МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 312
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте момичета, дали някоя от вас знае в Бг предлага ли се козметика на D&G и по-точно червилото Dolcissimo? Рових се из нета, но не намерих да се предлага в България. Дори от чужбина съм навита да го поръчам, видях го в сайта на Harrods, но доставката е 25 евро. Не ме спира само цената на доставката, може би ще има и мито, а не ми се занимава с митници. Ако знаете някой EU сайт също ще ми бъде полезно.
Много благодаря предварително! Heartpulse

# 436
Не , никъде не се предлага в България.

# 437
Момичета не поръчвайте от feelunique.com!!! От фед екс 4дни ме правят луда калинка!!! Никой не ме осведоми, че праткатае блокирана аз сама следих. Звънях сигурно 5-6 пъти служителите са услужливи веднага проверяват, но после съобщават да очаквам да се свърже с мен техния отдел митница. Резултат... 3пъти ми пращат еднакво писмо с бланки за документи... 3пъти аз пращам едни и същи документи, нито веднъж не отговарят на имейлите от отдел митница и е така си седи пратката....  като се обадя ми казват, че не знаят какво става в другия отдел.....RageTriumph

# 438
Момичета не поръчвайте от feelunique.com!!! От фед екс 4дни ме правят луда калинка!!! Никой не ме осведоми, че праткатае блокирана аз сама следих. Звънях сигурно 5-6 пъти служителите са услужливи веднага проверяват, но после съобщават да очаквам да се свърже с мен техния отдел митница. Резултат... 3пъти ми пращат еднакво писмо с бланки за документи... 3пъти аз пращам едни и същи документи, нито веднъж не отговарят на имейлите от отдел митница и е така си седи пратката....  като се обадя ми казват, че не знаят какво става в другия отдел.....RageTriumph

Ужас е с тези пратки... Аз пуснах вчера от култ бюти, надявам се да няма издънки, но малко ме съмнява. Confused

# 439
Момичета, разбихте ми сърцето. 😁 Аз не, че съм най - покупателно активният човек, не, че не очаквах промени, ама Англията направо е баста като ви чета. И понеже мойто е "сетила се Мара да се побара" бях се засилила на Наташа glam palette, ама май ще си седи в уишлиста. Някой яко я има бтв, може ли да сподели впечатления? Харесва ми, че е нюд и към студено, аз не обичам топли цветове. Мерси.
Да, аз я имам, а и повечето момичета тук. Само хубаво мога да кажа за нея. На мен ми е любима, студени цветове е, носи се лесно и се работи лесно с нея като дава множество различни визии. Обожавам я. Това е една от най-хубавите ми студени палитри, а аз имам опит.

# 440
+ 1 за Наташа. Едни от най-хубавите студени цветове, притежавани от мен.

# 441

Ужас е с тези пратки... Аз пуснах вчера от култ бюти, надявам се да няма издънки, но малко ме съмнява. Confused
Хубаво е че ще има инфо, от Култ и аз искам да поръчам  но покрай тази каша не посмях

# 442
За тези които са ползвали аромат-фри варианта на СолДеЖанейро може ли да направите сравнение с БумБум ?
 https://www.feelunique.com/p/Sol-de-Janeiro-Brazilian-Nude-Fragr … e-Body-Cream-385g

# 443
Вчера поръчах от европейския сайт на Feelunique до немски адрес на превозвач. Ще ви държа в течение как се придвижва пратката и има ли проблеми с митницата. Обикновена, безплатна доставка, все още чакам да я шипнат, но ще пътува с Hermes.

# 444
  • София
TheJudge, има я в немската и в италианската сефора. Може да ползваш превозвач до БГ https://www.sephora.de/p/natasha-denona-glam-palette-520236.html
https://www.sephora.it/p/glam-palette---palette-di-ombretti-520236.html

# 445
Вчера поръчах от европейския сайт на Feelunique до немски адрес на превозвач. Ще ви държа в течение как се придвижва пратката и има ли проблеми с митницата. Обикновена, безплатна доставка, все още чакам да я шипнат, но ще пътува с Hermes.

Здравейте, кой е европейския сайт? Не откривам такъв с разширение eu.

# 446
# 447
  • София
Viola, и аз като теб Grinning Но моята поръчка направих в края на декември и вчера я шипнаха най-сетне. Ще информирам какво ни очаква там, много се надявам да не се налага да си комуникираме с немските митници, но се почувствах длъжна да пробвам Joy

# 448
Felis, дано! Тъкмо се чудех, защо още е pending и дали няма проблем с адреса на превозвача, но явно сега работят с голямо забавяне. Много се надявам да може да се поръчва така без проблеми, че скоро ще започне да ме друса яка абстиненция - не мога да поръчвам корейско, не мога да поръчвам гримове... Ужасен ужас Sob

# 449
  • София
Viola, същата работа и аз. Много е странно да не можеш да си метнеш поръчка просто ей така, ами да трябва да го обмисляш до къде и как....
Много бавно шапнаха, 2 пъти даже ми изпращаха мейл, че има забавяне. А вчера като я изпратиха дават срок 10 дни за доставка, дълго чакане ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт