Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за нощния крем на BIOTHERM SKIN OXYGEN RESTORIING OVERNIGHT?
Какви са препоръките за крем за лице за 28-годишна смесена кожа с голямо омърсяване?
Какви са отзивите за серума за лице Estée Lauder Advanced Night Repair?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за нощния крем на BIOTHERM SKIN OXYGEN RESTORIING OVERNIGHT?
-
Какви са препоръките за крем за лице за 28-годишна смесена кожа с голямо омърсяване?
-
Какви са отзивите за серума за лице Estée Lauder Advanced Night Repair?
-
Какви са отзивите за крема Vichy?
-
Какви са препоръките за крем за лице и почистващ лосион за млада кожа, която е суха, но само на Т-зоната се омазнява?
) . По принцип съм с мазна, проблемна кожа, която бях "поизчистила" уж. Излизат ми пъпчици, лъщя здраво, имам разширени пори и черни точки, но не е чак толкова тежко положението...а вече и бръчки започнаха да се явяват тук таме (на 32г. съм). Работата е там , че от скоро започна да става по-зле - яко пъпки, някои са доста гнойни, и забелязвам, че ако се пипна и вече не ми остава раничка, а зачервяването директно се превръща в петно, дори и без да го чопля понякога. В момента, ако ме видите, ще си помислите, че съм с пъпки , а то реално съм с петънца.

суха кожа и пъпки, ужасна комбинация. За капак, заради сухотата и фините линии станаха не толкова фини.
Като бонус, вървяха в комбинация със зачервяване и лишеи във външната част на бузите - под очите и около брадичката. Отне ми доста време и експерименти да разбера мазна ли ми е кожата, суха ли, с розацея ли .... в крайна сметка я овладях нанякъде .... Слагам грим и това не ми създава проблеми. Но, гледам да я поддържам в такова състояние, че да нямам притеснения да ходя и без, когато искам.