Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 71 099
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, в крайна сметка поръчах ето това нещо
BGN 21.40  55% Off | EMS Face Massager Radio Mesotherapy Electroporation LED Light Therapy Sonic Vibration Wrinkle Removal Skin Tightening Skin Care
https://a.aliexpress.com/_mK5d39p
Поръчах го на 2.03, пристигна днес. Супер, но яко забих с използването му.
Като цяло от тези теми се зарибих по машинките. Но може би не си водих правилните записки и сега не знам какво да правя...
От четката на Beurer, която взех не мога да кажа, че съм възхитена. Мие нещо, но като мина със спирт слд това още излиза фон дьо тен. Отделно малко се зачервявам на челото. Пробвам на по-слаба скорост и ще видя.
Иначе за уредчето: пробвах днес с почистване първо. Сложих памучето, пяна за миене на Avon, потърках докато спре иии след спиртното памуче пак излезе кафяво...
После: направих си хиалуроновият гел, която една дама ( съжалявам не си спомням коя точно) беше споделила в някоя от темите. И пробвах  Вкарването. Леко ме затопли, приятно. После включих околоочна гриж за кратко... А в момента яко ме опъва от гела, може би трябва да го измия и да сложа крем....
Че нещо не правя правилно е ясно, но какво?!?
Как изобщо да я ползвам тая машинка? И с какво?
Извинявам се, прочетох темите, уж ми се беше изяснило, поръчах тази машинка и сега не знам какво да я правя.
Наясно съм, че е трудно да ми се снесе цялата тая информация, която събирате с месеци/години, но моля за помощ.
На 42 години съм, имам си бръчки; малко ми е тънка кожата и тук таме се появява по някоя по-разширена пора, някое и други петно.. Ползвам уж качествена козметика: Clinique, Sisley. Като цяло съм отворена на всякакви предложения, мога и други уредчета да купя (без дермапен.... имам ужас от игли)
Ако съм нахална, моля за извинение.
На отзовалите се, много благодаря!

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 07:05 от oliav

# 181
Здравейте,каква четка за лице /за почистване/ ще ми препоръчате?
Имам мазна кажа с акне.
Какво ви е мнението за Zeitgard на LR?

# 182
  • Варна

Да ви кажа, изобщо не го мислете. Около 18 долара ми излезе с доставката и дойде директно до вкъщи със Спиди. Добре опакован, има поставка, зарядно и ринг за памучни падчета. Има 7 програми. На първо четене е много приятен.
https://a.aliexpress.com/_mNIA4mR

# 183
И аз поръчах и получих същия. Но как се ползват програмите, по-колко време, някаква последователност.?! Надявах се упътването да е малко по-подробно...

# 184
  • Варна
Ползват се според нуждите, изброени са коя за какво е в книжката.

# 185
  • в белята
Здравейте, може ли препоръка за уред, който да включа в борбата с двойната брадичка (и не не става с диета само) както и с падналия клепач?Foreo bear?

# 186
  • София
Дами, в скрития текст слагам снимка на уреда с който разполагам. Както писах по-назад в темата - имам го от доста години, но никога не е ползван.
Скрит текст:
[/img]
Днес опитах да го пробвам, но нещо не се справям. Гледах доста клипчета и останах с впечатление, че металната част, която е самият ултразвук ако не бъркам, трябва леко да вибрира. Моята само пиука, но в никакъв случай не вибрира. Дали е повреден уредът, според вас?

# 187
Ако сравня с други мои уреди с улатразвук, едни вибрират, други бъзкат само 😊, други пиукат. Не мога да видя хубаво какви са настройките, какво има по дръжката? Да не би от там нещо да трябва да се промени?  Сигурно има някакви степени, но ти си ги пробвала предполагам. Няма как да се разбере как работи уреда, освен ако някой го има същия и да сравним.

# 188
  • София
Разцъках всички възможни копченца и степени. Светлините работят - може само червено, само синьо или комбинирано. Там пак няма вибрация. В металната част си мислех, че би трябвало леко да се усеща вибрация.
На клипчетата които гледах на подобни уреди, демонстрират как вибрира с капка вода.
Бих се радвала, ако някой който има... е имал същия уред да се включи.
Скрит текст:

Благодаря на всички! Heart Flowers Hibiscus

# 189
Сега виждам. Пробва ли на Sonic и Н? А ти направи ли теста с вода да видиш как ще реагира уреда? Може леко боцкане да се чувства, вместо вибрации?

И още нещо, нали си овлажняваш лицето като ползваш уреда?

# 190
  • София
vici75, дааааа - тестът със Sonic, Н и капка вода даде положителен резултат. С навлажнено лице и със серум с хиалуронова киселина пробвах, боцкане за момента не съм усетила, но този път "чух" специфичното бъзкане. Благодаря от сърце! Gift Heart

# 191
Значи според мен не ти е било влажно лицето. Не знам как овлажняваш ти, но аз съм си взела една бутилчица малка с пулверизатор и я пълня с розова вода ( според изчетеното от всички теми, може и с обикновена вода) и пръскам постоянно. Пръскам и минавам, пръскам и минавам. Иначе изсъхва веднага. Ако нямаш нещо такова, си набави от някъде и такапроцедирай. Аз в началото с памуче мокрих, с пръсти. Но нищо не ставаше. Едва като взех да пръскам по-обилно имах това боцкане, придърпване при мен. Иначе моя уред не бъзка. Първо минавам едната буза за 1 мин, после другата за 1 мин, после челото. И така въртя 10 мин, защото уреда ми е настроен за 10 мин.

# 192
  • София
Вики, още веднъж благодаря за изчерпателните обяснения и за вниманието!
С памуче пробвах, но ще опитам и с пръскало. Ще се науча накрая и ще стана много красива, хихи.
Ще си запазя препоръките във файл.

# 193
Ха, ха виж за хубост не знам. Аз от 3 месеца напиням, но не виждам ефект. Но си продължавам. Не ме бърка. 2-3 пъти седмично се минавам. Но аз съм и дъртуха. На 46 по-хубава няма как да стана. Правя нещо да се самоуспокоявам.

# 194
  • София
А, точно така. Важното е да правим нещо за себе си.
За протокола: на 41 г. съм. Искам да боря дисагите под очите.

Общи условия

Активация на акаунт