Има ме ли бъдеще заедно?

• 5 428
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Да, той е получил пълно обслужване вкъщи. Помисли си ти какво си получила.
Ти къде живееше по-рано? Можеш ли да се върнеш там? Имаш ли възможност да си позволиш отделно жилище?

# 31
Той по описаното не е цвете, но и ти не говориш за него като за някого, когото обичаш. Все едно споделяш за комшията, а не за някой близък. Малко битово изгодно съжителство ми изглеждате като двойка, а не по любов. И в един момент на единият вече не му изнася...

# 32
Това е ужасна конфигурация дори за дългогодишни отношения, какво остава за прясна връзка. По-добре няма как да стане, човека си обича дивана и някой да му принася. Този тип са ми доста отблъскващи.

# 33
Разделяй се с тоя, няма да премине, а ще става по-зле. Не сте един за друг, никога няма да си щастлива, това е характер, не се променя с разговори. От личен опит ти говоря, живея с подобен типаж.
Аз съм си намерила цаката на щастието, но след доста години неудовлетвореност и няколко грешки в емоционален план, за които не ми се разказва.
Запомни от мен: кой какъв си е. Този е такъв, не е лош човек, просто не ти е сродното душа.

# 34
Затова е полезно съвместното съжителство - виждаш партньора в съвсем битовата му светлина, но и научаваш нещо за себе си - в случая какво е важно за теб като местоположение на квартирата, близост до това и онова, и т.н. Пиши го в графата житейски опит и продължавай напред.

# 35
Някой по-нагоре обясняваше, че към съвместно съжителство се преминава, когато вече сте решили да създавате семейство. Това ми звучи като казано от човек около и над 60-те. Едно време така се женеха и после какъвто ти бил късмета. Че си и траеха и не се развеждаха, че какво ще кажат хората. Твърдо съм за първо да поживееш с някого и тогава да решиш ще има ли семейство, няма ли. Ако беше като едно време, отдавна щях да съм нещастно омъжена и да плета чорапи, за да си успокоя нервите. Такива артисти има, че докато не заживеете заедно и през ум не би ти минало що за стока са действително и нямам предвид само от мъжки пол.

# 36
НЕ СИ ХАБИ ВРЕМЕТО!
НЕ СЕ ИЗТОРМОЗВАЙ ЕМОЦИОНАЛНО!
ТРЪГВАЙ СИ НАВРЕМЕ!

# 37
Имате бъдеще заедно, ако си склонна да търпиш сегашната ситуация. Ако не си - нямате. Хората не се променят.

# 38
  • СИ

... Нямам кола и придвижването е по-трудно за мен, а на всичкото отгоре като искам да отида до магазина да напазарувам и го помоля да дойде с колата ми отказва категорично съответно ми трябва такси, което също се оказва някакъв страшен ад, като чуят адреса и се изпаряват или вечното ''търсиме кола''... но така и не се намира. Говорила съм с него за тези проблеми не един път, но той само обещава как ще ми помага и нищо не прави...

Стига бе...! Жената с такси до магазина и мъкне торбите, пък възлюбения опънат на дивана. Да не се мине и да изгори малко бензин. Аз като мъж не го разбирам, една жена как го търпи това?
Баси...! Къде ги намират такива жени и аз къде съм спал? Или пък... Какво толкова предлага? Да не би да му е много голяма онази работа? Или е красив като кинозвезда?       Simple Smile

# 39
Благодаря Ви за съветите,често казано някъде дълбоко в себе си съм мислила за този вариант да се разделя с него,но надеждата умира последна,както се казва..

Намерила си егоистичен мързелив Мунчо, който те е взел, защото е търсил прислужница.
Не си щастлива. Според теб какъв е изходът?
Я спри да готвиш и чистиш да видиш колко му е любовта.
Бий му шута, не си струва.
Пък ако останеш, сама ще си виновна, после на себе си ще се сърдиш.

# 40
  • Варна
Авторке, а ти защо стоиш там още? Заради безплатното жилище? Като теглиш чертата, никак не е безплатно.

# 41
Ако си готова да живееш с егоист, имате бъдеще.
Но това значи да забравиш за себе си. Това са хора, които използват другите и не се интересуват как се чувстваш, важното е на тях да им е добре.
Но дори да го преглътнеш, помисли за децата ви. Ще попиват каквото виждат и ще се превърнат или в същите изпечени егоисти, или в хора, готови да да бъдат тъпкани.

# 42
Мисля, че това е страхотен пример за типичния сблъсък, който се получава, когато заживееш с нов човек. Бившият се държеше така, когато заживяхме заедно, а апартаментът беше МОЙ. Бях прислужница в собствения си ДОМ. Затова му казах, че ще да спи като куче пред вратата, ако продължава така. Е, той не спря, затова чрез заплаха за съд го върнах да живее при майка си, щом толкова му е зор да му чистя. Шегата настрана, такъв човек не те уважава и не е справедливо да се съобразяваш с него. Ако не разбира от дума и никога не се променя, те съветвам да си потърсиш нов, който ще те обича, или да се изнесеш и да имате връзка, без да живеете заедно Simple Smile

# 43
Смърфиета, защо си го заплашвала със съд?
Просто му казваш да си събира багажа и това е?
Пък ако не е искал, сменяш ключалката, багажа отвън и адио рио.

# 44
  • France
Смърфиета, твоят екс бие всички рекорди. Тц, тц, ама какво наистина са си повярвали някои мъже.

Общи условия

Активация на акаунт