добър ендокринолог - Варна

• 479 952
  • 988
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Да, в един кабинет са

# 871
  • Варна
Последният път съпругът ми вися 3+ часа - отказа се от прегледа, за който се записа месец по-рано. Май иска да я сменя, много зачестиха такива случаи.

Като не Ви се чака сте напълно свободни да си тръгнете. Д-р Златанова има предостатъчно "стари" пациенти и работа оттук до края на света с тях, така, че няма да и накривите с нищо. Ваша воля!

Проблемът е, че бяхме от "старите" пациенти. За съжаление, заболяването не е едно и лечението е комбинирано, такива отлагания/забавяния, влияеха върху последващите прегледи при други специалисти. Споделих, че имаме проблем със забавянията, не съм нападала професионалните качества на лекаря, и идея съм нямала да накривя на някого нещо. Що така невъзпитано сте скочила с бутонките?

# 872
Разбира се, че има проблем със забавяния от над два три часа. Това е абсолютно неуважение към времето на пациента, който например е излязал от работа или си е взел един ден отпуска, за да отиде на лекар. Защо изобщо се запазва час, когато той не се спазва? Аз също работя с часове и не мога да си представя подобно нещо, че и да се случва редовно.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 20:06 от Паганне

# 873
  • Варна
За мен беше нелепо да разбера, че записват по 3ма души в един час... цените са много ниски, чакането безумно. Напълно спокойно може да се променят и двете неща. Не коментирам нея като лекар, отношение и т.н., а как е "уредено" всичко. Това е най-евтиният ми преглед честно казано... през декември посетих 5 ендоркинолози само и само да си намеря.. тя много ми допадна като цяло, но това чакане ме съсипа честно. Не е реално да си вземаш почивен ден, за да отидеш на лекар. И е подигравка както и да си говорим да има 3ма души с един и същи час.

# 874
И кой влиза първи? Този, който е дошъл преди другите ли?

# 875
Здравейте , нареждам се и аз да изкажа мнение за д-р Златанова .
Бях много доволна ,както и майка ми от нея като отношение на първо място. След това много удобно беше ,че може да й се пише на вайбър за час или изследвания . Това беше за съжаление ,докато не се премести в новия си кабинет. Започна да отговаря след 2-3 дни, случвало ми се е и да не отговоря . Отказах се от нея като лекар през 2023 година , по вече на бременността ми. Имах инсулинова резистентност , а също и проблеми със щитовидната жлеза . Трябваше да си следя ежедневно по няколко пъти кръвната захар . Но така и не успях да се запиша за преглед след 9 г. с. Състоя се само един преглед в началото на бременността , но после не получавах никакъв отговор на запитванията ми пи вайбър . В супер док д-р Златанова  имаше само регистрация , но нямаше опция за часове . Сега даже и не я откривам вече . Докато работеше в Мвдикал лайф имаше някакъв шанс за час за преглед , въпреки че пак много се чакаше . Ние пътуваме от Добрич с майка ми и всеки път се освобождавахме от работа, за да дойдем . Сега няма шанс дори да се запишем , а и да има не се знае кога ще получим час .

# 876
  • Пеликания
Пациентка съм на д-р Златанова от 2017г. и до преди 2-3 години нямаше никакви проблеми, докато не започна наплива й от пациенти. Преди това бях обиколила много ендокринолози и само тя успя да открие проблема ми, но с това трудно записване не знам към кого да се насоча вече. Ноември 2023 бях последно на преглед при нея и ми каза да й пиша за контролен преглед за след 6 месеца, е успях преди седмица да си запазя час за февруари. Те моите прегледи са за 10мин, а чакам по 2-3 часа и има хора, които стоят по 30-40 мин.

# 877
  • Варна
Значи с времето е станало така. Аз я харесах ноември, даде ми час за февруари.. чудя се малко да ходя ли, ще видим. Иначе посетих и Бъчварова, Бояджиева, Илиева, преди съм била при Сидерова. Аз ходя при всички за проблеми с ЩЖ и то доста специфични. С Бъчварова говорих доста и по други теми, свързани с диабет, ИР и антитела. Бояджиева също ми направи добро впечатление. И за двете не съм чакала и минута дори. Взеха ми двойно пари за преглед и ехограф (от Златанова), ако някой се интересува. Не знам дали отговарят на вайбър. Също се чудя сега при кого да продължа да се следя и съм много объркана.

