Président – не ти трябва много, само най-доброто!

• 10 889
  • 472
  •   1
Отговори
# 90
  • Горна Оряховица
Веднага се сещам за суфле, ама и сладкиш Агнес обожавам и съм пред дилема. Докато мисля ще си мазна една филийка от домашния хляб с масло президент Simple Smile

# 91
  • Плевен
 Споделете кое любимо ястие бихте приготвили с масло Président?
На всичко, на питка, приятно ухаеща, на баница, на броколи в масло, на сандвичи...Хубавият продукт на всичко придава  прекрасен вкус!

# 92
Аз го хапвам с препечени филийки. Обожавам го просто.

# 93
С масло Президент приготвям всякакви ястия, баница, баклава, сладкиши, торта с маслен крем, картофено пюре. Зимата обичаме да си хапваме препечени филийки с масло, сирене, сладко и чай.

# 94
Бих приготвила любимият ни сладкиш с ябълки и бисквити и моята питка в която слагам доста масълце.
Като цяло моето семейство много обича масло Президент 😊

# 95
С маслото приготвям сладкиши, картофено пюре, баница......  стават невероятно вкусни

# 96
Език с гъби и масло..ммм, вкусно! Приготвям и любимите на семейството- тутманик с много сирене и масло, чийзкейк, соленки и маслени бисквити с шоколад!

# 97
  • Бургас
С масло Président приготвям солени или сладки мъфини. Много го обичаме и на препечени филийки с шарена сол.

# 98
  • Велико Търново
Кифлички ( козуначени) със сирене и масло President.

# 99
  • Враца
Ами то всичко става много вкусно с маслото, но аз бих приготвила Плодова пита с праскови и масло.

# 100
Ястието е картофено пюре с масло и също така още едно ястие- гъби с масло.
А любимото на всички ни в нашия дом с масло са домашни бонбони с ядки, сушени плодове, масло , рошков, кокос и др.  Страхотна вкусотия.

# 101
Картофено пюре, баничка със сиренце,мъфинки ,картофени кюфтета.

# 102
Картофено пюре, чийзкейк, маслен крем за торта и къпкейкове, баница, пълнени гъби и още много други Heart

# 103
С маслприготвям солени или сладки мъфини.

# 104
Главно сладкиши и гъби с масло.

Общи условия

Активация на акаунт