Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №68

• 42 821
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, във фейса говорят за бременност на Зейнеп?! Откъде дойде тази информация?

Не думай! Ако е така няма отстъпване от сем. Караджа

# 631
Надявам се това да не е вярно, искам Зейнеп да се откъсне най-после от Мехди.
А някой може ли да ми каже имаме ли преведен новия епизод или не, защото покрай празниците съвсем се обърках...

# 632
Засега само на руски, ако и аз не съм се объркала. 😀

# 633
Хм, ако имаме бременност на Зейнеп, ситуацията става много сложна - възможно най-сложната. Да си призная ли нещо? Много драма ще бъде, но съм готова за драма на макс и бременност на Зейнеп. Стига Зейнеп да се държи смело, да се стреми да се пребори с чувството за вина, да взема решения, мислейки и за своето добро. Не ми е жал за Мехди, защото не изпитвам жал към хора, които нямат жал към други хора. Той няма жал към Зейнеп.

Оправдават ми го в Туитър май беше, че един насилник не би казал "Не е ли жалко за Бенал?", когато Джемиле му каза да се ожени за нея. Мехди не е неразумен човек, той може да осъзнае какво изпитват хората. Неговият проблем идва явно в ситуации, в които се почувства унижен, отхвърлен, когато има личностни противоречия с някого, както Мари каза онзи ден.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 21:24 от Дданни

# 634
За вероятността , Зейнеп да е бременна, прочетох в коментари при рускините преди седмица, но не им обърнах внимание. Те правят от мухата - слон Simple Smile Те мислят така, защото на Зейнеп и се повдигало...
 Когато Мехди отвлече Зейнеп, нали спряха да си вземе въздух, тогава тя каза, че ѝ се повдига...Според мен е възможно това гадене да е от упойващото вещество, с което Мехди я упои. Или от бързото каране, от шока, който изживява...
Дано не е бременна, че става сложно. Представяте ли си каква ирония на съдбата ще бъде... Когато Мехди беше женен за Зейнеп, бившата му беше бременна, сега Мехди е женен за Бенал и бившата му бременна... сценаристите ще се изложат с творческото си безсилие...
Всичко е възможно, но не искам Зейнеп да се върти в този омагьосан кръг, от който излизане няма! Защото ако има дете от Мехди, никога няма да излезе от живота му...

# 635
За сега няма нищо такова като Зейнеп да е бременна от Мехди Rolling Eyes Не, че не могат да го включат по-нататък... Темата във фейсбук я беше започнала една потребителка, гледала от фалшивите фрагове, които правят в YouTube, за да печелят от прегледите Triumph

Не знам колко време мина от развода, защото нали в дизито времето си има свое собствено измерение, но най-много до месец-два, би трябвало да се разбере. Подобен мотив ще е истинска бомба, въпреки че за мен с него ще развалят образа на Зейнеп. При положение, че убеди Бенал да задържи нейното дете, би било странно тя самата да избере аборт. От друга страна, това дете няма да е желано и ще стои като вечна връзка между нея и Мехди, ако реши да го ражда. Пък Мехди вече е и женен за Бенал...

П.С. Лиле, писали сме едновременно Heart

# 636
# 637
Че то и в колата на Баръш й стана лошо, като не можа да отвори прозореца. Но си приличаше на чиста паник атака и в двата случая.
От друга страна, ако не е бременна с какво ще продължат интригата. Хайде - няколко епизода докато се гонят с Баръш, но после няма какво.
При Бенал и Мехди също няма нищо особено за гледане. Забравих тайната от миналото, дето не е голяма, особено за врелите и кипели турски домакини.
Честно казано аз също не искам бременност на Зейнеп от Мехди, но за съжаление е напълно възможен сюжет, ако се гласи трети сезон.

# 638
"Че то и в колата на Баръш й стана лошо, като не можа да отвори прозореца. Но си приличаше на чиста паник атака и в двата случая."

И аз така мисля. Освен това според мен тя искаше да си "вземе въздух" по-дълго време, евентуално някой да й се притече на помощ или сама да успее да избяга. През цялото време се озърташе.

# 639
Dari, има още нишки за разплитане - делото на Нермин срещу Екрем, сестрата на Зейнеп, бизнеса на Мехди и Нух, сега и тайната, която само Джемиле знае, Кибрит на къде ще хване, защото съвсем скоро трябва да стане пълнолетна, линията Саваш-Емине, Баръш като отделна планета... но определено една евентуална бременност на Зейнеп ще е над всичко, независимо дали ни харесва Hands V

# 640
Flowers StrawberryFlowers HibiscusSparkling HeartЗа много години! Flowers Mushroom
Да сме живи и здрави и да имаме още мноооого за коментиране тук...
Което ме води до въпроса - няма ли някой информация кога всъщност излиза бг превода на последния епизод?
Миналата седмица заради коледните празници, вместо в събота/неделя, беше излязъл във вторника, а тази - заради новогодишните, пак му се надявах във вторник, но още нищо не намирам...

# 641
  • Плевен / София
Flowers StrawberryFlowers HibiscusSparkling HeartЗа много години! Flowers Mushroom
Да сме живи и здрави и да имаме още мноооого за коментиране тук...
Което ме води до въпроса - няма ли някой информация кога всъщност излиза бг превода на последния епизод?
Миналата седмица заради коледните празници, вместо в събота/неделя, беше излязъл във вторника, а тази - заради новогодишните, пак му се надявах във вторник, но още нищо не намирам...
Все още няма превод, но и днес няма да има нова серия...така, че чакаме...

# 642
Hug

Липсва ми новата серия.
Да минава тая сряда най- после и да си чакаме фрагове, снимки и озети Simple Smile

Нова снимка- Демет и Ибо- това в караваната ли е ?!

Ибо в Карибски пирати  Joy

https://vk.com/club189161306?z=video-189161306_456240592%2F1d2b9 … l_wall_-189161306

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 20:09 от Lilims

# 643
  • Бургас
HeartpulseИ дългоочакваната  26 серия.
 Да благодарим на преводачите!:hibiscus:

https://ok.ru/video/2320845965844

# 644
Благодаря! ❤️
Тъкмо навреме, хем да си я припомним, хем да замести липсващив епизод тази седмица. 😀

Общи условия

Активация на акаунт