ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 363
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
Честити рожби Жаклин и Ангел, много здрави и усмихнати.
Рейв  честит рожден ден!!!
ММ каза, че няма да остане с кого да си пиша  докато родя 😀

# 706
Малага честит Димитър.
Деси честита Жаклин .
Рейв честит рожден ден.
Бъдете здрави, щастливи и благословени.
Благодаря ви за мненията ви за моя корем. Всичко това не е даром,  а е резултат на вложена воля, пот и лишения през последните години. Сега мотивацията ми е още по-голяма.
Хюлия страхотно креватче.

# 707
  • София
Благодаря ви, момичета ! Blush
Да ви се връщат тъпкано всички пожелания ! Tada
Попринцип не обичам рождения си ден, но тази година го обичам. Grinning

Ех, принцесата на Хелинор не пожела да ми е астрална близначка...
Но си имам астрален близнак. Blush
Честито бебче, Малага ! Blue Heart
Знам колко дълго чакан и изстрадан е Димитър, така че радостта е двойна.
Да е жив и здрав ! Flowers Four Leaf Clover

Да са честити и другите бебчета, тук наистина настана някакъв бебевалеж... Ако продължава така, май до Коледа няма да останат бебета за раждане. Joy

При мен тоновете днес бяха добре, има си контракции, да видим...

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 23:36 от rave

# 708
Аз съм за 29 .12 ....дори с Уфи трябва да сме и в една болница.

# 709
Мале, със страхотни колики сме. Не могат да я успокоят. Много се мъчи. Малката от утре ще е изцяло при мен. Пробвах да я кърмя, но все още няма кърма, но то са минали само 24 часа от раждането. Очаквам до ден-два да се появи.

# 710
Хелинор, може ли да не са колики? Понеже на няколко лекции съм слушала, че се появяват някъде след около 2 седмици след раждане 🤷🏻♀ Или ако са - как се разбира?

# 711
Честито за всички бебенца! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!❤💙❤💙❤ Ще се радвам да разкажете, повече как ви минаха ражданията?

# 712
Здравейте и от мен.Преди малко мина и моето секцио.Беше планирано за 27,но младежа поизбърза.В Селена -Пловдив съм.Бебчо го видях за малко .3060 кг ,49 см сме .

# 713
Честито на всички мами. Аз днес цял ден съм покрай болната кака и не можах да честитя на всички, та сега смогвам.

# 714
Красимира, честито бебе! 💐💙🤗 Да сте здрави и щастливи!

# 715
  • Sofia
Здравейте и от мен.Преди малко мина и моето секцио.Беше планирано за 27,но младежа поизбърза.В Селена -Пловдив съм.Бебчо го видях за малко .3060 кг ,49 см сме .
Честито! Жив и здрав да е 💙

# 716

Истински бебевалеж Blush Честито Krasimira , жив и здрав Blue Heart и на теб бързо възстановяване 🍀

# 717
Благодаря ви😘

# 718
Добро утро, мамчета. Честити нови бебоци 🥰
Аз се събудих от болки и пишкане, та станах да пия топъл шоколад и да правя закуска. Днес сме една седмица преди термин и съм на лекар за разкритие отново.. Чуденка ми е, ще има ли някакво развитие или не за една седмица хаха.. При все че последните три дни си имам болки и нон стоп стягане.. 🤷‍♀️ Нямам търпение вече..

# 719
  • Sofia
Деси, сигурно правиш разкритие Simple Smile стискам палци да има развитие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт