Не знам дали знаеш, но навремето са им залепвали пъпчетата с монета от 5 ст. при такива случаи

Беба е кисела и мрънка от сутринта.На вси4кото отгоре не иска и да спи
В момента уж е задрямала(в/у мен),но - ще видим до кога.Не мога да я оставя на леглото 4е веднага писва или се събужда след 2 минути.Абе- луда станах днес.И през цялото време ме ползва за биберон
Ужас!...
).Погледна ги и каза да не се притеснявам 4е е някакъв дерматит.За всеки слу4ай ме прати на кожен лекар.И ...хайде поехме нататък( добре 4е ми е в квартала кожния диспансер).Там една докторка я погледна и набързо изписа едно крем4е.Купих го и като се прибрахме вкъщи се за4етох .ами - то това е кортикостероиден препарат
.А толкова много страни4ни реакции са описани.абе- ужас.И за деца пише да не се използва.Аз съвсем се ошашках.Звъннах на педито( тя беше казала да не прибягваме до антибиоти4ни медикаменти),и й казах какво мазило са ни предписали.И тя ме посъветва отново да не я мажа с него,тъй като е много агресивен препарат за толкова малко беб4е.КАза да из4акаме и да си я мажа само с олиото както до сега,да се откажа от шампоана за няколко дни и ако се наложи евентуално ще назна4и нещо хомеопати4но.Ох- много с епритеснявам.ХА сега да питам по същество 4е нямам врем да ровя ( с една ръка
)назад из темата.На някоя от вас също й бяха изписали подобно мазило и имаше такива проблеми,н о не помня кой
Кажете как процедирахте.Аз мисля да не мажа с това лекарство и да й купя на Мустела крема против крусти.надявам се да свърши работа.Някой има ли наблюдения в/у него и мазал ли го е на ли4ицето на беб4о? 
Направо са живи рани!

,и дали ще дойде докато кърмя ,хич не помня как беше първия път

Мъча се да се успокоя, че лекарката и си я прегледа обстойно...но въпреки това много се притеснявам...Дано няма странични ефекти и да я понесе милата, само за това се моля
. Днес пак не сме акали, но засега няма да пробвам с други прахчета.
.Тъкмо днес ги записах в една частна детска клиника и за Алиса ми изписаха Виброцил и тя ще се оправи бързо,но бебата се разкиха по-късно,та утре пак ще ги водя.Дано да спим тази нощ
.Каква зима ми се очертаваааааааа
,каката ще ми ги мъкне едни болести от градинката............направо не ми се мисли.
Дали защото стана по-студено, а аз не го навличам с много дрехи; или пък стомаха му реагира на това, че до вчера беше на някакъв що-годе режим и добавка от АМ; или пък заради това, че сега не мога да му давам Еспумизан преди всяко хранене, щото той се храни през 30 мин, през час, през два, а понякога и през четири 

режим. Но както и да е ще се нагаждаме според бебчо. Най-важното е да ми е здраво детенцето.

Чудя се как ли ще е при мен.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА

И моя цикъл беше много болезнен и цели 7 дни, сега се надявам поне да не е болезнен.