Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 722
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
С лятото ползва ли се дермапен?

# 616
Здравей те мили дами , някой ползвал ли е някой от тези /дермапен и серуми/и ако да моля споделете вашето мнение!

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 12:15 от Silviyaronin

# 617
С лятото ползва ли се дермапен?
аз вече спирам и ще подновя на есен. Тъй като кожата се бели след процедурата и се обновява не искам да рискувам на вече силното слънце, че съм много склонна на пигментация въпреки слънцезащитата.

# 618
Здравей те мили дами , някой ползвал ли е някой от тези /дермапен и серуми/и ако да моля споделете вашето мнение!

Такъв съм си поръчала и го чакам да пристигне.
Сега го погледнах във френския амазон - три пъти по-скъп отколкото в Али-то.
Момичета,
Четох,четох и се спрях на Mini hifu 2.0 - преносим HIFU .
Ще се радвам да споделите след колко време се вижда ефекта?
Освен това попаднах и на :
https://www.evenskyn.com/products/evenskyn%C2%AE-venus-premium-e … anti-aging-device
За под очите
Някой от Вас ползва ли такъв уред?
От мини хай-фу то никъкв ефект не виждам, сложила съм го за продажба.

# 619
Аз лятото съм командировка на морето и просто нямам време, а и съм постоянно на слънце, така че не бих рискувала.

# 620

А мнение за тези серуми?

# 621
Ето тук има отзиви, сигурно и на деъги места, с Гугъл може да се потърси:
https://bruunbeauty.com/collections/bb-glow-kits

# 622
Здравейте,
Не знам дали тука е мястото или да попитам в темата за акне, но ме интересуват вакуумните машинки за премахване на черни точки. Вършат ли въобще някаква работа и ако да -да препоръчате някой модел . Благодаря!

# 623
В нас имам такава машинка, но май пари на вятъра, освен ако не си с много големи пори. Имаме и шпатула. Сякаш шпатулата по-добра работа върши за точките.

# 624
Здравейте,
Не знам дали тука е мястото или да попитам в темата за акне, но ме интересуват вакуумните машинки за премахване на черни точки. Вършат ли въобще някаква работа и ако да -да препоръчате някой модел . Благодаря!

Освен да " изсмучат" , разнесат себума по лицето...друго - само за негативни неща се сещам. Ако приложиш толкова силен вакуум по лицето, според мен, кожата ти ще посинее. ( Което в случая няма как да стане и порите ти няма да са чисти )

# 625
Силна333,
писала си ми на лични за мини хай-фу, но си забранила да ти изпращат отговори, затова пиша тук.
Изобщо не видях ефект, но може или да не съм подходяща за процедурата, или да не я правя като хората, знам ли.
В началото много ми беше неприятно, чак нетърпимо гадно усещането - все едно те удря ток, даже си казвах да не би да ме хване токов удар. Отдавам го на това, че не ползвах специализиран УВ гел, а домашен - хиалуронова киселина в преварена вода. Откакто ползвам УВ гел, не усещам гадно усещане, само топлина.
Според мен - вземи друг уред, не знам каква цел гониш, де.

# 626
Силна333,
писала си ми на лични за мини хай-фу, но си забранила да ти изпращат отговори, затова пиша тук.
Изобщо не видях ефект, но може или да не съм подходяща за процедурата, или да не я правя като хората, знам ли.
В началото много ми беше неприятно, чак нетърпимо гадно усещането - все едно те удря ток, даже си казвах да не би да ме хване токов удар. Отдавам го на това, че не ползвах специализиран УВ гел, а домашен - хиалуронова киселина в преварена вода. Откакто ползвам УВ гел, не усещам гадно усещане, само топлина.
Според мен - вземи друг уред, не знам каква цел гониш, де.
Благодаря ти от сърце Daisy^Slava❤
Имам някакви проблеми с настройките,защото много отдавна не бях влизала в сайта🙁
Целта ми е да си стегна кожата на лицето.Уж нямам “фатални “бръчки,но започна едно увисване тип булдог в края на устните и торбички по очите😩
Чудех се дали този уред ще ми помогне за стягане и освежаване на лицето❓

# 627
Според мен - не. Аз сега си поръчах дермапен от "Алиекспрес", мисля, че ще е по-добро решение.
В темата за естетични корекции и процедури преди време пишеше една дама, на около 60 г., тя ходеше на процедури с боцкане, ако не се лъжа никът беше Enisa. Та при нея, като пусна снимки преди - след (няколко процедури бяха, не само една), направо "уау", съвсем буквално. Подобрение невероятно.
Също така имаше и друга потребителка Ava67 (по спомени) - и тя беше много доволна.

Но хай-фу-то го пропусни с чисто сърце.

# 628
  • София
Здравейте, някой дали може да ми обясни мини хайфу-то как се използва? Слагам контактен гел и на синята светлина минавам, но нищо не усещам. Единствено с червена имам затопляне, но не мога да разбера как точно действа. Ще бъда много благодарна, ако някой ми отговори. 😃

# 629
LINA аз имам мини хай фу но от старите модели. При него трите вида импулси излизат наведнъж, нямам опция да избера отделно някой и с него да се третирам. Но усещам парещо само на двата. Може би ти ползваш точно този, който не пари и нищо не се усеща. Не знам новия модел какъв е, но предполагам че е това.  По лицето си не го ползвам, взех си го за колене, горна част на дланта и лактите. Но го ползвам само лятото, а зимата се третирам с дерма пена. И двата ми уреда са ми любими и си ги ползвам редовно. Много съм доволна и като превенция и като подобряване на състоянието на кожата ми в тези зони. Не бих го пробвала ( хай футо) на лицето си, защото мисля че стопява мазнинките а лицето ми е слабо и ще стане по зле.

Общи условия

Активация на акаунт