Има ме ли бъдеще заедно?

• 5 433
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
Ами те хората точно затова първо се събират да поживеят малко заедно, а после се женят и правят деца. Любовта отдалеч е много различна от любовта, омесена с битовизми. И много връзки, които са били "цветя и рози", докато двамата са си живеели отделно, се разпадат от дребни и на пръв поглед незначителни битови подробности.
Не сте първите, не сте и последните. Явно за момента не си пасвате и трябват компромиси и от двете страни, ако не се получи с времето няма да става по-добре. На първо време се изнеси и си отиди на старото място, като обясниш защо го правиш. Не късай ти, само отиди да си живееш пак сама и той ако иска да има общо с теб ще се замисли, ако не иска - ще скъсате. Но съм скептична, в днешно време младите имам  чувство, че страшно гледат да не се минат във връзката и да дадат нещо от себе си, да направят компромис, да доставят удоволствие на другия...

# 16
И аз бих се побъркала, ако живеех в Манастирски ливади.
Напълно те разбирам

# 17
Хората и кучето си не пускат в двора само. В смисъл правят му компания. Помисли реално - сега сте млади, без деца. И мъжът ти не иска да излезете да се разходите заедно?? За какво ти е такъв тегав човек? После ще обикаляш сама с количката, а той ще лежи на дивана. За какво да си дава зор човекът, ти ще изведеш детето, ще го нахраниш, ще го приспиш...сещай се

# 18
  • Агент под прикритие
Хората нормално се събират КОГАТО решат да правят семейство и деца. Дотогава не е дори задължително да живеят заедно.

Винаги съм се чудел на хора, които тръгват да живеят заедно само и единствено от практична гледна точка.

# 19
  • София
Е как да решиш да правиш семейство и деца с този човек, ако не си поживял с него поне година?
Отговорните решения се вземат на базата на "поживяното", а не преди него.

# 20
Наясно си, че историята никак не звучи добре.
Не очаквам да получиш мнения, които да подкрепят продължаването на това съжителство.

Твоят (не мога да го нарека "партньор") ми напомня на мой бивш. Човекът беше лишен от всякакъв живец. Искаше да си лежи на дивана и да си почива, с кран не можех да го изкарам от тях. Това е и причината да НЕ заживем заедно и да е бивш.

# 21
  • Агент под прикритие
Е как да решиш да правиш семейство и деца с този човек, ако не си поживял с него поне година?
Отговорните решения се вземат на базата на "поживяното", а не преди него.
Хайде да не се хващаме буквално за думите. Това не значи да не стъпва у тях въобще. Все ще остане да спи за вечерта, все ще иде през деня/вечерта и неизбежно ще има сблъскване с битовизми. Освен ако не стои като изтукана, когато отиде у тях....
Т.нар. отговорни решения не се взимат само и единствено вкъщи.

# 22
  • София
Много ли сте далеч от бул. Бъкстон? Аз като работех в Ман Ли, там излизах да се разхождам - до Била или Фантастико... сега май има други...

# 23
Една връзка или върви или не върви. Нищо не се променя към добро.

# 24
Прегледах картата на квартала, ами там наистина няма нито едно паркче. Навсякъде пише, че е хаотично застроен, даже няма тротоари, да не говорим за улично осветление. Май сте изтеглили късата клечка с този квартал. Този апартамент негов ли е? Ако е така, няма да се съгласи да се мести на друго място, примерно с парк.

А за другите неща, не знам и аз какво да кажа. Не иска да се включи в домакинството, не иска да излезете заедно, не иска това, не иска онова... А какво иска? И по-важното - ти какво искаш?

Вие можете да имате бъдеще заедно, ако ти приемеш това отношение, тази помощ, разбиране и участие в домакинството, които наблюдаваш в момента. Ти решаваш.

# 25
Не, не вярвам да премине. Отношението на мъжа се вижда още в началото.
Еми, не е нормално мъжа до теб да не иска да направи един пазар с колата примерно или да те закара да си напазаруваш, да се видиш с приятелки. И да отказва да ти помага с каквото и да е. И то категорично, брей! Ми ти да не си слугиня.?!
Това е голям сигнал.
Това са елементарни неща. И показват отношение към теб.
Що за простащина извинете?
Ако мъжа до мен не ще един боклук да хвърли и да ме закара някъде, да ми помага за най-човешки и прости неща, то за какво ми е?
А ако имаш дете, знаеш ли какво ще стане? Ще се нагърбиш сама за всичко. Как ще пазарувате за детето, как ще излизате като не шофираш, не можеш и да разчиташ на мъжа си, а живеете така отдалечени от много места?
Явно твоичкия е от типа мъже, които смятат, че жената е главно домакиня и тя е длъжна да върши всичко в къщи. Постави го на място докато е време.
Пък и да живееш като затворница и така изолирана,и то в и без това усложнената в момента обстановка, ще ти се отрази зле в дългосрочен план.
Много добре си помисли. Сложи картите на масата и си поговорете. Ако в една връзка не се чувствате добре, на него ако не му е важно да ти носи щастие и радост,да си помагате за какво говори това?
Сега е момента да се изясни те как ще е занапред след като отскоро живеете заедно. Изпуснеш ли момента ще си вгорчиш живота и после няма оправия.Вярна е приказката, че мъжа е такъв, какъвто сами си го научим😊

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 09:31 от Мис Каролин Бингли

# 26
  • Варна
Абе тя ще ходи на пазар и ще мъкне торбите за да нахрани неговия гъз, а тоя ще отказва да отиде с колата?! Аз само заради тая наглост ще му бия шута.

# 27
  • Най-красивата страна
Най-добре е всеки да си живее в къщата.
От какъв зор ще се местиш при него,че и ще му слугуваш?

# 28
Не ми звучиш като щастлива млада жена , която токущо се е преместила при любимият си . До сега не е ли показвал поне нещо от " тъмната си страна "  или се промени изведнъж от както си се преместила ? Иначе от дотук написаното , бих те попитала само " Защо си го причиняваш ? ".

# 29
Абе тя ще ходи на пазар и ще мъкне торбите за да нахрани неговия гъз, а тоя ще отказва да отиде с колата?! Аз само заради тая наглост ще му бия шута.
Абсолютно! Наглец. All inclusive  иска😊

Общи условия

Активация на акаунт