МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 331
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
FugeeLa, от Германия ли пристигат поръчките от немския сайт?

# 421
  • MJF
FugeeLa, от Германия ли пристигат поръчките от немския сайт?

Тони,
Поръчките от Sephora.de пристигат от Германия и после превозвач ми ги доставя.
Charlotte Tilbury.de понякога са ми тръгвали от Германия, понякога от Холандия. Те пристигат директно до България, а доставката е безплатна над 59 E. Там няма никакъв проблем.
Benefit и Nars също имат немска версия и съм хващала страхотни намаления.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 15:25 от FugeeLa

# 422
Много благодаря за бързия отговор!
Пишех от телефона в колата и не уточних кой сайт имам предвид.
Често използвам превозвач от Германия, включително и за поръчки от немската Сефора, но никога не съм поръчвала директно от сайта на Charlotte Tilbury. Правилно ли разбирам, че от европейския сайт (с разширение eu) и евентуално от немския сайт (de) пратките до България се изпращат от Германия или Холандия?

# 423
  • MJF
Да. Досега беше така от немската версия.

# 424
Момичета, как седи с въпроса а доставките от сайта на  pat mcgrath?

# 425
  • София
Какво точно ви интересува? Идват бързо, доставят ми ги ойрошпед.

# 426
  • HH

Имах две поръчки около черен петък. Едната дойде на 15 декември (в Германия) , втората направена само ден по-късно, са опитали да я доставят на 29.12. но не бях тук и сега предполагам пътува обратно към САЩ.

# 427
Здравейте! При вас има ли задвижване със задържаните поръчки? Аз изпратих всички документи на федекс, но ни отговор получих ни нищо... предполагам утре ще им звънна да видя какво става. Пишете дали сте платили ддс плс!  Според вас, ако ми 7скат ддс, а на фактурата пише 20% Vat,  как да процедирам? До сега не съм се занимавала с това и нямам идея. Sad ще ми обясните ли каква е процедурата с тези превозвачи? Никога не съм ползвала, а май ще се наложи, че не искам повече да се занимавам с митница...

# 428
  • София
Аз днес съм получила Митническа декларация за внос за освободена пратка. Става дума за пратката ми от Selfridges с предварително платените от мен данъци. Предполагам утре ще я получа.
За пратката ми от Некст, която дойде преди това, но е с платени от изпращача данъци, още нямам инфо.

# 429
Аз днес съм получила Митническа декларация за внос за освободена пратка. Става дума за пратката ми от Selfridges с предварително платените от мен данъци. Предполагам утре ще я получа.
За пратката ми от Некст, която дойде преди това, но е с платени от изпращача данъци, още нямам инфо.

Ти какви документи представи за платените данъци? аз имам само фактура, на която пише стойността на платения Vat(20%), цените без ддс и общата сума... друго не са ми дали от сайта.Thinking

# 430
  • София
Конкретно за платените никакви. Предполагам са си ги получили по вътрешен ред. От мен искаха само описание и пълномощно, за да ме представляват.

# 431
хммм защото на мен ми искаха и фактура и информация за плащане и някаква декларация за еури

# 432
  • София
хммм защото на мен ми искаха и фактура и информация за плащане и някаква декларация за еури
Еори номер искат.

# 433
Търся си червило, което да не ми стои като на призрак. Имам студен подтон на кожата, визуално като Кейти Пери с тъмна коса съм. Винаги нося Mac Fleshpot, Mac Myth или Too faced melted Sugar.
Не ми стоят добре  твърде наситени и розови нюанси. Някак с по-телесни се приемам повече не зная защо.
Бихте ли ми дали съвет  за цвят?
Nyx Lingerie Lace detail,  или друго?

Пробвала  съм Mac creme cup и съм като циганка  с този цвят. Като че ли Myth ми отиваше повече, но с кафяв молив.

# 434
Момичета, разбихте ми сърцето. 😁 Аз не, че съм най - покупателно активният човек, не, че не очаквах промени, ама Англията направо е баста като ви чета. И понеже мойто е "сетила се Мара да се побара" бях се засилила на Наташа glam palette, ама май ще си седи в уишлиста. Някой яко я има бтв, може ли да сподели впечатления? Харесва ми, че е нюд и към студено, аз не обичам топли цветове. Мерси.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 14:53 от TheJudge

Общи условия

Активация на акаунт