Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 036
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, ето ме и мен най-после! 😘😘😘
Да се запиша и аз в новата тема. Първо да благодаря на домакините - Галка и Диди, страхотни сте, момичета! ❤ Без вас нямаше да си имаме къщичка, където да се събираме и да се радваме на ей тези двамата:

Не ме питайте как издържах цял ден без вас. Трудно беше! Най-после смогвам да ви изчета, вкъщи съм и броя минутите до 19 часа. Пожелавам си страхотен епизод и висок рейтинг!🙏🏼☺☺

Друон, това е един от любимите ми сериали!!! И аз като теб чаках втори сезон, бях се притеснила, че няма да го продължат. Вкусът ни съвпада и тук. Много харесвам главната двойка. Прекрасни актьори са! Ако не си гледала Siren - препоръчвам ти го. 🤩

Сега отивам да приготвя пуканките и се нареждам по традиция на трети (за щастие) ред. Юхууу! 🥳

# 61
Още малко време остана...имам чувството, че чакам Дядо Коледа

Алекс и аз съм така, сякаш чакам пред зала за изпит. Стомахът ми е на топка от напрежение, макар да усещам че серията ще е супер и удоволствието на макс.

# 62

Мога ли да попитам откъде е идеята за този робот, а явно правите и други неща с децата. Някакво помагало ли имате или от интернет?

Ох, не видях, че съм последна! Сори, много, сори!

Здравей,  Тони . Съгражданки сме,  ако бс в ника ти означава Бургас Wink Hug От Интернет си намираме идеи , възможно най-прости за изпълнение,  защото съм с две леви ръце по труд и техника Joy има една много хубава страница във фб с такива клипчета как се изработват неща от хартия, стъпка по стъпка.
Мисля,че там видях робота
https://www.facebook.com/papermagicreny
Намерих го
https://www.facebook.com/1604816323084735/posts/2884339525132402/

Сузи, радвам се , че съм била повод за твоето добро настроение Grinning
Миси, благодаря Kissing Heart

След малко започваме,  приятно гледане на  всички и аз ще опитам, с едно око, с половин око, колкото успея Joy

# 63
  • Кърджали
Момичета,  пишете, какво като някой друг е бил написал това, което мислите с други думи. Всяко мнение е ценно и приятно. Иначе да си обявим един говорител на темата и само той да пише 😜😂😂😂

Надявам се че няма да мк пречат много много домашните обитатели (мъж и деца) и ще мога да гледам и превеждам през цялото време (куюъм 21 както винаги ще зачена за малко). През другото време ако изчезна - мъжа ми е виновен 🤣🤣🤣🤣

# 64
Алекс , моля те , кажи на мъжа ти и децата  , че около 150 човека следят темата и разчитат на твоя превод,  то не е само да гледаш за собствен кеф , нека да разберат колко е сериозно положението и няма да те закачат Joy
Всъщност  не знам колко човека са, Гости да каже , но са много , сигурна съм Joy

# 65
  • Кърджали
Мики, предупредил съм го че в 7 сядам да гледам филм. Такива предупреждения рядко казвам, дано схване, че положението е сериозно...
Сега слагам да вечерят и слагам слушалките. Само по инерция ще отговарям на малкия " да, мамо и това ще ти купя" (ако го и напиша по някое време докато превеждам не се учудвайте 🤣🤣🤣🤣), че в момента е на вълна да иска да му купя всяко нещо което диги по телевизията и ако не мй отговоря положенитвлно не млъква Добре че после не си го и търси купено, че парите на Серкан Болат няма да ми стигнат...

# 66
  • Плевен / София
Алекс , моля те , кажи на мъжа ти и децата  , че около 150 човека следят темата и разчитат на твоя превод,  то не е само да гледаш за собствен кеф , нека да разберат колко е сериозно положението и няма да те закачат Joy
Всъщност  не знам колко човека са, Гости да каже , но са много , сигурна съм Joy
в момента сме 91, но има още 15 минути, а и ще има неразбрали , че сме без озет....

# 67
Само 15 мин. още ..... Simple Smile

Да си пожелаем един вълнуващ епизод, изпълнен с нежност и любов. Карантинираното по-малко да ни лази по - нервите и утре рейтингът да е в десетката Gift Heart   
Аз заемам вече позиция Simple Smile

И отсега едно огромно БЛАГОДАРЯ на Алекс Hug

# 68
Спойлер в аванс с питанка по него от продуцентите - На кого са думите?

“Hep sen çal, sadece sen çal kapımı.”

# 69
В прграмата пише:

20 ч.(19 ч. бг) - 19 епизод

23:15 ч.(22:15 ч. бг) - повторение на 19 епизод

Може и да ни изненадат с многоооооо дълъг епизод...

# 70
Честита ни темичкаа! Наминавам да ви пожелая приятно гледане на всички тук! Аз ще се включа утре с коментар след като го изгледам с английски субтитри.

Вълшебна вечер! Wink

# 71
  • Кърджали

Бре бре, кой ли може да ги е казал

Gugutka52,  това са новините им-

# 72
  • Плевен / София

Бре бре, кой ли може да ги е казал

Gugutka52,  това са новините им-
haber знам, че е новина, ама другото какво означава

# 73
Честно да ви призная - не искам да започва серията. Мразя да чакам нещо, което искам да видя 😂 принципно ако имам възложена задача, все отлагам до последния момент, а тук е обратното. Като започне серията и докато се усетиш дали ти се ходи до тоалетна или те сърби левия крак и тя свършила, а я чакаме седмица и полвина. Не е честно някак. Чудиш се кокошка ли е под душа, сърна ли е, е сега ще разберем и после една седмица ще се чудим "Оле, ми сега Еда дали ще й прекърши вратлето на кокошката или ще я удари с някоя брадва.." или там както завърши серията. Не ме разбирайте погрешно, не че не искам да ги гледам, искам.. Даже още със ставането рефрешвам тук, по на половин час се мяркам да видя да не изпусна някоя важна среща 😂 Просто тези 2 часа ми минават не бързо, а като падаща звезда 😒

Марги Готова съм да черпя, дори ще съм доволна ако черпя и как няма да съм тук, домашните дори ми забраняват да ползвам телефон, че съм била станала залепена с него 😒 не разбирам за какво говорят 😂😂😂😂

# 74
Още не сме почнали, но вече сме в трендовете на Турция, Италия, Испания, Гърция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт