Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 717
  • 757
  •   2
Отговори
# 645
Според мен - не. Аз сега си поръчах дермапен от "Алиекспрес", мисля, че ще е по-добро решение.
В темата за естетични корекции и процедури преди време пишеше една дама, на около 60 г., тя ходеше на процедури с боцкане, ако не се лъжа никът беше Enisa. Та при нея, като пусна снимки преди - след (няколко процедури бяха, не само една), направо "уау", съвсем буквално. Подобрение невероятно.
Също така имаше и друга потребителка Ava67 (по спомени) - и тя беше много доволна.

Но хай-фу-то го пропусни с чисто сърце.
На Enisa ефекта преди и след беше от процедурите с Виваче.

# 646
Ето статия за иглите.Аз поръчах 36 пина, дано не е прекалено.За лице, шия и деколте за момента.Искам и за корема да опитам, както казах.Там трябва ли накрайник с повече
пина, Kruhan?

https://www.stellakimartistry.com/post/2019/03/11/covered-bb-glo … onal-mts-needling

# 647
  • в 1001-та нощ
Аз още обмислям дермапен. Бях ходила в едно студио - лицето на терапевтката ме шокира с вида си - точно бебешка кожа. Сподели, че прави микронидлинг. Първо е ползавла един апарат, а в последствие е закупила друг. Разликата между двата е (по нейни думи), че за постигане на даден ефект с втория са необходими по-малко процедури.

Не мога да кажа дали е до обороти, до игли ...

Също обмислям ретиониди (ако правилно се изразих). Доста предпазливо - мисля да опитам на ръцете първо (горната част на дланите), евентуално и колене. На коленете кожата хем е тънка - хем постоянно се разтяга.

Но все още съм в някакво stand by положение и не мога да отлепя от пистата Simple Smile

# 648
Моят опит с ретиноли и ретиноиди: ако кожата е суха, без блясък и еластичност, фина и повяхнала- сигурно ще се види “усу” ефекта.Моята, макар с несъвършенства последните години, е в много добро състояние и аз не видях такава видим полза за състоянието ѝ, ползвам ги превантивно.Очакванията ми не се сбъднаха(да се разкарат петна,да се свият порите), но имам вътрешно удовлетворение, че
правя нещо повече за кожата си от стандартна поддръжка с козметика.Нежелани реакции имам-засушаване и белене, затова присъстват няколко пъти седмично в рутината ми.Въпреки плътната ми кожа, не ѝ харесва интензивната ексфолиация, която
препаратите причиняват.Ползвам грим и тогава най-много ми пречи.Та за себе си намерих някаквъв компромисен вариант за ползване.
За дермапен се чудя отдавна също.Ако цената на тази процедура беше поносима, вероятно нямаше да се занимавам у дома.Притесняват ме рисковете в домашни условия, затова питам така настървено опитните.
Ще боря петна, пори, отпускане на кожата.Надявам се да е добра поддръжка, наред с гореописаната, която полагам, плюс масажи, докато вечер нанасям козметиката.
Ако не кажете друго, ще допоръчам накрайници с по-малко пинове по-натам.

# 649
Здравейте момичета!
https://tehnoshop.info/kavitaciya-i-radiochestoten-lifting-lw101.Такива апарати гледам в Алито на доста по ниска цена.Доста по високи са херцовете.Правила съм си и професионални,та се замислих дали няма да са по ефикасни този вид апарати???Гледах клипчета има доволни.Някой с преки наблщдения?И още едно птане?Някой има ли апарат за фотоподмладяване?И има ли ефект?Лично аз имам доста апарати,четка,мезото,кислороден пилин,дермабразио,шпатула и силкенфейс тит с радиочестота.От всичко съм доволна,но и често нередовна!

Може ли да споделите мнение за уреда за мезотерапия  на коя фирма е и доволна ли сте и разбира се какви продукти се ползват с него?

# 650
Ето статия за иглите.Аз поръчах 36 пина, дано не е прекалено.За лице, шия и деколте за момента.Искам и за корема да опитам, както казах.Там трябва ли накрайник с повече
пина, Kruhan?

https://www.stellakimartistry.com/post/2019/03/11/covered-bb-glo … onal-mts-needling
Достатъчно е с 36 за корема.

# 651
  • Варна
Момичета, за след дермапен горещо искам да ви препоръчвам да се намажете с Хомеоплазмин, много успокоява. Моят е M8, поръчах от Али след четене тук и на други места.

# 652
Аз си минавам лицето с дермаролер с 0,5мм игли, но не мога да разбера прави ли нещо, не прави ли. Зачервявам се, на някои места ме боли повечко. Все едно съм изгоряла от слънце, нещо такова. На сутринта няма нищо. Но помня корем като правех някога, кръв излизаше, но и иглите ми бяха 2.5мм. На лице не знам дали това което правя е достатъчно. До кръв ли да натискам тук, или така би трябвало да е добре.. С дермапена до каква степен е раздразнението което получавате?

# 653
С колко пина минавате лице, шия и деколте?

# 654
Идеята е тези иглички да минат през епидермиса и да достигнат до дермата, но без да минават през нея .Епидермиса е дебел 50 микро метра а дермата е различна по различните части на тялото. На лицето е около 1 милиметър. Така че според мен от 0,5 до 0,75 трябва да се настроят игличките за лице , деколте и шия. Не повече. Кърваво чак не трябва да става. При мен тук таме по някоя точица кръв излиза. Аз за колене и лакти си настройвам на 1 когато минавам точно през ставата където кожата е тънка, а наоколо където имам месце си увеличавам даже на 2,5. Ръцете пък понеже са ми кокалести и няма почти никакво месце ги минавам на 0;75. То с времето някак придобиваш усет и си преценяш как да настроиш. Аз пробвам, ако усетя че стига до кокал намалим, ако е по месесто- увеличавам.
Но на който му е за първи път и иска лице нека да не ползва повече от 0,5 - 0,75 . Даже ДХЗ, която е с плътна кожа. Колкото и плитко да се надупчи кожата със сигурност ще има ефект - ще стимулира колагена, а и препарат ще влезе.
Аз си взимам 12 пина игли, но така става по бавно. Може следващия път да се заредя с игли с повече пина. Просто обработваната площ е по голяма, колкото повече са пиновете. Смятам че това е разликата между различните бройки.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 07:13 от Kruhan

# 655
  • София
Да питам Хайфуто с какви серуми Ви е най ефикасен?

# 656
С контактен гел, без серуми.

# 657
Аз си минавам лицето с дермаролер с 0,5мм игли, но не мога да разбера прави ли нещо, не прави ли. Зачервявам се, на някои места ме боли повечко. Все едно съм изгоряла от слънце, нещо такова. На сутринта няма нищо. Но помня корем като правех някога, кръв излизаше, но и иглите ми бяха 2.5мм. На лице не знам дали това което правя е достатъчно. До кръв ли да натискам тук, или така би трябвало да е добре.. С дермапена до каква степен е раздразнението което получавате?
Вземи си дермапен, тоя ролер е опасен.
В зависимост от дъблочината на иглите, има различно зачервяване и т. н.
Но най-дъблокото (с най-голяма дължина на иглите) не е най-доброто. Да разравянаш до кръв и т.н.
По-горе съм постнала снимки на различните зони на лицето с каква дължина на иглите се използват по протокол.
Да, като зачервяване от слънце е, но това е достатъчно.
Има снимка и за броя на иглите и как се използват.

# 658
Да, да ще си взема, но понеже преди години си бях вземала дермаролери с какви ли не дължини на иглите, та си ползвам тях временно докато се накумя за дермапен кой, какъв, от къде, та докато дойде....

# 659
  • Бургас / UK
Здравейте ! Благодаря на ДХЗ,че ме насочи към тази тема.
Видях,че някоя от вас беше препоръчала този Дермапен
https://dermis.bg/ured-dermapen-dr-pen.html
Въпроса ми е хубав ли е или може да ми препоръчате някой друг...Отделно ,но в по-стари теми ,видях за уред с радиочестотен лифтинг ,фотонна терапия и ултразвукова терапия.Такъв уред необходим ли е ,ако си купя Дермапена? Извинявам се за ,може би ,тъпите ми въпроси,но искам съвет ,за да си ги поръчвам и да почвам да се разкрасявам Smile

Общи условия

Активация на акаунт