The Mandalorian - This is the Way!

• 19 577
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Аз краднах една от снимките с бебето за аватар. Ако някой предяви авторски права, ще го махна.

Може да погледна сериал с Боба Фет, но не очаквам кой знае какво. Иначе както сте казали - сериал за Йода няма да откажа, ако е в духа на първите филми и Мандалореца.
На мен няма да ми омръзне МВ никога. Наизуст знам първите филми и пак си ги гледам поне веднъж на два месеца някъде Joy

На този актьор все такива гадни роли му дават май. Играеше гадняра и в Революция, който аз така и не догледах.

Между другото миналата седмица в Кауфланд имаше кутии за съхранение с бебето. Не ми трябват такива пластмасови кутии, ама си купих аз. JoyJoyJoy

# 181
Джанкарло Еспозито беше Огледалото в Имало едно време. Справя се, харесва ми как играе.

Йода може да се появява като призрак на Силата, евентуално.

# 182
Няма как да не е по-силен Люк.Все пак е джедай и владее силата.Ясно си беше,че нямаше как да се изправят срещу роботите (или както ги наричаха там) и да спечелят.Люк направи показно в целия си блясък.Беше като вихрушка,без емоция и с ясна цел.Страхотна сцена.
Ще си призная,че плаках на сбогуването на Мандо и Грогу.Махна шлема и сълзите ми потекоха.емоционален момент.Дано пак ги видим заедно.Любимото топче на Грогу остана при Мандо и трябва да си го вземе.

Дано Люк го храни по-добре Animal Frog

# 183
А тези роботи страшно напомняха за сайлоните от БЗГ, май видях мемета по този повод (с Кейти Сакхоф).

# 184
А тези роботи страшно напомняха за сайлоните от БЗГ, май видях мемета по този повод (с Кейти Сакхоф).

Вярно е. Трябва да го гледам пак БЗГ. Kissing Heart

Може да направят сериал за Йода. Например как е овладял силата, кой го е обучил.. ей такива неща.

# 185
  • София
Аз бях чела някъде, че това ще е сериал за Йода като малък. И то преди хиляди години. А то какво стана. Грогу без Мандо няма да ми е толкова интересен. Двамата се допълват идеално. Надявам се Люк да му намери сини френски макарони, че лоша работа

# 186
  • София
Ами да увековечим момента с това безценно гифче (не е за хора със слаби сърца) Simple Smile

И аз съм фен на епизоди 1-3. Да, не са като оригиналните, но са по-добри от епизоди 7-9 и то много по-добри.
А и няма как да не са, все пак са дело на Лукас, а покрай тях се създадоха и великите анимции, а ако не бяха те и техния успех, то сега нямаше да имаме и Мандо. Та то всичко е навързано. В момента от всички възможни герои и връзки, тези от последната трилогия висят като излишен багаж. Някак си не на място. Ок, аз не съм от най-крайните противници. Имат си и положителните моменти, за мен те се изчерпват с Кайло Рен.
Мери, преди да се решат на нещо толкова крайно и да изтрият историята в тези три филма, трябва да решат какво да правят със следващите три и дали изобщо ще правят такива, защото бъдещето все повече и повече е сякаш на сериалите в сравнение с филмите. Особено покрай стрийминга. Хората искат по-дълго забавление, а не само 2 часа веднъж на 2 години.

Кой за какво плаче

Мхмх, аз не мисля, че ще направят отделен спиноф само за Грогу. Рискуват ако направят такъв да се гледа основно той, а те искат всички шоута да се развият. Просто в момента в Америка са луднали по малкия. А Дисни си залагат основно на Мандалореца и на изпипаната схема от Мандо + Грогу. Според мен в началото на сезон 3 ще дават успоредно как Люк обучава Грогу, а Мандо се занимава с Мандалор и легендата за тъмния меч. После ще се завъртят нещата и пак ще се съберат. Може би чак в сезон 4, за да е много, много чакано и после да има мега реакции. Ще има драма, ще има съдбоносни избори, но за мен има един възможен край и той е Мандо и детето да се съберат отново заедно.
Въпросът с годините също е много важен. Грогу е много обичан от всички, защото е просто един ужасно сладък фъстък (а и самият Йода е масов любимец, по принцип най-популярните и обичани герои от филмите са Дарт Вейдър и Йода следвани от Люк и Хан Соло, а след това са Оби-Уан Кеноби и Лея) и от Дисни едва ли ще рискуват да го направят прекалено голям. В смисъл или ще го оставят така или ще мръднат само няколко години. Макс до някакъв тийн вариант ако решат да го правят истински джедай.

Какво всъщност искаха жените

И понеже пак стана сълзливо да разведрим малко обстановката
Той ще се завърне!

# 187
Според мен новата среща на Мандо и Грогу би била логична след години когато Грогу е порастнал, обучен и самостоятелен и се появява за да подкрепи и помогне на свой ред на Мандо в някакъв труден за него момент. Просто тази сюжетна линия когато Мандо защитава бебето и обикаля планетите за да търси себеподобните му не само свърши епично, а се изчерпа.
Благодарение на недомислените 7-9 епизоди преоткрих епизоди 1-3. Но от тях най-харесван от мен е епизод 1. В къщи доста често се гледат тези филми. Но докато абсолютно всеки път гледам заедно с детето епизоди 4-6 и 1, на епизоди 2-3 пропускам доста моменти, а 7-8 освен че ги гледахме с детето на кино изгледах веднъж в къщи по негово настояване, но не целите, а 9 само веднъж когато го пуснаха в нета със субтитри на БГ. От тези 3те все пак има моменти който харесвам и за моя изненада, защото първоначално обявих епизод 7 за "преписан" от епизод 4 най-много от последните 3 филма все пак приемам епизод 7. От 8 епизод ми харесва само финала - случилото се на планетата със стъклените животни, а от епизод 9 ми е останало като силен момент борбата за себеутвърждаване на Кайло Рен - Бен Соло. Дори появата на Палпатин ми е излишна и пресилена връзката му с Рей, но да кажем, че го приемам като сполучлива хрумка за да се затвори тази история за по-нататъшни опити да бъде продължавана.
И може би заради тези епизоди 7-9 мина много време преди да ме убеди тийна да гледам с него Мандалореца. Може би заради 7-9 епизодите все се дърпах като се опитваше да ми разказва за анимационните поредици. След Мандо сериала видях че могат да се правят и добри нови истории във вселената създадена от Лукас. Сега с детето първото което си казахме беше, че се надяваме да не сменят екипа създал сезони 1 и 2 и по възможност същия екип да направи сериалите за Оби Уан, Анакин и Асока. Лично на мен сериал за Боба Фет ми идва напълно излишен. Още повече, че баща му е бил мандалорец, той е негов клонинг, ловец на глави е един вид по рождение, а Мандо беше ловец на глави преди Грогу. Вманиачен е в бронята на баща си, а Мандо беше вманиачен в шлема и криенето на лицето следвайки религията на стражите. Боба Фет вече даде на историята най-доброто от себе си. А и в оригиналните епизоди го видяхме и като ловец на глави. Допълнителни истории около него са излишни.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 09:27 от Рори72

# 188
  • София
Ето още нещо, което се мотае из нета

А възможно ли е R2D2 да спаси Грогу от джедайския храм, когато Бен Соло убива децата

# 189
Аз все още се надявам, че ще изтрият Бен Соло от пространствено-времевия континуум и няма да се случи такова нещо.

# 190
  • Русе
И аз бих искала това недоразумение да го няма. От друга страна щом Люк е тук, значи и Лея и Соло трябва да са някъде.Но появата им трябва да е много премерена, защото вече не са център, а те няма как да не са.
И двата силни филма 1-3 и 4-6 проследяваха обучението и овладяване на силата на Анакин и на Люк. Обаче с Грогу, не мисля, че може да се получи . Сериал,в който сладкият Грогу преодолява голямата си лакомия и се учи да различава тъмната от светлата страна, не знам как ще го докарат. Между другото Анакин като малък беше доста по концентриран около собствен център и за мен малко липсваше логика в неговото развитие и в съмненията му ,довели до печалния край. Люк нямаше тази концентрация сякаш, поне това което видяхме. Но може и в това да е ключът, Люк е имал нормален живот и семейство. Анакин е израснал във враждебен свят и е силно привързан към майка си.
  Обаче филмът е Мандалорианецът и ще е свързан с Мандалор. Асока Тано има потенциал да се впише. Лично аз не искам да изпаднат обаче в любовни мелодрами. Текава връзка между толкова индивидуални и интересни герои може да ги пообезличи. Има много работа за вършене. Могат да си се търсят и да си се мислят, ама по добре да не се събират.

# 191
Според мен, пък Оби Уан имаше вина за развитието на Анакин - кое дете ще е спокойно, при положение, че майка му е робиня и живее сама в лоши условия?
При нея нещата са се развили добре (до отвличането), създала е семейство и все пак, той няма как да знае това. Трябваше ли да чака да порасне, за да се върне при нея?
Нормалното беше, да отидат при първа възможност (и докато Ани е още малък), да я откупят или да проверят как е и да я настанят на безопасно място, в приличен дом.
Дори будистките монаси, които уж късат връзка със семействата си, не ги забравят напълно и ги посещават понякога.

# 192
  • София
Всъщност нали причината за лошатията на Анакин беше любовта му. Тук Грогу обича Мандо, а май джадаите не могат да обичат

# 193
Не точно - по-скоро силната привързаност (към майката и Падме), която поражда огромен страх от загуба. А страхът провокира гняв и объркване (това накара Анакин да избие цяло племе пясъчни хора, а по-късно да стане ученик на Палпатин, защото оня уж знаел как да победи смъртта).

В будизма се насърчава точно това - да се забрави всяка привързаност, включително към най-близките (родители, деца).

# 194
Аз все още се надявам, че ще изтрият Бен Соло от пространствено-времевия континуум и няма да се случи такова нещо.
Преди много години, в една далечна паралелна вселена....

Общи условия

Активация на акаунт