ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 426
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Хюлия,аз също предложих да теглим чоп, но не съм сигурна, че ще изберем това което се падне Grinning На вас браво за избора, представям си какво облекчение е като се съгласите и двамата. Абе това да ни е проблема, да се роди живо и здраво, все ще му измислим име. Simple Smile
За мен помпата е от задължителните покупки. От една страна ще съм секцио и кърмата слиза по-трудно и ще ми трябва да стимулирам, отделно като се приберем си говорим с таткото да поема по едно хранене, че аз да поспя и в тези ситуации ще цедя и оставям в шише за неговото хранене. А и ако се кърмите повече време, все ще се наложи да излезнеш до някъде, цедиш и оставяш да го нахранят. Аз съм взела ръчна помпа на Авент, за електрическа не съм сигурна, че си заслужава инвестицията, но всеки си преценява.

# 541
И аз мисля да взема ръчна помпа....ама май ще е сред раждането.  Ако ми потрябва  спешно ще поръчам да купят и донесат, то няма какво толкова да и сбърка мъжа,  макар че вчера го пратих в Лидъл с изричното условие  да напазари за над 20 лв да регистрирам пак за играта....е забравил и се върна със сметка 18,80..... мъжка му работа.
А днес толкова ме е ядосал, че ми иде да изкача стълбите 2-3 пъти до 7 етаж и да заминавам да раждам. Досега чистих прозорци  в кухнята и огледала  ,телевизор, сега почвам в хола голям прозорец... , а той само върви след мен и вряка кое как, за телевизора кращя, че не се бършел с парцал и вестник, щяла съм да го надера, трябвало с гидурия. . Аз не виждам надрано, с намачкан вестник, какво ще му нараня....та го изгоних ММ ааааа. Не стига че само аз чистя навсякъде. Та ме и навикват. Поревах си даже. Тия хормони не са лесни....

Ние име също нямаме.  Остават няколко дни с именници, може да си дойде с името.....

Скруби, лоша работа 1 клас онлайн.....няма да е лесно.

# 542
Ох , момичета ... аз съм на преглед , но днес има консултация за новородени явно в съседния кабинет ... и ... много са сладки малките мишлета ... 😍😍😍

Моя корем “падна” преди поне 5 дни ... забеляза го мм , а аз забелязах , че пъпа ми стърчеше по към средата и нагоре , сега гледа надолу 😁
Ама тя и тапата ми падна , магнезия спрях и нищо особено 🤷♀ Боли , минава , ама поне за сега , няма родова дейност 🙂

# 543
Ivv и аз бързах много,но така ли иначе ще се избере име..Не му дошло момента..Живи и здрави пък ще си изберете което да хареса и на двама ви..И аз си мислих,че никога няма да сме на едно мнение с мъжко,ама ето случи се..!!
Изгубен яко си запалила мотора..Изкарай си го,реви, викай поне ще ти олекне.Аз като съм ядосана трябва да викам,и да говоря много,че да ми мине.Хич не съм от спокойните,а много искам,много бързо паля.. 😤🤷
Мери аз не съм забелязала да ми е паднал,ама свеки вчера като ме видя и каза,че ми слезнал уж..па аз не видя..

# 544
Ние името го избрахме много лесно , още преди да знаем пола , даже и мъжко сме си избрали за в бъдеще( живи и здрави) Миналата седмица го питах сигурен ли си,  той да , не ти ли харесва вече. Аз да не стане като друг път, ама то ти каза и....
Даже с повече късмет , ще си дойде на деня, което ще е супер. Така че имам да стискам още месец.
Утре съм на предродилна консултация във Вита. И всичко което съм поръчала ще пристигне... утре 😀

# 545
Jaska, утре го вадя от кувьоза и в неделя ще си е в къщи. Аз утре си тръгвам. Като бях при него сега, гледам го, гледам го ......и усещам как по корема ми се стича кърма.....намокрих се цялата

# 546
Ние име избрахме ехее, още съвсем в началото. От тогава мм се опита да ми бутне две имена нови, а той настояваше на това, което първоначално избрахме хаха.. Е, то си остана!
Аз имам две помпи една ръчна авент и медела електрическа, но са ми назаем от приятелка. Иначе сигурно щях да взема в началото само ръчна.
Аз забелязах, че корема ми започва да се закръгля.. Странно е, но си направих да си имам последни снимки, та сравних от 7 и 8 месец 😅 мисля, че е паднал малко при мен..

# 547
  • София
Въпрос към раждалите мами: пробожданията ниско долу дали са контракции? От два дни отново имам втвърдяване на корема, но плюс тези пронизващи болки. Рядко са, но направо ме приковават на място за секунди. Нямам болки в кръста,  но в банята като ме прониза болката, се хванах за мивката и ми идваше да я счупя. 😁
След два часа съм на тонове и ще си покаже, но все пак и вие да споделите.

# 548
Ние за момиче имахме име, но като се оказа мъж...стана една. След като премина периода на лиготии и идиоткси предложения, таткото даде няколко предложения, а аз нито ги харесвах, нито не, а нямах и собствени идеи. В крайна сметка той размисли и отсече - Тодор, на негов починал чичо, който е бил за него повече от баща и аз въпреки, че не съм във възторг, се съгласих. Хубаво име, хубав празник, той влага уважение е него, така че макар да не ми харесва както очаквах името просто да лепне, го приемам заради него Simple Smile
Смешното иначе беше, че таткото е Николай, първият ми син (от друг баща) също е Николай.. и  този термин 10.12, доста бъзици отнасям, от сорта - що не го кръстиш и този Ники, ще ти носят после 3 бири като викнеш Grinning.
Тумбака, не ми е ясно дали е паднал, но като го пипам и гледам, не знам на къде по-надолу може да отида, така че сигурно вече е в готовност. А и така ме сърби от няколко дни от двете страни, особено като легна на някоя, повече от колкото сумарно за всичките месеци, та сигурно се мести.
Аз миналя път купих една ръчна помпа на Авент, но така и не ми се получи с кърменето. Някъде към месец и малко се мъчихме и всичко свърши. Сега след онлайн лекцията на Надежда, съм почти убедена, че съм правила всичко погрешно и за това не ми се е получило. Сега пак имам една - подарък, и ще се постарая да вложа съветите, пък да видим - дано да успея този път с кърменето.

# 549
  • Sofia
Въпрос към раждалите мами: пробожданията ниско долу дали са контракции? От два дни отново имам втвърдяване на корема, но плюс тези пронизващи болки. Рядко са, но направо ме приковават на място за секунди. Нямам болки в кръста,  но в банята като ме прониза болката, се хванах за мивката и ми идваше да я счупя. 😁
Най-вероятно правиш разкритие Simple Smile колко време има до термин?

# 550
Аз съм вече в болницата. Попълних документите, взеха ми кръв и дадох урина, минах тоновете. Остава ми само да чакам утрешния ден. 🙏

# 551
Сиси имах такива пробождания през целите две седмици преди да родя.

# 552
  • София
Мами, днес успях да седна да пооправя първа страница. Добавих всички родени бебоци, две нови мами и малко други неща. Flowers Four Leaf Clover
Ако има грешки, ми пишете ЛС. Pencil2
Надявам се да ви хареса.

Сиси, и аз съм с такива пробождания.
Хелинорче Two Hearts

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 15:02 от rave

# 553
  • София
Най-вероятно правиш разкритие Simple Smile колко време има до термин?

Амии днес съм 37 + 2 😁 имам още малко. Добре че точно днес съм на тонове и ми е интересно дали ще покаже нещо.

# 554

Аз също имах такива бодежи около 2 седмици все едно малкото човърка. В
Обаче все още сме 2 в 1

Общи условия

Активация на акаунт