Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 548
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, предстои ми да избера лятна количка.
Засега съм се спряла на Cybex Eazy S twist  или Cbx, Cosatto Hula и  Maclaren.
Кажете ми какво е важно да гледам да има лятната количка, освен да е лека Hug

# 121
  • Бургас
Да има хубав сенник.
Аз съм за Макларън. 🙂

# 122
Да е комфортна за детето - за возене и спане. Като проходи и се измори от разходките, ще я ползвате за място за почивка, освен за по-бързо придвижване.  Гледайте текстилите, изработката, пълно или почти пълно легнало положение, достатъчно дължина и ширина на седалката, дълбок сенник.
Вози ли меко или по-твърдо, има ли амортисьори на 4те колела (май вече повечето имат).
Багажникът също не е лошо да не е миниатюрен и да е достъпен при различни позиции на гръбчето, защото ще носите играчките на детенцето примерно.
Важно е и дали ще я пренасяте в кола често - вижте кг, размерите и начина на сгъване - дали ще се побира в багажника и колко място ще заема.

# 123
Някой знае ли easywalker Charley къде в София може да се види на живо? Във вид виталис я нямат налична в нито един магазин, а другите магазини където я намерих са само онлайн.

# 124
Дундьо в Младост.
Някой знае ли easywalker Charley къде в София може да се види на живо? Във вид виталис я нямат налична в нито един магазин, а другите магазини където я намерих са само онлайн.

# 125
  • Anywhere
Хаха а докато аз правя детайлни анализи на количките, ММ се включва с мнения като “нашето момченце ще се научи да ходи, за какво му е количка, аз не помня да съм имал”. Даже не знам как да отговоря.
Ние ще получим cybex столче за кола. Иска ми се количка, която да не е твърде тежка, да е мобилна за в град и природа, и да не е над 1200лв. Ако някой може да предложи решение, ще черпя Simple Smile
Ето нещо добро! https://www.baby-walz.de/p/maxi-cosi-adorra-kombikinderwagen-tri … 1584158_243273187
Лека, но хубава количка. И цената е супер!
Една още по-изгодна. https://www.baby-walz.de/p/joie-chrome-dlx-kombikinderwagen-p164 … late=Produktseite|6|C|Shop_PDS|P2PCat|P2PCat&variantId=P1646700_232938195.
Марката не е популярна в БГ, на в Англия много се ползва!

# 126
Гледам,че почти не се коментират комбинирани колички до 500лв.Защо?
Какво ще кажете за марки като Лорели,Чиполино,Cangaroo ?Никой ли не си купува?
Аз търся нещо около тези пари,като ми трябват само зимен и летен кош или варианта с трансформирането на летния в зимен.Да е сравнително лека,маневрена и да не заема място сгъната.Grinning Наясно съм,че за тези пари едва ли може да притежава всичко това,така че мога да направя компромис и с трите изброени.Ще се ползва на равни терени,широки улици,имаме 5-6 стълби само на двора,по които да трябва да я качвам и свалям.
Очакваме бебето през април и засега само онлайн разглеждам,но престои да ги видим и на място,та не е зле да знам все пак какво да гледам.
Например,тези ми се струва,че оправдават очакванията ми: Hauck Shopper SLX Trio set и Hauck Malibu.
(Както казах,не ми е необходим коша за автомобил,но за тази цена и него бих взела).

# 127
  • Anywhere
Препоръчвам Ви Cangaroo Icon или  Kikka boo Ugo. Имат си всичко необходимо , но са малко под 600лв. Разгледайте ги, сравнете ги. А като си купите количка се върнете в темата и напишете отзиви. Тук пишем редовно едва 10- Тина потребителя със съвети. Всички други идват, питат, купуват нещо, но никога не се връщат в темата за да коментират покупката!

# 128
Аз търся нещо около тези пари,като ми трябват само зимен и летен кош или варианта с трансформирането на летния в зимен.Да е сравнително лека,маневрена и да не заема място сгъната.Grinning Наясно съм,че за тези пари едва ли може да притежава всичко това,така че мога да направя компромис и с трите изброени.Ще се ползва на равни терени,широки улици,имаме 5-6 стълби само на двора,по които да трябва да я качвам и свалям.
Очакваме бебето през април и засега само онлайн разглеждам,но престои да ги видим и на място,та не е зле да знам все пак какво да гледам.
Например,тези ми се струва,че оправдават очакванията ми: Hauck Shopper SLX Trio set и Hauck Malibu.
(Както казах,не ми е необходим коша за автомобил,но за тази цена и него бих взела).

Вижте Hauck модел Mars и Saturn, има ги в Рая Тоиз, за 600-700 лв., те са с пълно легнало положение. На мене за тези пари ми харесаха много, купувате си и зимен чувал и сте готови.
Дописано!!: описаните от вас модели не са ми познати, моите ги видях на живо в магазин.

На нас ни подариха кошче за новородено от др.марка и сега търсим количка от същата марка.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 18:18 от -INA-73

# 129
Хаха а докато аз правя детайлни анализи на количките, ММ се включва с мнения като “нашето момченце ще се научи да ходи, за какво му е количка, аз не помня да съм имал”. Даже не знам как да отговоря.
Ние ще получим cybex столче за кола. Иска ми се количка, която да не е твърде тежка, да е мобилна за в град и природа, и да не е над 1200лв. Ако някой може да предложи решение, ще черпя Simple Smile
Ето нещо добро! https://www.baby-walz.de/p/maxi-cosi-adorra-kombikinderwagen-tri … 1584158_243273187
Една още по-изгодна. https://www.baby-walz.de/p/joie-chrome-dlx-kombikinderwagen-p164 … late=Produktseite|6|C|Shop_PDS|P2PCat|P2PCat&variantId=P1646700_232938195.
Страхотно, благодаря!! Даже май е с безплатна доставка в Германия Simple Smile

# 130
Страхотно, благодаря!! Даже май е с безплатна доставка в Германия Simple Smile

За първата оферта мога да кажа, че е супер !
В Малечко само летната количка я видяхме на цена 1160 лв.

# 131
  • Anywhere
Досега количките от Англия бяха най-изгодни, но за съжаление след Брекзит вече ще дължим ДДС, дори и да сме я поръчали до адрес на превозвач. Вариант за изгодно пазаруване сега са немските сайтове. Повечето доставят безплатно поръчки над €50 до адрес в Германия. Габиели, които ползвах до сега от Англия, доставят и от Германия.
Ако искате да намерите конкретна количка от немски сайт пишете kinder wages “модела на количката” и ще Ви излязат офертите. Друг вариант, който е все по-изгоден заради ниските цени са полските сайтове за колички. Някой от тях доставят до Бг за около 100лв....
На полски количка е “wozek” / wozki “

# 132
Hauck e много по-добре от Лорели,Чиполино,Cangaroo.

# 133
Някой може ли да сподели впечатленията си от този модел?Не ми е много ясно ергономичното легнало положение на седалката - пълно легнало ли е или някакъв друг вид легнало положение Simple Smile
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-cbx-kody-pure-jeansy-blue

# 134
За оферти в DE, проверявайте и idealo.de Изважда цените на нещата за.до година назад. Лесно можете да си направите сметка актуалната цена на оферта ли е.

Общи условия

Активация на акаунт