ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 382
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Малага едни стиснати палчета и от мен.
Искам да ви кажа, че докато съм в Надежда пия лактогенен чай  и заради него ли, но съм голяма млекоцентрала.  Поръчала съм на майка ми са ми купи 2-3 пакета да има за дълго време.
Сега бях на ехографски преглед преди изписването и всичко е добре. Лекарката ми разреши след 10 дни да правя леки упражнения, а след 30 дни и коремни преси......толкова съм щастлива.
На мен ми се прибра корема вече.

# 646
  • Sofia
Момичета да ви се похваля.
В 5.15 тази сутрин (английско време) се роди и моето момче Ангел- малко над 3.500
Честито! Да е жив и здрав 💙

# 647
Сладката, прекрасно име си дарила на твоя бебо. Да бъде здрав и силен.

# 648
Не можем да смогнем с честитките!
Хелинор, честито! Бързо възстановяване и ще чакаме да разкажеш. Да ти е жива и здрава малката принцеса Heart
сладката, честит Ангел! Бъдете здрави. Ще чакаме и от теб разказ Blue Heart
Desy_Stz и Малага, стиснати палци за вас! Flowers Four Leaf Clover
скруби, браво, в страхотна форма си за нула време, все едно не си раждала преди няколко дни! Heart Eyes Може ли да споделиш какъв точно е чая.

# 649
Sladkata Честито..!! Живи и здрави и много хубави моменти заедно..!! 💙🍼
Малага късмет и всичко да е наред..!!

# 650
Сладката, честитоооооо! Да е здрав и щастлив  Ангел!

Скруби, снимай опаковката на чая, моля.

Свекито ме ядосааааа... застанала с три бодита, да съм и дала прах за пране и леген да ги изпере. Голяма мераклийка. Аз не искам да ми перат и да останат неизплакнати примерно.
Иначе не подхваща да чисти, ама ще ми пере....

# 651
Blue HeartHeartpulse момичета, тткмо сутринта пререждах чантата за родилното (има доста време уж) и чак сега поглеждам тук, а то пълно с хубави новинки ❤️
Хелинор - да ти е жива и здрава Елина, все така да е упорита и със собствено мнение (решила е сама да определи кога ще се появи) 🤗 на теб бързо възтановяване. Когато можеш ще се радвам да споделиш как са минали нещата - все пак секцио ли беше?
Сладката - честит юнак, гордостта на мама и тати и на цялата фамилия. Бързо възстановяване и на теб - в Англия имат ли различен подход?
Магала, Деси - стиснати палчета за вас и чакаме хубавите новинки.
Форевър - мисля, че Изгубен е дала много добра идея, да отправите писмена молба за разрешение. Поне от проба не боли, пък защо да не го пуснат, знае ли човек ❤️
Skrubi - ти си машинка с това плоско коремче 😎

# 652
  • София
Да са честити новите бебчета! Време беше и за девойки! Gift HeartGift Heart
Стискам палчета за следващите бъдещи майки всичко да мине леко! Flowers Four Leaf Clover
Както каза ММ "Започнахте да пукате като пуканки" Joy

Skrubi, наистина все едно не си раждала! Тренировките във фитнеса се отплащат. Hands Thumbsup

# 653
Честити бебчета на всички нови мами. Много бързат тези дребосъси. Да са живи и здрави и много да радват мама и тате! 😘
Аз си ви чета много редовно, просто при мен нищо ново. След последния преглед, лекарата предложли да предизвикаме раждането малко по-рано, защото явно нашата госпожица ще бъде голяма, но всичко ще се реши на следващия преглед на 02.12, ако до тогава не реши да излиза сама. Като цяло всичко е готово, а мен вече обхваща страх от това как ще се случат нещата, дали всичко ще е наред и т.н., но като чета историите на вече родители мами малко се успокоявам. Имам въпрос трябва ли предварително да си купя лактогенен чай и ако да кой точно?

# 654
Skrubi по скоростно прибиране на корем не съм виждала..!! Блазе ти,на мен сигурно ще ми трябва 1 година 😄
Изгубен страшна ще да е това твоето свекървище..!! Какво да прави жената,да отбие дейност и тя,като моята,тя даже не действа,а само плямпа,колко "обичала" и как нямала търпение да се роди МЪЖКОТО и внуче,АМА ИНАЧЕ ЕДИН ЧИФТ ЧОРАПИ НЕ ПРИГОТВИ (както направи с малката) една игла нямам от нея..
Аз чакам да дойде легълцето,което поръчах..Надявам се като го видя на живо даа ми хареса и да не се налага да го връщам..Притесняват ме размерите,ама ще видим като дойде..Ако не ми допадне връщам и продължавам да търся..

# 655
skrubi, скри ни шапката с този корем. 😬 Аз като гледам тюленоподобната ми форма, май ще е мираж скоро да си виждам интима без помощта на огледало. 🤣🤣🤣🤣

# 656
Днес ще има лекция за дишане по време на раждане - не знам дали после се помни неща от тия упражнения, ама може да е полезно =)

Скрит текст:

Liinaa - на мен ми дадоха малко от този на Hipp да съм го тествала, иначе рекламират доста Лактеса и аз не знам кой точно ще върши работа.

# 657
Сладка честит да е малкия мъник. Чудесно име сте му избрали. Нека е здрав и всички ангели да го закрилят! На теб бързо възстановяване.

Момичета, аз с малко притеснителни новини. Сега бях на преглед 35 г.с., момиченцето е 2,866. Тоновете са добре и нямам контракции. Имам обаче отклонения в чернодробните показатели, АГ не пожела да ми ги покаже, за да не цъкам в нета и да се филмирам какви са рисковете. Каза само, че ще повторим изследванията и ако се потвърдят резултатите ме връща в болницата и ще правим спешно секцио Sad. Днес ми взе кръв, в петък ще дам урина и ще чакам. Страшно много се притесних, не бях подготвена за такива новини, още повече си представях да дочакам 37 г.с., за да може бебка да е доносена. Докато излязат новите резултати ще откача, а междувременно ще се подготвям за влизане в болницата и раждане 🙁😢

# 658
Uffie - хубаво е, че АГ не ти е дала изследванията ,че пък тогава каква паника настава, като изчетеш какво ли не пише в нета. Убедена съм, че няма как да си спокойна или да се успокоиш, докато не излязат. Бебка е с добро тегло като гледам и дори да минете на спешно секцио, вярвам, че ще е успяла да прехвърли 3 кг и всичко да e наред Heart Стискам палци вс да се нареди ;*

# 659
Уфи, ние сме с един термин, надявам се да не ти се налага спешно родоразрешение.. Но в крайна сметка важното е ти и бебка да сте добре! Не се панирай, ще стане каквото трябва. Flowers Four Leaf Clover А госпожицата ти има супер мерки за сега.

Общи условия

Активация на акаунт