МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 301
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Сигурно ли е, че доставят от склад в ЕС, а не пак от Англия?

# 451
Поръчах от сайта на Дъглас в събота и все още нямам имейл за потвърждение. Някакво забавяне ли има с поръчките или е само при мен този проблем?

# 452

Аз също мисля, че доставят от Англия. Пускала съм в uk и eu версията и знам, че складовете им са в Англия. Различни са версиите на сайта, нищо повече.
Информация за поръчките от feelunique. Не би трябвало да ги задържат изобщо, но тук не се и съмнявам.
https://eu.feelunique.com/help/article.php?id=208236905

Да спомена и за House of Fraser няколко думи. На 25.12 пуснах поръчка от сайта им до България. Мина седмица и се зачудих какво се случва. Реших да вляза в trust pilot и съжалявах, че не съм влязла по-рано да прочета мнения.
Оказа се, че има хора, които чакат поръчки от 2,3 месеца, сгрешени артикули и т.н.
Писах им, звънях им, абсолютно нищо.
Пуснаха ми обратно сумата от PayPal и преди 2-3 дни се опитаха пак да ми дръпнат сумата от картата и най-сетне ми канселираха поръчката.
Просто с толкова негативни мнения, аз сама се надявах да ми я канселират и да не се занимавам с тях. И без това с данъците сега, нещата щяха да ми излязат, колкото без намаление от тук..

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 09:13 от Anika ❤

# 453
И аз имам поръчка от немската версия на Фийл ( за 1ви път ) , иначе редовно пазарувам от немската на Лукфантастик - идват без проблем с превозвача.

# 454

Аз също мисля, че доставят от Англия. Пускала съм в uk и eu версията и знам, че складовете им са в Англия. Различни са версиите на сайта, нищо повече.
Информация за поръчките от feelunique. Не би трябвало да ги задържат изобщо, но тук не се и съмнявам.
https://eu.feelunique.com/help/article.php?id=208236905

Може да имат европейски склад, а може и от Англия да доставят, но честно казано за мен няма особено значение.  Разчитам че немците, за разлика от бг-идиотите, няма да създават проблеми при положение, че всичко ще е с предплатени такси. Поръчвам така от iherb от доста време (Hermes с предплатени такси) и никога не е имало драми с митница. Поживьом - увидим Simple Smile

# 455
В момента откъде от България може на се купува МAC?

От фейсбук  става ли?

# 456

От фейсбук  става ли?

Да, фейсбук, инстаграм, телефони, мейл. Дори днес са ми пратили мейл да ме подсетят, че може да се поръча.
Скрит текст:

# 457
На мен не са пратили, вероятно защото не правя оборот много. Благодаря.

# 458
  • София
Esmeralda, да - Feelunique са шипнали от UK. Куриерът е P2P, на FedEx. Според това, което изчетох в сайта им, имат лиценз за митническо обслужване и би трябвало сами да се оправят с немските митници.
Ще ви държа в течение, очакваната ми дата за получаване е 20.01 Simple Smile

# 459
  • София

От фейсбук  става ли?
И в Нотино има.

# 460
Дръжте ни в течение. Ако при доставката до Германия от култ/Бютибей/фийлюник и тн. няма допълнителни разправии (както и би следвало да бъде, щом ДДС е вече платено), ще пускаме поръчките до тим, за да избегнем бг митницата.

MAC има и в мейкъп бг, но не препоръчвам този сайт.

# 461
Аз пък го препоръчвам, прекрасен сайт е. Парфюмните потребители купуваме от години от него и сме супер доволни.

# 462
  • Бургас
Глас и от мен за Мейкъп, всичко е оригинално там.

# 463
Не съм пазарувала от мейкъп, но хвърлям по едно око. Maison Francis Kurkdjian Oud Silk Mood е на чудесна цена Simple Smile всеки ден се моля някой да го купи, за да не го мисля.
Вече нямам търпение да отворят моловете и да поръчам от Делириум Джо Малон за любимия мъж и мен. Какви ли намаления ще има покрай Свети Валентин и 8 - ми март?

# 464
И Мейкъп, и Нотино предлагат Mac. Не съм имала проблеми с тях. От вторите, поръчка на други продукти от неделя, получих днес преди обяд. Мак купувах червила, сенки и моливи миналата седмица с много добри намаления. Всички получени продукти са ок.

Общи условия

Активация на акаунт