ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 450
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, моята баба изплете костюмче за изписването, страхотно е! Остана й да изплете шапчица и терлички. Снимката не е най-добрата, но такава ми изпрати.
Отделно бебка ще е повита с една пелена, която е била на майка ми, леля ми, моя и тн. Също е бяла и много се радвам, че я намерихме.

# 271
Момичета, успокойте се от тоя вирус, че така организма ви страда и откачате.
Всичко ще се оправи Heart
Днес влязох в 9 - ти месец Heart
Да ви питам нещо интереснооо и искам да бъдете честнииии Grinning
Вие мислили ли сте вашите мъже как ще се оправят сами докато сте в болницата?
Аз се притеснявам за моят съпруг и мисля скоро да пазарувам,  много сериозно да напълня хладилника с готвена храна Grinning Също така ще му оставя бележка на входната врата на апартамента с надпис да не забравя маската си за работите, да храни котарака ни, да вземе парите за изписването ни от болницата и бебешката  кошница за кола Grinning За друго в момента не се сещам Grinning

# 272
djenna Браво на бабата, супер е!
forever Искрено се развеселих като прочетох това за мъжете.. Моя мъж е толкова оправен, че и бебето да му оставя с кучето ще се оправи да си сготви, да ги нахрани, изведе, че и да изчисти сигурно хаха.. Не мисля нито хладилник да пълня, нито да готвя сто манджи.. Оставила съм списък само кое къде и как да изчисти 😅

# 273
Момичета, успокойте се от тоя вирус, че така организма ви страда и откачате.
Всичко ще се оправи Heart
Днес влязох в 9 - ти месец Heart
Да ви питам нещо интереснооо и искам да бъдете честнииии Grinning
Вие мислили ли сте вашите мъже как ще се оправят сами докато сте в болницата?
Аз се притеснявам за моят съпруг и мисля скоро да пазарувам,  много сериозно да напълня хладилника с готвена храна Grinning Също така ще му оставя бележка на входната врата на апартамента с надпис да не забравя маската си за работите, да храни котарака ни, да вземе парите за изписването ни от болницата и бебешката  кошница за кола Grinning За друго в момента не се сещам Grinning
Аз мъжа не го мисля,справял се е и без мен,но детето постоянно.Особено от вчера,когато дадоха дата за операция на дисковата херния на майка ми за 01.12,а аз трябва в същия ден да отида в Шейново.Паника голяма звъня на доктора,може ли да отложим секциото,че поне да не ни оперират двете в един ден,доктора казва може и на 07.12 и 10.12 да те оперирам,ама ако бебето реши друго....Казва,както нямаш симптоми може  за няколко часа да имаш.Дано да стои на топло,че майка ми е много зле не може да стъпва на крака и поради ковида за 2-ри път отменят датата за операция и вече не търпи на болката.Мъжа ми сам с детето 5 дни казва,че няма да се справи,аз му казвам ,ако тръгна спешно секцио,тогава щял да му мисли.
Джена страхотен е коплектна,как ти завиждам за бабата.Моята днес ме кълна да съм умряла,идва вещо лице и аз съм и виновна,друг е въпроса,че тя съди майка ми и е на 92 години,колко свестни хора си отидоха ,да не пиша други глупости.От нерви кръста ме хвана,лежа и се моля всичко да свърши и новия живот да промени родовата ситуация.
Оплаках се на дълго и широко,извинявам се.
Четат ми се благи вести за малки чисти душици!

# 274
Мери, благодаря.Утре ще изчакам да видя резултата.Той е 20 г младеж със много сериозно автоимунно заболяване от 17годишен и пие кортикостероиди за подтискане на имунитета...да не ви натоварвам.За него е страшно грип да кара ,камо ли тая гад Ковид.
 Пеленките за изписвани са ви чудесни, след няколко дни и моята ще е готова и ще кача снимки.🙂

# 275
Хаха, форевър, толкова ли е отнесен мъжа ти. Grinning
Царева, ти си поредното доказателство колко семейства не се разбират.. това е ужасно, искрено ти съчувствам. А мъжа ти защо да не се оправи с детето 5 дена? Аз имам 2ма братя близнаци и баща ми ни е гледал като малки сам, когато майка ми е била в командировка, водеше ни за по 1 месец на море, когато мама нямаше отпуска. Все ще се оправи, ако тръгнеш да раждаш няма избор Grinning Спокойно, всичко ще се нареди по най-добрия начин, сигурна съм!
орхид, дано е се оправи бързо сина ти и каквото и да е да го изкара леко!

