Обичате ли да си седите в къщи?

• 19 568
  • 164
  •   1
Отговори
# 105
Обичам да излизам, обичам и да си стоя вкъщи, и между другото пише се "вкъщи".
За съжаление дори парковете и горите в България са задръстени от всякакви живописни отпадъци, на където и да се обърнеш природата е зарината от всякаква човешка гадост. Мога с часове да се разхождам, стига да не ми развалят деня строителни отпадъци, торби, книжки от баници, използвани салфетки зад някой набелязан за кенеф храст, използвани презервативи, бутилки от вода, кенчета от бира, кутии от цигари, фасове и всякакви други лайна.  Българският народ няма оправия, няма и няма. Ако е за твоето си, ще трепериш, ще скочиш на бой ако някой ти одраска колата или си изтръска цигарата на изтривалката пред вратата ти. Щом не е твое, обаче - улица, парк, междублоково пространство - давай всички да изсипваме къде какво намерим, нали не е наше, общо е.

# 106
Много ми се иска да мога като повечето от вас и аз да мога да си стоя с удоволствие в къщи,но не е така.Сутрин ставам рано,свършвам всичко,гледам телевизия и трябва да изляза.Просто вървя,обикалям,докато се уморя и тогава се прибирам с желание.А има ли слънце нещо страшно-къде да се ходи по цял ден?Събота и неделя сме все по обиколки,мъжът ми не обичаше много,но го прави заради мен,защото се изкривявам.Изобщо е трудно,дори и за самата мен,но не зная как да го променя.Ако някой е бил като мен и е успял да овладее тази лудост,моля ,дайте съвет!
Защо да е лудост? Движението на открито, слънцето, въздухът са здраве. Много добре правиш. Защо го чувстваш като трудност? Аз съм същата - повече от 10 години работя хоум офис, допреди  короната на 80%, сега на 100%, и абсолютно задължително трябва да изляза да си направя 10-те хиляди крачки, та ако ще камъни да падат навън. После се чувствам идеално.
Мислила ли си да си вземеш пътека у дома? Слагаш я до прозореца, отваряш го, и си ходиш. Така твоят мъж няма да се чувства задължен да е с теб ходейки.
Не ме разбирайте погрешно, и аз обичам да ходя, даже много. Но познавах един човек, който не знаеше граници. Из цяла София ме размятваше пеша, и то бързешката. Чак ми беше опротивяло да го гледам. И да ходя. 🌞

# 107
Обичам да излизам, обичам и да си стоя вкъщи, и между другото пише се "вкъщи".
За съжаление дори парковете и горите в България са задръстени от всякакви живописни отпадъци, на където и да се обърнеш природата е зарината от всякаква човешка гадост. Мога с часове да се разхождам, стига да не ми развалят деня строителни отпадъци, торби, книжки от баници, използвани салфетки зад някой набелязан за кенеф храст, използвани презервативи, бутилки от вода, кенчета от бира, кутии от цигари, фасове и всякакви други лайна.  Българският народ няма оправия, няма и няма. Ако е за твоето си, ще трепериш, ще скочиш на бой ако някой ти одраска колата или си изтръска цигарата на изтривалката пред вратата ти. Щом не е твое, обаче - улица, парк, междублоково пространство - давай всички да изсипваме къде какво намерим, нали не е наше, общо е.
Има оправия, със строги правила и още по-строги контролни органи. Как си прибират боклуците в други държави, където знаят, че ще ги глобят сериозна сума и че има кой да ги глоби.

# 108
И с мен е така.Вече изобщо не ме привлича шумният,динамичен начин на живот,включващ места с много хора и хаос. Накратко,съвременният начин на живот.Ковид пандемията само ме накара окончателно да го осъзная и призная пред себе си. Сега основно излизам за пазаруване и движение.

# 109
Аз съм домошар човек. Обичам уюта и топлината на дома. Да се излегна на дивана и да гледам филм или чета, докато кучето е сгушено в мен - идилия! Обичам да излизам, но зависи къде и с кого. Интроверт съм и не обичам големи компании, шумни хора и събития. Най-много обичам да ходя на кино. Може и в някое заведение с тиха и приятна музика. А в книжарница мога да прекарам часове.

# 110
Интроверт и домошар съм. Тоя локдаун не го усетих като такъв. Поне за мен нищо не се промени.

# 111
ОбичаХ, от както имам дете не обичам. Той просто не се заиграва вкъщи, и единствения начин да изхаби някаква енергия е навън.
Иначе имам книги за четене и игри за играене и хобита да си хобя Grinning ноoo докато стигна до тях вече съм капнала.

# 112
Обичам. Винаги съм обичала. Вкъщи са любимите ми хора и любимите ми неща. Обаче не ми се случва. Вкъщи всички са хоум офис, само аз не. :/

# 113
  • ВАРНА
Твърдо НЕ!    Носи един чувал болести след време!

# 114
Някъде четох, че има връзка с кръвната група. Например тези които са 0, не могат да седят на едно място, все трябва да се движат, имам близки такива, та съм склонна да вярвам.

Аз от дете съм тухла в стената, мога цял ден да си намирам занимавки вкъщи.

# 115
Аз съм с нулева и нямам нужда да излизам често.

# 116
Някъде четох, че има връзка с кръвната група. Например тези които са 0, не могат да седят на едно място, все трябва да се движат, имам близки такива, та съм склонна да вярвам.

Аз от дете съм тухла в стената, мога цял ден да си намирам занимавки вкъщи.
Аз съм 0 и бях така преди 5-6 години. Не можех да стоя на едно място, ако можех всеки ден щях да работя. В почивката си ходех нагоре-надолу, не си спомням да съм имала един цял ден вкъщи да си почивам. Това беше, докато бях на квартира с приятелки. После заживях с едно гадже - той ме научи да "бича айляк". Не съм ли се уморявала постоянно да вървя напред назад - трябвало да се науча да почивам. Е, така се научих да бича айляк, че станах кралицата на айляка. Сега мога да си стоя по цял ден вкъщи и ми е доста приятно.

# 117
И аз съм нулева, но обичам много да си седя в къщи, винаги съм обичала.

# 118
Обичам и вкъщи и навън. За мен така е и най-нормално Simple Smile

# 119
Много обичам да си стоя вкъщи, особено сега, зимата. Мога дни наред да не си подам носа. Но понеже осъзнавам, че трябва да има баланс все пак, гледам да си измислям някакви задачи навън през почивните дни, поне за час, два да подишам въздух. Пролетта и лятото е друго, тогава повече имам желание за разходки 🙂

Общи условия

Активация на акаунт