Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Light Beam,  значи си доволна от зеления концентрат? Слагаш ли крем след това? Аз също съм с лесно зачервяваща се кожа, комбинирана, но склонна към засушаване, на 33 г. В момента сутрин ползвам Хидразена на Ланком и Розовия на Кларанс за първи бръчки, редувам ги. Преди тях слагам или Женифик или АНР на Ести като серум.

# 226
Дами. някоя ползвала ли е на Saffee Advanced лифтинг серум за лице? Или някои от другите серуми?
Стават ли за нормална кожа и попиват ли добре?
Ще поръчвам ампули за лице и бих искала да комбинирам с още някаква грижа.Кремове имам предостатъчно и мисля да ползвам леки серумчета, ампулки с витамини.На  Saffee ампулите с коензим много ми харесаха като апликация, усещане и резултат, но от другите продукти не съм ползвала.

# 227
Дами. някоя ползвала ли е на Saffee Advanced лифтинг серум за лице? Или някои от другите серуми?
Стават ли за нормална кожа и попиват ли добре?
Ще поръчвам ампули за лице и бих искала да комбинирам с още някаква грижа.Кремове имам предостатъчно и мисля да ползвам леки серумчета, ампулки с витамини.На  Saffee ампулите с коензим много ми харесаха като апликация, усещане и резултат, но от другите продукти не съм ползвала.
От Нотино ми изпратиха сет към поръчка и категорично не бих ги ползвала. Абстрахирайки се от неприятната за мен миризма, консистенцията попи трудно и постигна само отрицателен ефект.

# 228
На 28 г съм, ползвах Виши Аквалия термал рич и серума до скоро, както и други серуми на Ординари. Ползвала съм АНР на Есте Лаудер и последно пак на него се спрях със сюприм крема на Есте Лаудер. Последната комбинация ползвам само няколко дена и не мога да повярвам, че ще го кажа, но не виждам още разлика с Виши. Даже след Виши беше по-хидратирана кожата. Може би трябва време...

# 229
  • Седмото небе
На вниманието на Жанинчето с търсения крем Шисейдо Бенефианс Енрич, има и околоочния. Ето това, което бях видяла, намерих ги:

# 230
Момичета, аз се чудя като допълнение към натуралния ми регенерираш крем да си закупя чиста хиалуронова киселина, защото не съм първа младост. Гледам, че Наоми Кемпбъл я слага на лицето си и даже май после не маже крем. Имам фини линии около устата и една на лявото око. Опитват се да избият яко.
Колебая се за нещо от рода на LA Roche Posay B5 или Germaine de Capuccino? Но втората е доста по-скъпа.

# 231
Не съм ползвала чиста ХК.Ще
прочета за какво става въпрос.

# 232
Light Beam,  значи си доволна от зеления концентрат? Слагаш ли крем след това?
Не, не слагам друг крем. Ползвам Клиник ID - ампулката с концентрата се поставя в самия лосион или гел, каквото си си избрал:
Скрит текст:
При натискане на помпичката излиза от двата продукта едновременно. Преди това слагам серум. Ползвам вечер обикновено.
Простете невежеството ми, но от Revox B77 ползвали ли сте нещо? Преди си купувах ексфолиращата маска с AHA + BHA на The Ordinary от Дъглас. Не злоупотребявах с нея, но я ползвах 1 - 2 пъти в месеца за малко по-силно ексфолиране. Там обаче я изчерпаха много отдавна, а за една маска с чужбински сайтове не ми се занимава ни най-малко. Гледам, че сега предлагат Revox B77 - AHA 30% и се чудя дали да я пробвам или да не си правя експерименти.

# 233
Благодаря! Значи като поизхабя запасите, които се понатрупаха, ще го взема, защото отдавна съм го загледала. Като цяло харесвам Клиник и ми се отразяват добре.

# 234
  • Седмото небе
За Ревокс нямам идея, но подобен като червения пилинг на Ординари имат и Революшън, в Нотино съм го засичала:

Но отбелязвам само това, което поне на теория виждам като сходно. Нямам опит и с двата, за мен са силни концентрации.
А това, което сега ползвам на Дева намирам за по-леко и щадящо, доволна съм и ще повторя, но опаковката е малко тегава. Може само на мен да се е паднала такава, дано на втората пипетката захваща продукт по-адекватно. Иначе трети опит няма да има:

# 235
Да, 30% АНА си е множко и аз също съм с резерви. Все пак, при немного честа употреба и спазване на времето от листовката, киселината на The Ordinary щипе леко, но не води до трайно зачервяване след измиване и има добър ексфолиращ ефект. Повече от 5 минути не съм стояла с нея, де. Може и да е малко. И винаги съм нанасяла на чисто сухо лице.
В момента ползвам някакъв прахообразен ензимен пилинг One.two.free и една черна маска с 2% салицилова киселина на The Ordinary. Вършат работа, но никое от двете не ми допада съвсем. И двете сушат много. Снощи явно съм ръснала от прахчето в едното око без да искам и се раздразни страшно много. Като си сложих овлажняващи капки, имах чувството, че сипвам спирт в него. Досега не ми се беше случвало, но вече ще внимавам повече.
Ще взема да я пробвам тази Дева. Опаковките не са ми проблем. Винаги си намирам начин да измъкна продуктите до последна капка Smile

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 10:21 от Light Beam

# 236
Здравейте и Честита Нова Година! Включвам се за първи път в тази тема, която обаче следя от много време Blush Моля за препоръка за крем за лице/ серум и общо взето всякакви продукти за грижа за кожата с вит.Ц в състава си!
Благодаря Simple Smile

# 237
Здравейте и Честита Нова Година! Включвам се за първи път в тази тема, която обаче следя от много време Blush Моля за препоръка за крем за лице/ серум и общо взето всякакви продукти за грижа за кожата с вит.Ц в състава си!
Благодаря Simple Smile
Какъв бюджет, да бъдат ли налични в магазините?
Аз ползвам българските на Дева, на The Ordinary, добри отзиви съм чела за серията на Eucerin .От дрогерийните знам, но не съм пробвала серумите на Евелин и Балеа.

# 238
За цената няма значение,ще се радвам разбирасе, ако намеря по-бюджетен такъв. Използвала съм само един такъв крем ,който ми се беше паднал от абонаментна кутия и страшно добре подейства на кожата ми, но си спомням,че му бяха обявили доста висока цена и е невъзможно да се намери на нашият пазар. Ще разгледам тези,които споменахте  Simple Smile

# 239
Клиник се сещам, че
имат продукти с вит Ц също.

Общи условия

Активация на акаунт