, в страницата на мбал надежда има онлайн лекция с Елена Василева за кърменето, доста е интересна!

# 267
Момичета , обзела ме е паника.Синът ми от вчера е с висока температура и суха кашлица.Млад е но е хронично болен.Направихме бърз тест, който утре ще е готов.Аз влизам след седмица в 9м .и днес ме избива на рев от страх и за него и за мен.Сигурна съм ,че е Ковид.Пазим се уж ,чак съм параноична на моменти.Някой от вас карал ли го? Оплаках ви се😔

# 268
Спокойно, изчакай  теста, може и да не е Ковид. Децата така растат,  боледуват...има си вируси други и настинки не е само ковид....
Давайте за Т и за кашлицата, лекувайте си така все едно  я няма тази истерия и на детето ще му мине. Дано минава бързо.

# 269
Орхид , аз мисля , че го изкарах ... така и не направих тест , но и личната и АГ смятат , че това съм прекарала . Бях няколко дни с Т 37/37.2 , без кашлица , но със страшна отпадналост . Като първа помощ препоръчвам Авирон , но и аз съм на мнение , че може и на не е Ковид . Познавам вече доста болни / оздравели с доказан Ковид , но се оказва , че има и такива , които са били със същите симптоми , а с отрицателен тест .

Общи условия

Активация на акаунт