Какъв крем за лице използвате? – 19

• 76 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ползвала съм тестери на двата околоочни и крема за лице. Получих зачервяване в областта на очите от единия крем. Козметиката е силно парфюмирана, вярно мирише добре, но прекалено за крем около очите и изобщо за козметика за лице. На цвят двата крема са лилави. Аз лично не бих я препоръчала. Прикачвам и снимка на окото ми след техния крем.
Иначе съм със нечувствителна кожа и друг път не се е получавало това.
Здравейте,попаднах на нова българска марка козметика, да сте я ползвали?
https://shimani.bg/

# 481
Благодаря за отговора, няма да експериментирам .Дано Ви мине бързо. Не изглежда никак безобидно  зачервяване и това при нечуствителни очи.

# 482
  • София
Това беше преди няколко месеца. Оправих се, но така и не разбрах от коя съставка стана. Може би нещо алергизира. Преди това никога не ми се е случвало.

# 483
Здравейте, искам да се до питам до вашето мнение за крема на Tiande Fukoidan, ако има дами, които са го ползвали.

Благодаря предварително за отговорите ви!

# 484
Здравейте, искам да се до питам до вашето мнение за крема на Tiande Fukoidan, ако има дами, които са го ползвали.

Благодаря предварително за отговорите ви!

Здравейте,ползвам крема от около месец. Кожата ми е смесена към мазна, идва ми малко тежък и слагам обикновено вечер. На сутринта ,чувствам лицето си хидратирано. За дневен, не бих го ползвала,че лицето ми лъщее.Кой знае какви ползи не видях.

# 485
  • София
Въпреки че не получих съвет (може би беше наистина нахално да очаквам да ми решите проблемите Simple Smile )все пак ще споделя какво си взех. Тези продукти май са по-скоро за темата за нискобюджетната козметика, но там не съм се включила:

Направих консултация и с момичето в аптеката. Добре, че нямаше хора та си поговорихме. Първите впечатления са добри. Понасят ми, кожата е мека и тонизирана. За бръчките е рано да коментирам Simple Smile Все още обаче се чудя дали да не взема и крем само за пигментните петна или някакъв друг продукт. Засега съм се ориентирала към ето това

# 486
На мен ми эвучат доста добре теэи продукти. От нискобюджетните съм полэвала един крем на Виктория бюти с охлюви (синя капачка). Иэбелваше, хидратираше добре и бях доволна от него. Също съставките не му бяха лоши. Може да го пробваш Simple Smile

# 487
Околочният на Билка, както цялата мавруд, е много хубав! Въобще на Билка нещата на мен много ми харесват, винаги като имам откъде да се снабдя с тях, купувам.
На Агива съм ползвала друга маска и силно ми миришеше на спирт, но пък ми действаше добре😂
За  Дева нещата не мога да се изкажа, не съм ги пробвала.

# 488
Серумите на Дева са мн.хубави, също крема от серията с матриксил(Lift and..нещо си)

# 489
Аз поръчах за проба 7ml от ANR серума на EL от Дъглас.Тествах първо на ръката,доста бързо попи,никвкво лепнещо усещане,което много ми хареса. В началото има лек аромат, а в доста ревюта пишеше,че изобщо няма такъв. По-късно обаче не се усещаше нищо. Ще видим за колко време ще ми стигнат 7мл. и ще забележа ли нещо,което да ме накара да го искам в голям размер.
До сега ползвах Guerlain Abeille Royale Daily Repair Serum обаче не виждам никакъв забележим ефект.

# 490
За анти ейдж според мен най-добре е нощен крем с ретонол/ ретинал. Аз съм на 35, сутрин използвам серум с витамин с, ла рош дуо (боря несъвършенства и съм с мазна кожа) и задължително слънцезащитен. Вечер киселини според кожата и хидратиращ крем (моя е на Clinique). Тъй като използвам разни киселини против несъвършенства и не съм въвела ретинола, засега не съм си взела крем с ретинол, но и аз съм се спряла на Avene physiolift, но нощния.

# 491
Ретинолът е супер, да. Аэ полэвам от 25годишна някъде или по-рано, но борех и акне. Серумът иэобщо не е нужно да е от същата серия, вэеми нещо по джоба ти эа хидратация, с витамини. Иэбери просто нещо и почвай тестването. Проба-грешка. Ако искаш ретинол-включи и него няколко дни седмично като начало след или вместо крем, никога в комбинация с киселини или витамин Ц. Никога!!! Само отделно двере съставки.

# 492
  • Бургас
Eath80,много е хубав кремът с мавруд на Билка.Изключително много му харесвам аромата.Кожата ми обаче е силно дехидратирана и суха...
Маслата за лице обаче са ми меко казано неприятни като усещане...
Серум с хиалуронова киселина предпочитам.

# 493
light beam, радвам се. : ) С кое не си съгласна? Може да си променя мнението, приемам идеи.
Не е необходимо да променяш мнението си, ако си открила подходящия режим. Имах предвид, че в това отношение наистина всичко е индивидуално и няма универсална формула.

# 494
Snowhite, ти ни сложи бабички направо на 35 години 😛 аз навърших 34 преди няколко дни и все още от време на време ми излиза по някоя пъпка. По същия начин като Flowerrose се отървах от акнето след като се родиха децата, но като казах още от време на време ми излиза по някоя пъпка и ми се омазнява Т-зоната. И да искам не мога да сложа силно подхранващ крем. На тази възраст в зависимост от състоянието на кожата може съвсем спокойно да си ползваш кремове за първи бръчки, кожата си показва сама какво й понася и какво не.
Аз залагам на силна хидратация сутрин + антиейдж серум или СПФ, ако ще излизам и серум + по-богат крем вечер. Матиращи кремове има и антиейдж, за хора с мазни и комбинирани кожи. Аз рядко попадам на такъв, който да не ми опъва и затова не купувам матиращи, ако леко лъсна обирам с кърпичка.
Гледам, че много се използва ретинол, аз лично никога не съм пробвала, доколкото виждам там се иска отдаденост, на която на този етап не съм способна, отделно доколкото знам е противопоказен при бременност, поправете ме, ако не е така и съм се объркала, имам някакви спомени, че моя лекар ме беше предупредил нещо.
Когато реша, че окончателно съм приключила с бебетата, може да разуча 😜

Общи условия

Активация на акаунт