Какъв е проблемът на първия етаж?

• 7 576
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Важно е да се проверява отдолу какво има. Лично.
Може да има подземни паркоместа, с отворена, пасивна вентилация.

Струва си само, ако има някакво уникално предимство, т.е. ако не се предлага друго подходящо.
Ако има възможност за едни 10% да се вземе по-горен етаж, си струва разликата в цената.
Това ако отдолу има паркинг негатив ли е?Моря кажете ми какви всъщност?

# 46
Какъв паркинг - вход на подземен паркинг ли? Ако е такъв сигурно ще чуваш вдигането  и свалянето на вратата, може да мирише като  отвориш прозореца. Иначе става, ако първият етаж е висок, може да се брои направо за втори.

# 47
Имаме жилище на първи етаж, съвсем нисък. Тепърва ще разберем плюсовете и минусите му. Пред всичките ни стаи има малко или повече озеленяване, пред хола е повече и има площадка, през която минават хора, а пред едната стая има уличка, макар и запушена и със слаб трафик. Някак е конфузно, виждам хората като съм права в стаята, а и те ме виждат от кръста нагоре предполагам. Свикнала съм на по-горен етаж, уж не е голяма разлика, но е странно все пак. Откъм шум, който дават е проблем за първите етажи - зависи, при нас няма оживен булевард и е ниска кооперация, та шум няма.

# 48
Всичко написано от мен е само мое мнение и не е съвет за това не искам никой да ме слуша и да се набута но лично аз бих купил на 1 етаж без да се замислям само да ми хареса апартамента, ако е и на някаква тиха уличка направо е бонбон но подчертавам за мен пък вие правете каквото си искате парите са си ваши Wink

# 49
Всичко написано от мен е само мое мнение и не е съвет за това не искам никой да ме слуша и да се набута но лично аз бих купил на 1 етаж без да се замислям само да ми хареса апартамента, ако е и на някаква тиха уличка направо е бонбон но подчертавам за мен пък вие правете каквото си искате парите са си ваши Wink
При нас май така се получи - просто ни хареса, иначе се целехме в етажи 2, 3, 4, но пък да са с асансьор по възможност. В един момент в два съседни 3-етажни блока изскочиха на първи и последен за купуване и избрахме първия. Откъм безопасност имам притеснения, тъй като е и много нисък първи. Но все ще измислим обезопасяването, надявам се. В друга съседна сграда наскоро са купили на 2ри етаж, за мен те са по-големи късметлии. Но пък те са до кръстовище, макар и малко квартално, а ние сме обърнати към озеленени площи и малка глуха уличка. Та пълно щастие няма.

Общи условия

Активация на акаунт