ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 741
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хепи, направо ме отчая. Поръчала съм и очаквам един Кринг Уолтър, който тези дни трябва да дойде. Ако ще трябва да го връщам... Дано да му пасне! Ще пиша после, да сравним инфото. То зависи и от анатомията, вероятно, но все пак...

# 586
Изглежда много добре и вероятно ще се одобри! Не се отчайвай, напротив, препоръчвам тези столове, добри са. Просто явно е трябвало да прочета по добре , че този, който взех не подпира врата. Иначе е доста удобен и за цената си под 100 лева чак ме е яд да го връщам. Но ще взема другия, отначало още е трябвало да гледам явмо за абсолютно същия, но на пръв поглед не видях особена разлика Simple Smile. Така че вероятно ще сте много доволни Simple Smile

# 587
Моят в момента е с един стил от  Юск (как всъщност се произнася това нещо). Не е геймърски, но му е страшно удобен. Геймърските били отвратителни, по думите му. И той прекарва на стола пред компютъра сигурно повече часове отколкото в леглото. Сега с това онлайн обучение съвсем. Като му затворят и фитнеса, съвсем ще се срастне със стола. Чудя му се как не се схваща толкова часове седнал на едно място. Аз не бих могла да издържа. То ще издържа, де, ама всичко ще започне да ме боли. На мен много зле ми се отразява седенето на едни място.

# 588
  • Между гори и планини
И ние взехме бюрото и стола от Юск. Стола беше 130лв. Имаше и по евтини и столове над 300лв. Не исках да е еко кожа, да не спарва и да не се сцепи. Младежа сяда на всички и си хареса този.
Днес му е много спокойно - направи си домашното по английски в междучасията, чете две глави от книгата си и след много молби, го оставих да играе на компютъра, имало игри в браузъра. След малко го наритвам да разходи кучето.
Аз изчистих, измислих вечерта, сега съм на следобедно кафе с вас.

# 589
  • Някъде в Европа...
Този е нашият:
https://m.emag.bg/gejmyrski-stol-zenga-deus-large-cheren-bjal-de … earch-Action=view,
Синият обаче сега е недостъпен...Харесва си го много и казва, че е супер удобен..За мен - не е за учене този стол. Иначе да се изпънеш в него и да си вдигнеш краката, да гледаш или играеш полулегнал, е перфектен...

И аз съм готова за довечера и пия ментов чай сега...След малко ще сервирам обяда 😃...

# 590
  • Между гори и планини
Еха, чак дигаш крачка и лягаш! То с такъв стол, наистина легло не ти трябва 🤣
В нас коженият фотьойл пред телевизора е с такава опция, че се и върти и люлее. Като се завия с одеало, дори дремя докато уж гледам филм.

# 591
И аз имам такъв фотьойл...за плетене Wink ама котарака го приватизира Simple Smile
По цял ден спи на него, под него, в който е седнал на него Kissing Heart

# 592
  • София

П.П. Да питам нещо колежките от ФЕГ. Имат ли проблеми децата с Тиймса? Митко днес на два пъти го изхвърля и после трудно влиза. Сега се обади бесен, че пак е станало и не може да влезне. Не е от Интернета явно проблем с платформата ми се струва и затова питам.

И ние нямаме проблеми с Таймс. Но имаме проблеми с МАТ. Нещо не могат да се оправят с пращането, и явно най-вече с получаването на домашните.  Каза че и той, и другите деца по няколко пъти се налага да си ги пращат, защото госпожата казвала, че не ги получава. Вие имате ли подобни проблеми?

# 593
Мими, вие при зам.директорката ли сте? Тя при нас каза, че където и да ѝ ги пращат (тиймс на лично, тиймс в асаймънтс или мейл) получава веднага известие. В нашия клас изреди само 2 или 3 деца, които не са ѝ пратили домашни.

# 594
  • София
Мама Мони, вие с какъв Windows сте? Миналата учебна година нашите приятели с дете във ФЕГ се оплакваха от проблеми с Тиймс, имам спомен, че казаха, че е от по-ниската версия (те бяха със 7). Не че мога да се подпиша, че това е проблемът, но just an idea.

# 595
  • София
Мими, вие при зам.директорката ли сте? Тя при нас каза, че където и да ѝ ги пращат (тиймс на лично, тиймс в асаймънтс или мейл) получава веднага известие. В нашия клас изреди само 2 или 3 деца, които не са ѝ пратили домашни.
Г-жа Петранка Димитрова ни е учителката. Днес от третият път,  когато го е пратил на лично,  чак тогава го е видяла.

# 596
Охо, значи са три учителките на нашия випуск! И вие ли сте взели само комбинаторика и вектори?

# 597
Моите са с два еднакви компютъра,  в една и съща платформа работят, на метри един от друг и понякога се случва единият да не може да влезе в сеоята  ВКС, а другият да си работи спокойно в същото време.
И сега нещо смешно. Миналата седмица, когато осмокласникът беше присъствено, класната му ми пратила много поздрави. Казала му, че има много готина майка. При което аз го попитах дали я е уведомил, че греши. Отвърна ми утвърдително,. Казал ѝ "Госпожо, не е вярно, много се лъжете. Просто не познавате майка ми достатъчно." А тя само се разсмяла.
Майтапът настрана, но всичките им приятели смятат, че сме много готини, което според младежа изобщо не е вярно. Особено за мен. Аз съм зъл тиранин, който се меси в живота на хората и иска да ги командори.

# 598
  • Велико Търново
Стон, всичките приятели на децата ни смятат за страхотни, особено след като баща им напусна къщата на Хелуин в 17.30, но аз съм истински тиранин-оставих Мина без девети рожден ден.Просто написах, че празника се отменя, а не се отлага.Мога да съм много "яка" и три пъти по-брутална, както съм им родна майка.Наборката често ми казва, че съм им като мащеха.
Божидара ужасно се оплаква вече от ДО.Днес е седнала в 08.00 на компютъра и стана в 18.00.Вечеря и започна да парви проекти някакви.Снощи каза, че живота и бил проекти, филми, които ги карат да гледат и учене.Иронично попита кой я е записал в това училище.Много се притеснявам за очите й най-вече.Това са много часове пред монитор, но каквото за нея, такова и за другите деца.

# 599
  • София
Охо, значи са три учителките на нашия випуск! И вие ли сте взели само комбинаторика и вектори?
Да, правиха днес контролно на вектори Simple Smile С еднаква скорост вървим, явно.

Общи условия

Активация на акаунт