Превърнете прането в удоволствие и спестете време с LG

• 6 335
  • 199
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Най-мажното за мен е доброто изпиране, запазването на тъканите. Програмите на пералнята.

# 76
Най-важното за мен е хигиенното почистване, но също така и липсата на гънки и запазването на материите.

# 77
  • София
За мен е най-важно да се запази качеството на тъканите и да няма гънки.

# 78
Всичко. И възможността за бързо пране, за добро изпиране, като  не се разхищават много ток, вода и препарати, да не се намачкват дрехите  и да не се увреждат тъканите.

# 79
Хигиенно изпиране и протекция на тъканите. 5-годишната гаранция, мисля, е активна постоянно на официалната страница. Трябва да се регистрира новия продукт там, до 1 месец от покупката.
 Поздрави.

# 80
Кое е най-важното за вас при изпирането – големият обем дрехи, бързият цикъл на работа, липсата на гънки, хигиеничното почистване или друго?
Хигиенното почистване, големият обем и бързият цикъл.

# 81
Благодарим ви за интереса към темата!

Вторият ни въпрос към вас е:
Pushpin Какъв тип пералня от гамата на LG бихте си закупили и защо: комбинирани перални със сушилни, перални и сушилни с пара, перални и сушилни с голям капацитет?

# 82
Определено следващата ми ще бъде  перална и сушилна с голям капацитет?

# 83
  • Варна
бих си купила комбинирана пералня със сушилня, защото нямам място за два уреда

# 84
  • Плевен
 Какъв тип пералня от гамата на LG бихте си закупили и защо: комбинирани перални със сушилни, перални и сушилни с пара, перални и сушилни с голям капацитет?
Бих купила комбинирана, защото само едно място имам...

# 85
  • SF
Бих купила комбинирана, естествено. Заема по-малко място и е само един уред.

# 86
Комбинирана, защото заема по малко място.

# 87
Благодарим ви за интереса към темата!

Вторият ни въпрос към вас е:
Pushpin Какъв тип пералня от гамата на LG бихте си закупили и защо: комбинирани перални със сушилни, перални и сушилни с пара, перални и сушилни с голям капацитет?

Определено ще е комбиниран уред. Нямам място за два отделни.

# 88
В момента съм с комбинирана пералня със сушилня и съм много доволна. Ако се наложи да я заменя, пак ще купя комбинирана.

# 89
Пералня и сушилня с голям капацитет

Общи условия

Активация на акаунт