# 276
Ава страхотно гащеризонче. Малечка, аз по жълтото съм луда....много го харесвам. Джена, баба ти е супер.
Орхид каквото и да е ще мине. Не си мисли, че ако е дори корона, това задължително минава супер тежко,  както го дават по телевизията.
Сега отивам към Надежда за преглед. От 9 сутринта с ММ сме излезли по задачи и не сме се прибирали. И дори след Надежда трябва да минем през кабинета, че се обади спешен пациент....преди 8 няма да има прибиране явно.

# 277
Ето ги и моите комплекти за изписването, сама си ги сглобих, не съм взимала готови, а за ММ, въобще не се притеснявам, аз по принцип работя на смени, той майка и той баща, гледал ги е здрави, болни, денем, вечер и т.н. само не можеше да кърми 🙂🙂🙂🙂

# 278
Значи вашите мъже са оправни, така ли  Grinning

Той, моят, работи на две места, но вечеря няма да се сети да сложи от умора и може да кара примерно една вафла за цял ден, после е като болен, че нищо не е ял. Затова ще напълня хладилника както се казва. Наистина е отвеян, стана по - изморен. Иначе знае как да готви на скара, да прави салата и таратор, само това.
Затова ви зададох въпроса дали ще се притеснявате за вашите мъже докато сте в болницата Simple Smile

# 279
Днес в емаг има много добра оферта за шампоан на Биодерма на голяма разфасовка от 1 литър
https://m.emag.bg/gel-pjana-bioderma-abcderm-1000-ml-3401397163618/pd/D2J9WBBBM/

Момичета, да знаете дали днес има намаление на козметика? Конкретно Биодерма ми трябва.

# 280
Прегледът мина. Д-р Патрикова го измери 2800 гр в 36+2г.с. ; води в норма, плацента втора степен на зрялост. Серклажа ще го махам следващия четвъртък в 37+1, защото Паприкова каза, че имам много контракции и ако махаме сега серклажа, може да раздразниме шийката и да предизвикаме раждане. След 37г.с. бебето се води доносено и вече нямало проблем дори и да  стане раждането. Взех си документите за раждането и ги пъхнах и тях в куфара. Сега лежа и пия чаша червено домашно вино.

# 281
Изгубен мен ме увери, че ако има и малка опасност за бебето или мен раждането ще е секцио и няма да рискува. Самият той ме стимулира и увери че решението ми за естествено раждане с епидурална е най-разумно. Надявам се всичко да върви нормално.
Аз вече откачам. Тежко ми е, нищо не мога да правя. То вече нито в планината да отидеш, нито в мола да се помоткам да си купя нещо, нито с приятелки искам да се виждам. Всеки е болен, киха, кашля или под карантина. Искам вече да раждам поне да ми олекне и да започна полека лека да си спортувам. 😅 дано имам време де

# 282
Моя не знам с нотариуса как ще се оправи.
Днес бях на тонове всичко е супер.
Пристигна люлката, легнах на дивана и заспах. Събудих се от студ, още ми е супер студено, гади ми се и повръщах.  Може ли гаденето от първите месеци пак да се връща? Днес всичко което ядох съм го яла и предните дни.

# 283
Момичета, на няков от вас появиха ли се пигментни петна по лицето. Аз си имах едно малко на челото от преди бременността, но вече нещата сааа мноого грозни-цялото чело, отстани на бузите все едно съм с руж, по брадичката 😭😭Абе общо взето където се вижда от нормалният ми тен, изглежда така, сякаш кожата ми е обелена след  слънчево изгаряне. Ужас. Пробвала съм разни избелващи кремчета преди още, но без успех. Някоя, ако има опит с премахването им, ще се радвам да сподели.

# 284
И на мен вече трети ден ми се гади,не ям много и пак..
Аз не се притеснявам,че ще оставя мъжа ми,той вече ни трябвало да е посвикнал,няколко пъти вече ме нямаше и се оправяше с малката и къщата,но ще броим само малката 😄 Последния път като бях се болницата,малката ми каза по телефона,че баща и не чистил и аз го нахоках.Вечерта като се прибрал от работа изчистил Идеал Петров 😄😄 Та и този път ще е така..Малката ми докладва всичко.. ❤️😄

Общи условия

Активация на акаунт