ВИДИН-5

• 14 874
  • 272
  •   1
Отговори
# 75
Освен певици от Видин си имаме и PLAYMATEки- една съученичка на сестра ми я видях миналата година на Playmate-  конкурса наPlayboy.И аз съм я виждала като бяха малки-и направо ей такивеа очи ококорих #Shocked А една друга пак нейна е водеща на едно олигофренско предаване на МСАТ.
А ти виждала ли си я Никол, наистина ли се не се говори с нея?- аз дори не и помня името как е.Само като я видях и ми беше позната и сестра ми ми каза, че е от Видин и после чак се сетих.Я малко клюки Mr. Green а тя пее ли хубаво или всичко е техника, защото за визията доста грим и слагат, веднъж я срещнах на улицата ?
В плейбой и четох интервюто- умрях да се смея.
Диди, но тогава си почнала или какво?
Те май трябва да са били от 89-95- от 1ви до 6ти клас.
Мегита, първо извинявай , че преди те нарекох Мекита , но g в името ти ми се видя като  q!
Успокой се и всичко ще се подреди.Не знам какъв е при вас случая, но аз имам операция  на единия яйчник и ми казаха, че не мога да забременявам(един олигофрен видински лекар, но това е друг въпрос) а виж ме сега.Дори и не подозирах , че ще стане...Успех и спокойно!

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 13:06 от fiona

# 76
Миглена се казва-Никол WinkКорекции на нос и бюст hahahaама то като си нямаш нищо в пазвата си слагаш Mr. GreenЗа пеенето-за мен не става WinkДа за тая от МСат я знам,ами и тя си е малко олигофренка,ама за предаването-нямам думи Twisted Evil

# 77
  • UK
Миглена се казва-Никол WinkКорекции на нос и бюст hahahaама то като си нямаш нищо в пазвата си слагаш Mr. GreenЗа пеенето-за мен не става WinkДа за тая от МСат я знам,ами и тя си е малко олигофренка,ама за предаването-нямам думи Twisted Evil

Ха- Ха- Ха, направо ме разби и аз се казвам Миглена и докато схвана за кой говориш ей такива очи отворих  smile3556 #Shocked  Blush.

fiona и аз съм оперирана от същото но не са ми казвали такова нещо  newsm78 някой май е искал да ти вземе паричките  #Cussing out. Ама ти видях снимките и си много сладка  Blush  Hug

# 78
  • някъде
Ей, момичета засрамете се- какви са тези клюки  Mr. Green Айде и аз да се включа- тази от къде го измисли това Никол, щом се казва Миглена? newsm78 А за силикона- направо се е поувлякла, но то така е модерно във фолк средите! Whistling
А тази Соня от Мсат, както казва и Йо е олигофренка, също като и предаването- голяма лигня е! Sick
Мегита, къде си и видяла снимките на Фиончето да гледаме и ние! Party
Фиона, до 94-та година съм учила в 4-тото (завърших осми клас) и после в ТХТИ!
Йо, какво искаш да кажеш, че това момиче е родила много лесно бебе тежащо 4кила и половина? #Crazy Направо и завиждам BlushДа и е живо и здраво бебчето! Hug

# 79
  • UK
didi_81 влез в профила и и погледни има надпис МОЕТО АНГЕЛЧЕ ако не се бъркам натисни и ще ги видиш  Peace.

fiona не се муси аз съм малко доста любопитна и гледам на всички профилите  Hug   bouquet

# 80
Диди,еми родила е за 2 4аса,а не като мене за 3 дена #Cussing out
Фиона,кой е лекаря,4е и мен искаха да ме режат 4е имах 10 кисти на единия и 15 на другия,ама само по думите на един дофтор.Що ли си мисля 4е е същия Mr. Green

# 81
Фиона,кой е лекаря,4е и мен искаха да ме режат 4е имах 10 кисти на единия и 15 на другия,ама само по думите на един дофтор.Що ли си мисля 4е е същия Mr. Green
Ох, това е много странна история-ще се поразровя за епикризата и ще ти кажа.
Всъщност ме приеха за апендист, оказа се че той ми бил напълно здрав - е махнали са го...
След 2 седмици ми се отвори операцията.какво ли не ми правиха не можа да се затвори.Реших да се връщам в София и питам лекаря ако не се затвори още една седмица какво да правя, а той ми отговаря"Няма такива филми"!!!!!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
И докато ми сваляше конците ей така спокойно ми каза, сякаш си лафихме на кфенце- "Аааа, тии нали знаеш че не можеш да имаш деца?"А това дори и на родителите ми никой не им е казал и аз щях да припадна.Абе ужас!!!нямам думи.Май относно лекари съм голям карък- все на мен се случва.

# 82
  • някъде
И докато ми сваляше конците ей така спокойно ми каза, сякаш си лафихме на кфенце- "Аааа, тии нали знаеш че не можеш да имаш деца?"
Ужас  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 83
Мая,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА Hug
Нека вси4ко,което иска в живота,да го постигне Wink

# 84
мерси  Grinningмерси

# 85
  • някъде
Мая, да ти е жив и здрав рожденика и от мен! Много щастие и късмет му желая!!! bouquet
(май не е синът ти, така че сигурно е мъжът ти)

# 86
Мая, да ти е жив и здрав рожденика и от мен! Много щастие и късмет му желая!!! bouquet

абе незнам-може и любовника й да е Joy Mr. Green

ти къде се губиш?
да нацелуваш бебошора много от мен Wink

# 87
  • някъде

абе незнам-може и любовника й да е Joy Mr. Green

ти къде се губиш?
да нацелуваш бебошора много от мен Wink
Абе недей така, че ако чете мъжът и  Twisted Evil Интригантка такава  Mr. Green
Ох, имам един куп пране, ама този пуст форум  Blush
Пък и на брадъра хвърлям по един белтък Crazy

# 88
А нема страшно,мъжа и е широко-скорен 4овек Mr. Green

И аз така киорках до сега брадъра-изкефих се тоя път hahaha

# 89
  • видин
здравейте,
какви са тези чалга-звезди от видин?
аз нали съм много изостанала в този жанр, а и като не съм от видин, и хич ме няма.

някой знае ли каква етаксата в частната ясла?

Общи условия

Активация на акаунт