Промоции на книги - тема 8

• 49 520
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Всяка трета книга е безплатна днес в издателство Рибка: https://www.facebook.com/RibkaPubl/posts/1734868239998127

# 466
  • София, България
Здравейте, до кога е промоцията в Озон, дали някой знае?

# 467
Пише до 31.12. Прави ми впечатление, че смъкнаха % отстъпка на книгите, които са ми в любими, а на други, които нямаха, вече имат.

Допълвам: При мен също има такива, които вече не са с отстъпка/мисля от преди два дни/, както и такива, които не са и имали.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 17:34 от stasha_s

# 468
Моите в любими са все ненамалени - примерно тази изобщо не съм я виждала с отстъпка (даже не знам дали ще ми хареса, просто харесвам художника и мислех да я взема някой път,  да не би да пише нещо интересно за него): https://www.ozone.bg/product/narisuvanata-tseluvka-tvardi-koritsi/

Рос Полдарк беше намалена до преди няколко дена, вече не е.

# 469
  • Разпиляна във въображението
Имам четири запазени в "Любими" и нито една от тях вече няма проценти на намаление.

# 470
  • Sofia
ох, аз имам 172 нещица в любими - книгите грубо са 70%, а от тях нито една няма отстъпка... много съм им фен на озон, но ги подозирам в подмолни действия Simple Smile особено като направиха вече няколко пъти "огромни отстъпки" на неща, които излезнаха финално на тяхната стандартна цена на нашия пазар - телефони, рам, преносим хард ... при книгите също си имат тактика, но още не мога да я схвана, но не бих се изненадала да следят статистиката от Любими.

# 471
Моите в любими са все ненамалени - примерно тази изобщо не съм я виждала с отстъпка (даже не знам дали ще ми хареса, просто харесвам художника и мислех да я взема някой път,  да не би да пише нещо интересно за него): https://www.ozone.bg/product/narisuvanata-tseluvka-tvardi-koritsi/

Рос Полдарк беше намалена до преди няколко дена, вече не е.
И на мен ми е в любими, но след книгата за Ван Гог ме е страх да не се разочаровам пак. А и чакам Ориндж да обявят някое хубаво намаление на 10-я ден:)

# 472
Моите книги от Озон вече са в офис.
Някой питаше какво съм поръчала.
Колийн Хувър - Премълчани истини
Колийн Хувър - Разбити сърца
Сюзън Елизабет Филипс - Танцувай с мен
Том Елън - Полунощ ме води към теб
Две детски "Мама", "Татко" - от поредицата Моето Семейство
И една Коледен подарък.
(Опитах да кача снимки, но са големи).
Бързо пристигнаха, доволна съм. Единствено, можеше доставката до дома да бъде безплатна, предвид, че оставих 70лв, но ще го преглътна.

# 473
Взех двете митологии от Изток запад - нямат щети, добре изглеждат, бяха опаковани само в найлон с балончета (даже без плик на Еконт). Тези от Прозорец бяха в хартиена торба на Прозорец и отгоре плик на Спиди (всъщност, опаковането в найлон е по-безопасно срещу смачкване, макар да не изглежда добре).
Книгите са красиви, но като разгледах първо китайската, която е с твърди гланцирани страници, после хартията на гръцката ми изглеждаше малко не добре.
Скрит текст:

# 474
Трябва скоро и аз да ги получа.

# 475
Скандинавските митове са 3-4 страници (но пък си имат една илюстрация). Обикновено поне се споменава историята за Балдер и Локи, тук май не я видях. (п.п. - не, има я преразказана накратко, сега видях)
Все пак книгата ми харесва, ще ми е интересно да я прочета и да видя има ли разлики от Николай Кун, защото когато четох митовете на Стивън Фрай, се запитах дали той е променил някои неща, или разликите се дължат на различния начин по който се представя митологията в западните страни.

# 476
Сега получих смс, че пратката ми е в офиса. Ще ги наредя до "Змей. Змеица. Ламя и хала" пак на Изток-запад. Няма да е лошо и да ги прочета Simple Smile

# 477
Изглежда интересно, ще си я сложа в любими, за в бъдеще Simple Smile

# 478
  • София
Пристигна ми поръчката от Еднорог, много съм щастлива 😃

Чудесно опаковани, дойдоха със Спиди.

# 479
А аз не съм доволна ... Sad
Идва ми днес поръчката от "Бард" и вместо "Ако има кръв" на Кинг вадя някаква друга - "Финал"...
Обадих им се, ще ми я заменят...

Общи условия

Активация на акаунт