МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 265
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
На Худа бюти фдт за мазна кожа мога да препоръчам аз .

# 631
Здравейте, търся си матов бронзър с хубав пигмент - спряла съм се на Hoola Too Faced, и на Fenty - Private island. Мнения?

# 632
Спирала-better than sex на Too Faced

Фон дьо тен -ако търсиш покритие-Huda или Double wear на Estee lauder( в магазините на марката има 25% намаление, не знам дали в Сефора или Дъглас са пуснали) , з амазна кожа мнохо хвалят и този на Fenty Beauty

Коректор-mac (магазина е почти срещу Сефора) или коректора на Too faced born this way

Пудра- аз харесвам скинфиниша на Mac, иначе на Fenty също е доста добра.

Продукти за устни-категорично глосовете на fenty , в частност gloss bomb , за мен категорично е must have. За червила-Mac .
Mac имат и 30% намаление .

# 633
ФДТ и пудра препоръчвам от серията Peach perfect на Too Faced,перфектни са за мазна кожа, ФДТ е със средно покритие и най-важното за мен, не стои като маска и прекалено покривен (като Худа, KVD, Фенти и тн). От спиралите харесвам Benefit roller lash и тези на Тарт, но тук от тях продават само минита. От продуктите за устни, ако търсиш течно матово червило, за мен тези на KVD са страхотни и стоят леко на устните.

# 634
Пудрата (свободната) на By Terry е последната ми придобивка от която съм много доволна!

Hourglass + Nars ружовете. И финишните пудри на Hourglass.

На Живанши свободната пудра цветокоригиращата е чудесна...

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 06:44 от Agent Provocateur

# 635
Страхотните сте, благодаря 😘

# 636
  • някъде под слънцето...
Още един по  глас за пудрата на Тери и Живанши.
ФДТ любимец ми е  Тери
Марк Джейкъбс, Живанши и Тарт праймърите за мигли.
Тери, Живанши, Армани, Спирали
Марк Джейкъбс  цветните очни  линии
Марк Джейкъбс, Нарс, Тарт коректорте
Сенки любимата ми е една четворка на Армани
Hourglass озаряващи
Худа очната линия
Aнастасия лот за вежди
Червила Марк Джейкъбс, Живанши, Нарс, Тери
 Добавям и тоника с млечна киселина на RЕN.
За ФДТ най добрия начин е слес като се уточни тона да се иска отсипка в  кутийче.
Стига за около седмица  и  всвки може да првцени кое как и дали си струва.
Всичко останало е тото.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 09:06 от sl

# 637
Страхотните сте, благодаря 😘
Ако обичаш по-драматични мигли, погледни и двойната спирала на Huda beauty.

# 638
Тази спирала се превърна в новия ми любимец и няма да спра да я купувам. Grin На практика си взимате 2 спирали/формули - една за издължаване и една за обем. В момента се предлага в намален коледен комплект с очната линия на Худа, която също е с две страни - тънък писец и молив за опушване. Наситено черна е и издръжлива до сваляне. Беше намален на 40 лв, ако не се лъжа.

# 639
  • някъде под слънцето...
Обзаведох се с коледния сет на Худа, след като очната линия (течната) миналата година ми стана фаворит.Най трайната за мен
Бях пуснала  и  сравнителни снимки как се държи при намокряне и при измиване(за което.отнесох поредния хейт, че никой не се интересува ит толкова трайна очна линия).
До спиралата още  не съм стигнала, защото имам  достатъчно започнати.
Цената на сета е повече от изгодна.
В испанските сайтове има доста добри цени.Преди време пусках инфо, но то беше посрещано на нож.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 10:15 от sl

# 640
  • Пловдив
Момичета, има ли намаление в реалните магазини на Дъглас и БЗ, както е по оферта - парфюми 20%, продукти за устни-30% или е  само  онлайн? Да не се разхождам напразно...

# 641
Момичета, има ли намаление в реалните магазини на Дъглас и БЗ, както е по оферта - парфюми 20%, продукти за устни-30% или е  само  онлайн? Да не се разхождам напразно...
Имаше , но не гледах идентични ли са.

# 642
  • София

Индентично е.

# 643
  • Пловдив
Супер! Благодаря, момичета! Много често се разминават намаленията и оставам неприятно изненадана като отида на място, пък съм направила едни планове за покупки, пък съчетания и програми, накрая...

# 644
Можеш да се обаждаш по телефона и да попиташ, аз така правя обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт