ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 348
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Краси честита радост. Нека здравето и късмета следват малкия юнак в житейския му път.

# 721
Добро утро. Да са честити всички бебоци! Simple Smile
И аз се събудих от подобно на менструални дразнения, пък да видим. Вчера бях на преглед и докторчето каза, че всичко е в ред, предвещава бързо и леко раждане на база на първото ми и натърти точно заради това, ако ми изтекат водите или имам контракции на 10мин - да тичам към болницата. Първото се роди 3 дни преди термин, да видим тоз момък дали ще зачака, или ще се включи в декемврийско-ноемврийските..
Иначе в 10:30ч съм на тонове, май ще си хвърля торбата в колата за всеки случай Grinning

# 722
  • Sofia
Аз да дам съвет - викат ли ви на тонове сутрин, ходете с багаж . Много често лекарите имат предвид евентуално оставане в болницата, ама не казват Simple Smile Другото е при вагинален преглед често отлепват мехура ( не боли) и после - изненада - раждането тръгва Simple Smile
Нас ни изписват днес, кърмата ми слиза и малкото суче много добре . Нямам търпение, страшно ми липсват децата и лудницата вкъщи.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 06:59 от janin4eto_87

# 723
Добро утро и добре дошъл на малкия юнак, Краси да ти е жив и здрав, винаги много щастлив Blue Heart
Гледам в немския Лидъл в брошурата за другата седмица има парки за бременни/бебеносене... дано и до тук да дойдат Simple Smile

# 724
Хелинор, може ли да не са колики? Понеже на няколко лекции съм слушала, че се появяват някъде след около 2 седмици след раждане 🤷🏻♀ Или ако са - как се разбира?
Жените, които се грижат за бебетата казаха, че били колики, пръцкала и се присвивала. Твърдят, че при някои бебета се появяват и по-рано.

# 725
rave честит рожден ден на патерица! Бъди много щастлива, обичана и здрава!
Честити да са и бебе Димитър, бебе Жаклин,  бебчето на Краси и всички други бебчета, които си харесаха ноември! Да радват мамите и татковците си, да са здрави, послушни и с много късмет в живота. 🍀🎉🎊🍼💖💙🎈
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Вчера достегнах всичкия багаж и скоростно изпрах всички бебешки неща. Обадих се и на моята баба да дойде при нас, че ММ постоянно работи, да не съм сама и сега ще си чакам изследванията. Anny45 може би моето бебче ще дойде по-рано, дано ти остискаш до края. Все още тая надежда да се размина със секциото или бебка да избърза и да си избере сама дата за раждане. Иначе не приемам нищо необичайно освен допегит за високото кръвно, фраксипарин 0,4, желязо. Фифи аз имам постоянно сърбежи. Кожата ми е много суха и от малка любимото ми е някой да ме чешка ( имам си четка за чешкане даже). Сега с бременноста не ме сърби повече май, АГ не ме пита нищо за сърбежа, но утре съм пак при нея и ще й кажа.

# 726
Uffie, в коя седмица си? Щом искаш нормално, не може ли да ти индуцират такова. При мен за такъв вариант се говореше, не са ми казвали за секцио. И секциото е вариант, стига само бебето да е добре. Стискам палци всичко да е наред!
Красимира, честита радост! Да папка, да слушка и да расте здраво и щастливо бебе!

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:05 от Fifiana

# 727
Красимира , честито бебче и на теб ! Да ви е жив и здрав малкия юнак и да ви носи много радост 💙

Как е в Селена ? 🙂

Уфи , аз бях на Клексан , бяха ми споменали , че от него могат да се повлияят чернодробните .
За раждането , и при мен , ако се няложи по-рано , док ще заложи на индукция , не секцио .

# 728
Хелинор, пробвай чая , който Скруби препоръчва. Аз си свалих снимката и ще го търся, и този на Хипп отделно ако го харесам на мострите. Тъкмо си е зимно грипаво време идеално за топъл чай.

Честит празник  днес, и да не работите  вкъщи.....аз бях нарочила едни прозорци ама утре  ще ги чистя....
Св. Стилиян е закрилник на децата и особено на кърмачетата. Според преданията той е имал чудотворна сила да лекува болни деца. Името му на чудотворец още се прославило и с това, че с молитвата му бездетните жени придобивали прекрасни и здрави деца.
Според народните традиции днес не се подхваща къщна работа, за да не боледуват децата. Жените раздават за тяхно здраве питки и варена царевица.

И аз искам подробности  за Селена, който мине да разказва....

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 09:56 от изгубен

# 729
Мале, със страхотни колики сме. Не могат да я успокоят. Много се мъчи. Малката от утре ще е изцяло при мен. Пробвах да я кърмя, но все още няма кърма, но то са минали само 24 часа от раждането. Очаквам до ден-два да се появи.
Честити бебечета!Нека са здрави,щастливи и радостни!На мама Краси и Деси много спокойни нощи!
Хелинор и моя син имаше от 4тия ден колики до ....8месеца чувствителен стомах,какво ли не правихме....голям кошмар,това един от най-големите ми страхове.Дано на Елина минат бързо.🙏
Сега усилено пия пробиотици и се надявам да минем по-леко!

# 730
Честито на всички момичета. Да са живи и здрави бебоците.

Ние от вчера следобяд вече сме вкъщи.  Мъчим се с коластрата. Зърната са ми доста разранени, и адски ме боли като засуква,а и по принцип са много чуствителни.  Надьвам се да тръгне кърмата и да се нормализират нещата.

# 731
Изгубен благодаря за информацията за днешния ден, с имито което сме избрали , малката трябва да има имен ден днес.
Уфи аз вчера бях на преглед при д-р Чорбова,  изключително впечатлена съм.

# 732
  • София
Деси, и аз съм с такива болки и пронизвания. Особено вечер, направо е ужас.
Да кажеш после какво е станало на прегледа. Hands V

Аз вчера си купих някакъв чай Бебезан за 3 лв.
В аптеката ми казаха, че хем е лактогонен, хем помага при колики.
То тези на Хипп и Лактесса са златни като цена.
Съмнявам се да има разлика в действието, съдържанието е кажи-речи идентично.
Ще видим, де, чайове мразя и не пия никога. Дори да съм болна... абе никога. Ама за Беболина всичко правя. Grinning

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:39 от rave

# 733
леле леле.. Какво е станало тук!😍 Честити да са всички момченца и момиченца, нетърпеливи да срещнат своите мами! Да са много здрави и благословени! 🌸

# 734
  • София
При мен пак се появи това розово течение. Ама този път беше много.. Тръгнах да се обличам, че да ходя до магазина и го усетих как потече. Преди не го усещах. И по бельото ми имаше доста. В началото като леко по кремообразно розово течение.. ама после като се избърсах беше водно.. 🤔 та този път доста ме стресира това.. преди беше доста малко. Днес от 15:30 съм на преглед и ще и кажа.. Ама да ви питам и вас при някоя дали се е случвало..

Общи условия

Активация на акаунт