The Mandalorian - This is the Way!

• 19 550
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Мислех,  че на джедаите им е забранено да се влюбват...

# 661
Ами те имаха силен женски образ и го изгониха ;/ Малко прекаляват с феминизма честно казано, в последния епизод даже махнаха единия мъж мандалорианец, за да е изцяло girl power превземането на кораба, което не работеше чак толкова добре, колкото атаката на кораба с оръжията на Траск или тази на базата на Морак.

# 662
  • София
Ами не работи добре, защото си е нелепо... Ако са тренирани като Асока може, но не да е прекалено и навсякъде. Трябва премерена доза и умел сценарий, нещо което не всеки го може...

Петя,
реално това не се спазва. Справка, Люк и Мара Джейд ; Анакин и Падме ; щеше да има връзка и между Рей и Кайло Рен, имаме си дори и 'светеца' Оби-Уан. Wink

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 20:48 от Diavolo

# 663
  • Somewhere far away
М.. то е сложна тема. Спазва се от повечето, но както видяхме от някои не се. защото както е и в реалния свят - някои хора просто са по -чувствителни и изживяват нещата повече,  радват се буйно, но и гнева им е опасен, силно обичат, но и силно мразят, по-лесно изпадат в крайности.
Не е въпроса за самото влюбване, а по-скоро в привързването и отдаването на тези емоции, там им е проблема на джедайте. т.е. те на теория не им е забранено, но не им е и позволено, защото привързаността е свързана със страха от загуба , а страха води до знаем какво. това е и главната причина да се взимат от толкова ранна детска възраст - за да нямат време да развият много силна привързаност, много ярки спомени и силна връзка с майка си/баща си. Т.е. грешно е да  позволяваш на тези емоции да те контролират и да ти влияят - което на практика е всяка романтична или приятелска връзка или фамилна връзка, така че по тяхната логика е по- лесно  изобщо да не се влюбват и да не се отдават и да не се привързват към никого. 

ПС.  Индира Варма - Сатин ?  Ъмм.. те изобщо не си приличат. не че не могат да и сложат лещи и перука+ много светъл фон дьо тен, боя, защото тона на кожата също е различен Сатин е бледа... не е ли по- подходящо просто да кастнат някоя със руса коса и сини очи - no racism? Но просто ще си спестят много повече разходи, ако актрисата поне малко повече прилича на героя си без хиляда часа в гримьорната.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 01:44 от Deathcrush

# 664

ПС.  Индира Варма - Сатин ?  Ъмм.. те изобщо не си приличат. не че не могат да и сложат лещи и перука+ много светъл фон дьо тен, боя, защото тона на кожата също е различен Сатин е бледа... не е ли по- подходящо просто да кастнат някоя със руса коса и сини очи - no racism? Но просто ще си спестят много повече разходи, ако актрисата поне малко повече прилича на героя си без хиляда часа в гримьорната.

Интересно как ще решат проблема с расизма и населението на Мандалор, където поне в анимациите всички, ама наистина всички, бяха руси и синеоки Simple Smile . Всъщност много искам да видя Мандалор, надявам се да го покажат в сезон 3.

# 665
  • София
за Индира
Indira Varma (Game of Thrones) Set For Kenobi Series On Disney+

любопитно
10 Star Wars characters who could definitely appear in the Ahsok … series on Disney+

не осъзнаваме размнерите на чистката, но тя е ужасяваща...

Отгледай своб собствен... Грогу

Игра на мечове

# 666
  • София
Официално, Оби-Уан и Асока ще се появяват и в шоуто за Андор (прикуъла на Рог Уан ; да напомня че действието ще се развива 5 г. преди събитията във филма)

Star Wars Rebels

# 667
  • София
От Лукас Филм и Дисни заявиха, че бъдещето определено е в сериалите и сингъл филмите. В смисъл да не чакаме скоро нова трилогия... То не че не бе ясно всичко това, особено след лошия отзвук и фенски рейтинг на последната трилогия. Ако изобщо има нова трилогия, то тя ще е след 10 години най-рано (в най-добрия случай).
На хоризонта се задават 3 филма, 2023 г. / 2025 г. / 2027 г.
Първият филм ще е на Пати Дженкинс, ''Star Wars: Rogue Squadron'' готви се за 2023 г. Вторият ще е на Тайка Уайтити и се готви за 2025 г. и третият на самия бос на Марвъл, Кевин Фейги и се готви за 2027 г. Последните два филма нямат заглавие и още нищо не е започвано, но се спекулира, че в този на Тайка Уайтити ще се разказва за ето това:
-->ЦЪК<-- ; което ще е много ама много любопитно!

