Има ме ли бъдеще заедно?

• 5 432
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
  • Агент под прикритие
Не е вярно. Виждала съм мъже, които като са сами си се оправят нормално, но съберат ли се с жена, лягат на дивана, на принципа - за какво ми е, ако не ми готви и пере.
Такива съм виждал и аз, но те са по-скоро изключение, отколкото правило.

# 61
Мхм. Ти с колко мъже си се събирал във връзка със съвместно съжителство и без?

# 62
Всеки път, като ми излезе известие, заглавието ми боде очите.

# 63
  • София
Освен ако не стои като изтукана ...

Думата е само в м.р. "истукан". И означава "паметник".

По темата, може и да се промени, но задължително към по-лошо.

Те такива (по споделяния от приятелки) май и секса не ги влече много. Има няма 1 път в месеца, и то като млади.
Та, не знам.
Както се каза, ако има деца ще стане наистина лошо положението.

# 64
Абсолютен факт е, че хората се опознават наистина, когато заживеят заедно. Това е аксиома.

Не е аксиома, а емпирично доказан факт Simple Smile Аксиомите се приемат на доверие.

# 65
Абе айде - оборима презумпция е Grinning

# 66
Добре е ,че сте видяли тези черти на характера му преди да се ожените и да имате деца.И не хората не се променят кардинално.
От вас зависи дали ще приемете такова отнашение.
Че той сега като не Ви носи на ръце и не се съобразява с Вас,после
като се роди дете ще е пълен кошмар.

# 67
Чудя се как се уреждат такива охлюви със жени, ще си лежи той на дивана докато приятелката му пазарува и мъкне торбите до на м....та си!

То не е луд, който яде баницата, обаче се чудя този дали не е от един особен тип меркантилни типове дето смята, че тя като живее при него и не плаща наем е длъжна да прави всичко това.

# 68
Здравей,
Видях доста червени лампи.
Не го е грижа за теб като чета какво пишеш.
Има два варианта
 - говори с него да са преместите в друг блок, щом се обичате и да си промени отношението към теб.
- ако откаже и си е инат, ти си му удобна в тях да всичко, раздели се с него. Животът е твърде кратък и не го пропилявай с глупости 😊
Поздрави

# 69
Прегледах картата на квартала, ами там наистина няма нито едно паркче. Навсякъде пише, че е хаотично застроен, даже няма тротоари, да не говорим за улично осветление. Май сте изтеглили късата клечка с този квартал. Този апартамент негов ли е? Ако е така, няма да се съгласи да се мести на друго място, примерно с парк.

А за другите неща, не знам и аз какво да кажа. Не иска да се включи в домакинството, не иска да излезете заедно, не иска това, не иска онова... А какво иска? И по-важното - ти какво искаш?

Вие можете да имате бъдеще заедно, ако ти приемеш това отношение, тази помощ, разбиране и участие в домакинството, които наблюдаваш в момента. Ти решаваш.

Негов си е апартамента да.

# 70
Няма те 😉 бъдеще заедно, поне не розово.

# 71
Квартала ти е най- малкия проблем. Човека до теб не става, дори и на жълтите павета да живеете, пак ще е същото.

# 72
Смятам, че сама трябва да си отговориш на въпросите:
Щастлива ли съм с този човек?
Колко време мога да живея така? (без разходки, без разбиране, без помощ в домакинството)
Струва ли си да живея така?
Представям ли си го да ми помага с децата? (и домакинството, защото с деца е по-трудно да се справяш сама)

# 73
Абсолютен факт е, че хората се опознават наистина, когато заживеят заедно. Това е аксиома.

Аксиома, друг път. Маса жени заживяват с идеята да споделят разходи и да им се помага в домакинството. Или пък с очаквания да правят всичко заедно. Изведнъж се оказва, че това не било така, ти да видиш.
Нямам добро впечатление от жени, които говорят за мъжете си като за “моя”. Отишла доброволно там, после - ама не ми харесва. Обаче за бъдеще пита. Simple Smile
Бъдеще мога да предсказвам, ама ся точно не искам.

# 74
Чисто и просто, купи си кола и ходи, където поискаш. Южен парк е на 20 мин пеша. Ако държиш на тази връзка, разбира се.
Като чета обаче проблемът изобщо не е в локацията на жилището.

Общи условия

Активация на акаунт