МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 222
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Искаш ли да се разделиш с червилото?😊 🤗

# 601
Искаш ли да се разделиш с червилото?😊 🤗
Не съм в Бг, иначе съм Ок, имам прекалено много червила!

# 602
  • София
Ех!💓

# 603
Аз пък съм точно с обратните чувства към Мак червилата. От както си ги купувам, не мога да си харесам евтин заместител.
Не съм им търсила заместител, защото не успяха да ми станат фаворит. С много големи очаквания бях явно. Явно е и до устни. За сухи не са ок според скромния ми опит с тях, в сравнение с много момичета тук. Матовите - не ми допадат никак, сатенени/хидратиращи - не лоши, но не и най-любими за мен.
Не държа червилото ми да издържи цял ден. Не ми пречи да подновя на няколко часа. Но, не ми допада, когато оставя видоизменен наситен пигмент след 2 часа и като бонус изсушава допълнително. Предпочитам такива, които и  след 5-то подновяване имат същия цвят като на първо нанасяне сутринта, без да ми се налага междувременно да хидратирам с безцветен балсам.
По тези критерии съм признала Clarins и едни на Мейбълин - розово-червена опаковка, на многократно по-ниска цена.
Ще съм благодарна, ако ми предложите други подобни.

# 604
Момичета, имате ли представа каква е редовната цена на Paint Pot и моливите за устни на Мак?
В Нотино също са доста намалени и ги има налични и се чудя дали ми се разкарва до мола да си ги взема от магазина на Мак или няма смисъл.

# 605
И аз исках да ви питам каква е редовната цена на очната линия в бурканче на МАК?

# 606
Delirium имат до 35% намаление на избрани продукти и марки. От днес до 14ти.

# 607
Кои марки са включени в намалението?

# 608
не ми допада, когато оставя видоизменен наситен пигмент след 2 часа и като бонус изсушава допълнително. Предпочитам такива, които и  след 5-то подновяване имат същия цвят като на първо нанасяне сутринта, без да ми се налага междувременно да хидратирам с безцветен балсам.

Ще съм благодарна, ако ми предложите други подобни.
+1
Освен това  бягам и от червила, които не си остават на мястото в жегите, а също и от такива, които ще трябва да минат през митница или не могат да бъдат поръчани от вкъщи.Worried
 Доволна съм от златната опаковка на Elizabeth Arden .

# 609
Момичета, имате ли представа каква е редовната цена на Paint Pot и моливите за устни на Мак?
В Нотино също са доста намалени и ги има налични и се чудя дали ми се разкарва до мола да си ги взема от магазина на Мак или няма смисъл.
Около 45 лв е базата. На черния петък съм я взела за 28.20 с 40% намаление. Сега имат 30%, изпращат и с куриер. Моливите не знам колко са, но ако им пишете в Инстаграм веднага ще ви кажат.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 16:24 от tooclose

# 610
  • Варна
На 14.02 миналата година съм си взела Paint Pot за 35.25лв. На половината бурканче съм след редовно ползване.

# 611
  • Бургас
Цената на пейнт пот-а е 47 лева.

# 612
Кои марки са включени в намалението?
Незнам, получих СМС.
Който ходи или има информация моля да пише.

# 613
Доколкото разбрах:
Estee Lauder аромати и грим 30% намаление на всичко и до 35% на избрани продукти.
Tom Ford аромати 30% намаление на всичко и до 35% на избрани продукти аромати и грим.
Jo Malone London, Bobbi Brown, La Mer, Kilian Paris, Chopard, Philip Plein - 20%  намаление на определени продукти.
La Prairie, Grown Alchemist   20%
Salvatore Ferragamo 15%.
 Frederic Malle и Carolina Herrera не участват в промоцията.

# 614
Аз се обаждах по телефона и специално питах за червилата на Том Форд и ми казаха, че не са намалени.

Общи условия

Активация на акаунт