Относно, Axe Woves (мъжът до Бо-Катан и Коска) и защо последния липсваше при акцията за освобождаването на Грогу в глава 16, то излезе обяснение, че си има причина и ще разберем за нея в сезон 3 (явно ще е на някаква важна мисия, знам ли и аз) и също така да очакаме повече екранно време за него през новия сезон.

И нова спекулация за това кой ще играе, Индира Варма в ''Обу-Уан.'' Тази спекулация ми хареса много. Та, слуховете са, че може да играе култовата Асаж Вентрес, на която ако не се лъжа наскоро пуснах фен снимка.

Уникална снимка на Йода. Simple Smile

фен арт на Асока под зоркия поглед на върховния адмирал Траун. Simple Smile

Grinning

C-3PO през годинините/трилогиите Simple Smile

Позабравения оригинален каст, играещ еуоките в ''Завръщането на джедаите'' Wink

# 668
  • София
Няма да е голяма загуба, ако няма повече филми. Дори ситуацията в световен мащаб да се промени достатъчно сериалите ще продължат да набират сила.

Мисля, че снимките на Мандо  3 няма да започнат скоро. Педро Паскал снима The Bible в Лондон, което значи, че сериалът ще е почака

# 669
Филмът на Пати Дженкинс определено ме притеснява, след WW84 не съм сигурна, че искам да гледам още един неин филм още повече Star Wars. Дори и Педро Паскал не можа да го спаси.
Относно този на Тайка, това звучи супер интересно, благодаря за линка, Diavolo. Научих какво означава Aшла, Асока използва това име, когато е под прикритие. Даже четох някъде, че е трябвало да се казва така първоначално, но после са го променили. Освен това ще е много интересно да се види пак Tython и the Jedi order още в самото начало.

# 670
  • София
Интересни спекулации от днес. Носят се слухове, че могат да вкарат в Мандо 3, Кайл Катарн, който е любимец на феновете геймъри. Аз не съм геймър и не знам много, но той е супер звезда в тези среди. Някакъв самоук джедай майстор, който по едно време е преминал и към тъмната страна, но се е върнал към светлината и е получил опрощение. Та се спекулира, че могат него да кастнат като учител на малкия Грогу, тъй като Люк си е твърде тежък и обичан герой и от една страна би засенчил до голяма степен останалите от каста или просто би разводнил историята, а тя си е основно за Дин Джарин и неговия път. А може и да е свързано и с плановете за шоу за Люк.
Не знам, на този етап всички тези неща са неофициални разбира се. Когато има нещо официално потвърдено аз го съобщавам, всичко останало са си теории и клюки.

Възможно е да има спин-оф шоу и за Люк Скайуокър
THS Rumor Watch: Luke Skywalker Series In Development For Disney+

Това е оригинален 'Сваровски диамант' :о
колко ли струва...

Grinning Grinning Grinning

пореден епизод от, само феновете ще го видят... Wink

# 671
За Сваровски статуетката - има вариант за ок. 500 долара, но е цветна, тази сигурно е по-бюджетна.  https://www.ebay.com/itm/SWAROVSKI-Disney-STAR-WARS-Mandalorian- … NEW-/383922094089
Идеално е за осми март, ама някои жени не обичат колекционерските неща, викат им прахосъбирачки, затова трябва да се внимава... Wink

Знакът:
Скрит текст:

# 672
  • София
Честит 8 март на джедайките в темата!
Нека силата бъде с вас! Simple Smile

Имаме новини около ''Книгата на Боба Фет''
Значи официално казаха, че ще се отговори на един от най-големите въпроси, как Боба се е измъкнал от Сарлак. Simple Smile
Също така шоуто официално ще се пусне тази година, Декември (нямаме още дата), плануват се около 12 епизода, но голямата новина тук е, че епизодите ще са по 1 час!! До тук с крайно недостатъчните 30 минутки на Мандалорецът и УандаВижън. Simple Smile

# 673
  • Somewhere far away
По едно цвете за всички и от мен. Grinning

А новината е много добра. По- дълги епизоди са нещо, което винаги съм искала!

# 674
  • София
Сега е време и на Мандо да направят сериите по 1 час

Общи условия

Активация на акаунт