# 878
  • Варна
Може ли да кажеш при доцент Бояджиева каква е цената за преглед и ехограф?

# 879
  • Варна
120 лв преглед с ехограф, мисля, че е 80 лв без ехограф. През супердок запазих и имат и цени

# 880
  • Варна
И кой влиза първи? Този, който е дошъл преди другите ли?
Аз съм засичала 2ма човека с 1 час, обикновено влиза, който извика тя. Случвало ми се е хора след мен, да извика преди мен. Един път чаках 3 часа, минаха и хора с час след моя и накрая към 17.20 помолих да ме вземе вече, защото иначе няма кой да ми вземе детето от градина. Бях за 15ч тогава.
Чакането е ужасно просто, защото часовете са по 15 минути ама много хора се преглеждат по - дълго. Ако бяха на половин час часовете пак щеше да има забавяне, но според мен не чак толкова. Аз ходя при нея, защото само тя адекватно ми помага за моят проблем. Но си освобождавам примерно следобеда, защото иначе не става. Реално повече от 10-15 минути не съм имала преглед между другото аз. Много хора има от близки градове и населени места, пътуват. Има семейства съпрузи, или примерно майка и дъщеря, с 1 час за двамата.

# 881
И аз се отказах от д-р Златанова. Това чакане е безумно. И моя преглед е по 10-тина мин, а чакам 2-3 часа за да вляза. Изчетох няколко книги докато съм висяла пред кабинета й.
В супердок на някакъв късмет човек можеше да си запази час. Както някой писа преди това, от 2 седмици даже вече я няма там.
Сега се насочих към друг лекар , мисля от тази или от темата за Хашимото. След 2 седмици ще мога да дам отзив.

# 882
  • Варна
Ще ви следя за отзиви за добри ендокринолози. И аз съм доволна от д-р Златанова, но това чакане е убийствено и обидно за пациента. Въпрос на елементарна организация е и уважение към пациента. Първото ми посещение беше докато бях кърмеща новородено. Не мога да ви опиша колко се напрегнах на третия час, защото вече трябваше да съм вкъщи и да кърмя. Нямах информация за това чакане, което ме очаква. Отделно 40 минути тя си говори отвън с някакви хора и пациентите вече здраво се възмутиха. Да не кажа, че обяви, че не е сигурна дали ще може да приеме всички за деня! Тоест чакал си 4 часа и да те върне, безумие. След втория преглед се върнах заразена с вирус: 3 часа в чакалня с толкова хора, дори нямаше място да седнем всички.  А аз стоях права до асансьора през повечето време. Докато не прочета оптимистични новини за организацията на часовете, я забравям.

# 883
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ще ви следя за отзиви за добри ендокринолози. И аз съм доволна от д-р Златанова, но това чакане е убийствено и обидно за пациента. Въпрос на елементарна организация е и уважение към пациента. Първото ми посещение беше докато бях кърмеща новородено. Не мога да ви опиша колко се напрегнах на третия час, защото вече трябваше да съм вкъщи и да кърмя. Нямах информация за това чакане, което ме очаква. Отделно 40 минути тя си говори отвън с някакви хора и пациентите вече здраво се възмутиха. Да не кажа, че обяви, че не е сигурна дали ще може да приеме всички за деня! Тоест чакал си 4 часа и да те върне, безумие. След втория преглед се върнах заразена с вирус: 3 часа в чакалня с толкова хора, дори нямаше място да седнем всички.  А аз стоях права до асансьора през повечето време. Докато не прочета оптимистични новини за организацията на часовете, я забравям.
Абсурд да се вържа да чакам такива часове. Аз ако чакам повече от 20 мин. се напрягам😁. Все пак си планирам деня.

# 884
Ще ви следя за отзиви за добри ендокринолози. И аз съм доволна от д-р Златанова, но това чакане е убийствено и обидно за пациента.
Абсурд да се вържа да чакам такива часове. Аз ако чакам повече от 20 мин. се напрягам😁. Все пак си планирам деня.
А Вие може ли да препоръчате ендокринолог?
Един път съм ходила при д-р Златанова. Да, прекрасна е, допадна ми, но не мога да си позволя цял ден да чакам. По същата причина се опитвам да намеря и АГ, на когото да разчитам, защото ми е трудно чакането при определен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт